Şimdi Ara

Age of Conan Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Age of Conan'ın Türkiye'ye gelen kopyalarının tamamen satılmış olmasını ve dünya çapında çıktığı bir kaç saat içinde tüm Collector's Editionların satılmış olduğunu göz önünde bulundurarak bu oyun için ayrı bir bölüm açılmasını öneriyorum.

AoCcular sesinizi duyalım! :)

Bölüm moderatörlerine duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanfelaketi -- 29 Mayıs 2008; 12:42:46 >

• Dostum oyun daha yeni çıktı..İncelemeleri bile yapılmadı gamer sitelerde..Oyun bi yerine otursun , her şey bir açığa çıksın ondan sonra bir üstkonu açılır zaten merak etme...
  • Oyunum az once elime ulaşti,yüklüyorum sonra updateler var sanrm aksam ustune doğru baslamısh olucam
    Oyun hakkında ki en gerçekçi bilgileri oyun dışındahttp://www.wikiaoc.com sitesinden bulablirsiniz...
    Herkese iyi oyunlar
  • Oyunu 1 saat önce kurdum...öncelikle ekran kartları değişecek sanırım herkesin.şahsen elimdeki 256lık ati 9550 en düşük ayarlarda bile taklıyor ve oynayamıyorum.onun dışında oyun harika.elveda wow......
  • evet benim emektar da degisecek gibi görünüyor. Zira low detail sslere baktım, igrenc. tamam grafik hersey degil ama o resimler midemi kaldırdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.