Şimdi Ara

Age of empire III(3) öneriniz var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a iyi aksamlar. Age of empire 3 için önerileriniz var mı arkadaş oyunu yeni indiriyorum daha önce hiç oynamadım bunu ve pek strateji oyunu oynadığımda söylenemez. Bu oyun için Türkçe yama var mı ve de 1.14 güncellemesi varmış galiba bunun tavsiye eder misiniz .. ve onu nereden indirebilirim . (aslında ben link buldum ama doğrumu bilmiyorum..http://www.agecommunity.com/gameUpdates.aspx reklam yasaksa özür dilerim reklam amaçlı yazmadım çünkü ) Tavsiye ederseniz o güncellemeyi direk mi kuracağım yoksa önce ki sürümleri de mi kurmam gerekir ve üstüne crack yapacakmıyız acaba bana bilgi verebilir misiniz ? bilginiz var ise bu konuda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: okan350

S.a iyi aksamlar. Age of empire 3 için önerileriniz var mı arkadaş oyunu yeni indiriyorum daha önce hiç oynamadım bunu ve pek strateji oyunu oynadığımda söylenemez. Bu oyun için Türkçe yama var mı ve de 1.14 güncellemesi varmış galiba bunun tavsiye eder misiniz .. ve onu nereden indirebilirim . (aslında ben link buldum ama doğrumu bilmiyorum..http://www.agecommunity.com/gameUpdates.aspx reklam yasaksa özür dilerim reklam amaçlı yazmadım çünkü ) Tavsiye ederseniz o güncellemeyi direk mi kuracağım yoksa önce ki sürümleri de mi kurmam gerekir ve üstüne crack yapacakmıyız acaba bana bilgi verebilir misiniz ? bilginiz var ise bu konuda ?

Yamaya ihtiyaç duycagini dusunmuyorum

@Illuminn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam teşekkür ederim direk yükleyip oynayayım yani demi ?
  • Ayıptır sorması ben Breakout bölümünü geçemedim nasıl geçeceğim :) savundukça sürekli rakip geliyor bitmiyorlar ne kadar sürecek bu , yoksa benimde mi saldırmam lazım ilk defa oynuyorum strateji oyunu ve age of emp 3
  • breakout ilk bölüm müydü tam hatırlayamadım çok oldu o bölümleri oynamayalı ama hiç bir savunma pasif olamaz ne kadar çekinik oynarsan o kadar az dayanırsın kendine belli objektifler belirle ve bunun için taktik yarat sanırım ilk bölümdü oradaki objektifse kaleni yıktırmamak yıkıldığı zaman tutman imkansız zira süngü mesafesinde dayanabilecek gücün yok çünkü okçular zayıf bu konuda mızraklılar ise sadece atlılara karşı fena değil..
    topçular geldiğinde ilk işin onları indirmek en az hasarı almaya çalış topçudan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sufferingismagic -- 9 Ekim 2013; 20:31:55 >
  • ilk bölüm osmanlının saldırması idi RODOS adasına sen savunmaya devam et o bölüm uzundur osmanlı saldırmayı bitirmiyor ne zaman haritanın sol üst köşesindeki işaret kulesini yakarsan osmanlı yukardaki şehre saldıracak sende orda 8-10 adam tut zaten oraya 5-6 yeniçeri gelir(kolay oynadığını farzediyorum) sen suru savun belli bir süre sonra osmanlı geri çekiliyor yeterki işaret kulelerini yak. İşaret kulelerini yakınca yukarda bir zaman çıkar o destek kuvvet destek kuvvet gelince zaten sur önündeki adamları temizle kazanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stannis Baratheon. -- 9 Ekim 2013; 21:33:13 >
  • org iyidir sıkıldığın da yama yaparsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.