Şimdi Ara

Age Of Empires 2 sorun..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende age of emp qonq 1.0 war
    ben oyundayken bazı şeylere tıklayınca oyun kendiliğinden kapanıyor .Örn: Hammadde atma yeri,ve üstteki diğer butonlar,history seçeneği gibi..
    ve bu sorun arkadaşlarımla hamachiden oyun oynamama engel oluyor oyun bir anda kapanıyor acaba çözümü nedir?
    lütfen birileri yardım etsin fıttırma derecesindeyim..

• yok mu cvplicak bi babayiğit
  • aynı sorun bende de var. anlamadım gitti.
  • yoğun araştırmalar sonucu geçici bir çözüm buldum. sorunu kökten gidermiyor ama en azından oynanabiliyor.
    sorun genelde ati ekran kartlarında yaşanıyor sanırım. son driverlarda bile giderilmemiş.

başlat > çalıştır > dxdiag yazıp dx tanı aracı açılır.
    ekran sekmesinde directdraw hızlandırması devre dışı bırakılınca sorun geçici de olsa gideriliyor.
    yalnız oyun bittikten sonra tekrar etkin hale getirmeyi unutmayın.

amd forumlarında birkaç kişi konuyla ilgili mail atmışlar ama sorun giderilmemiş.
  • Bu çözümü denedim ve oldu. Gerçekten Allah Razı Olsun demekten başka birşey diyemiyorum :D

Hardestlar Gold plizz derken artık geri çevirmek zorunda kalmayacağım
  • ATi kartlara çıkan geri zekalı driver'ların sorunu bu, kartınız eskiyse 9.3 ve aşağısındaki sürücülerde bu sorun olmuyor. Bu driver'i yazan aptallara oyunu oynatmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokatli6061

ATi kartlara çıkan geri zekalı driver'ların sorunu bu, kartınız eskiyse 9.3 ve aşağısındaki sürücülerde bu sorun olmuyor. Bu driver'i yazan aptallara oyunu oynatmak lazım

Katılıyorum Adamlar Güya Yapıyor Bir Arkadaşımdada Bu Sorun Vardı Çözdü Onun Adına Teşekkür Ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.