Şimdi Ara

Age of Empires II : Age of Kings Irk Seçimi Ve Savaş Taktikleri . (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
4
Favori
68.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gothslara kötü ırk diyen bu oyunu bilmiyordur.Bunu kanıtlamak için pcye karşı bi maç açın porst-imperial olsun 1 tane barack kurun ordan kale askeri olan huskarl basın ve çıkma hızını izleyin:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Athaulf

quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

turkler gelişirse bircok ülkeyi zorlar.. gots vs turks te aynı sekilde... janissary lerin attack gücü pierice olanından deil. daha farklı. yani huskarl ları eritirler...gotslar rush ülkesidir.. rush basarılı olursa gots, olmazsa ve turkler gelişirse turkler...

pierice olandan istersen ram ile deniyebilrisin.

Gotsların defansı 8 engelleme gücü fazlada etkili olmuyor 21 vuran janissarye fakat ekonomi orantısı yapılırsa 150 huskarl vs 70 janissary gibi bir şey oluyor. Janissaryler huskarla göre çok daha pahalı ve üretilmesi için huskarldan 3-4 kat daha çok bekletiyor...

Janissaryler in %100 isabet gibibir yeteneğide yok hızlı yürüyen huskarlları genelde ıskalar

çok güzel taktik hala janissarylerin ölümsüz olduğunu sananlar var janissarylerin isabet oranı çok çok düşük haraketli herşeyi ıskalıyorlar nerdeyse

tabi janissary leri huskarların önüne yem gibi koyarlarsa öyle olur.
    Hussar var önden onu salsınlar. Hussarlar huskarlları oyalarken Janissaryler işi bitirir.

Karsı taraf araya pikaman serpiştirmicekse güzel bir taktik aksinde bir işe yaramaz...

arkada janissaryler varken pikemanların pek iş yapabileceğini sanmıyorum.

kaçtane janissary olcak karşıda 50 tanemi ozaman 100 tanede pikaman olur %300 (bazı durumlarda %400) daha ucuz daha hızlı cıkıyor hussarlar huskarlları yaklaşık 10 vuruşta ama pikamanler onları 3 vuruşta öldürüyor huskarlarda janissary leri 3 vuruşta öldürüyor pikamanlar çok hızlılar jannissarlerin attığı mermilerin en az %20i ıska geçcek 3 vuruşta öldürdükleri pikamanleri yakalamak için çok uğraşcaklar

Ana merkezden gelicek her 1 janissary ye karşılık 3 tane huskarl gelcek ucuzluk hızlı çıkmanın farkı jannissarylerin onalra karşı koyamaması ile birleşcek ve hazin son

Tabi oyuncu farkı herşeyi değiştirir.

Ama şu bir gerçek gots vs Turk maçında yenilen bir gots oyuncusu karşı tarafa göre eziktir

• Knightlara gelen extra hp diğer bonuslar yüzünden Franks tercih ediyorum , 2. tercihim ise Byzantines çok iyi bonuslar alıyor
  • İçinizde Dragon Throne oynamış olan yok mu?

Age of çok sanal kalıyo yanında...

http://forum.donanimhaber.com/m_38975598/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Ohohoho bu olay DoTA'da en iyi hero kim tartısmasına dönmüş

Age 1 vs 1 lik bir oyun değildir, ırklar arası denge falan yoktur, FFR atlatırda PI a gecilirse takimlar arasında ticaret rotasını koruyan kazanır. Jannisary, Huskral derken 2 siege unitesi gelir tartısmayı sonlandırır +HP bonuslu Frank Palalardan bir 39 luk yaparsınız yolda 20 tane aztec monk onları yakalar sonra atı olmayan aztec paladinle TC ye girer bu tartısmada böyle uzar gider
  • Çok güzel açıklamışsın..Gerçekten şu ana kadar okuduklarımın arasında number one diyebilirim..Ancak ben ya türkleri alırım ya teutons ırkını,burda okuduklarıma bakılırsa Türler gerçekten diğerlerine göre biraz güçsüz kalmış..Ben oynarken hiç böyle hissetmemiştim..Yoksa çok mu iyi oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sun&Set

Çok güzel açıklamışsın..Gerçekten şu ana kadar okuduklarımın arasında number one diyebilirim..Ancak ben ya türkleri alırım ya teutons ırkını,burda okuduklarıma bakılırsa Türler gerçekten diğerlerine göre biraz güçsüz kalmış..Ben oynarken hiç böyle hissetmemiştim..Yoksa çok mu iyi oynuyorum.

Türkler zayıf ırksa ben hiçbirşey bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lnw

Ohohoho bu olay DoTA'da en iyi hero kim tartısmasına dönmüş

Age 1 vs 1 lik bir oyun değildir, ırklar arası denge falan yoktur, FFR atlatırda PI a gecilirse takimlar arasında ticaret rotasını koruyan kazanır. Jannisary, Huskral derken 2 siege unitesi gelir tartısmayı sonlandırır +HP bonuslu Frank Palalardan bir 39 luk yaparsınız yolda 20 tane aztec monk onları yakalar sonra atı olmayan aztec paladinle TC ye girer bu tartısmada böyle uzar gider

DOTA daki en iyi heroyu belirlemek cok zor heroların yarısının %10 %17 sans oranı ile stun kritik ekstra damage gibi özellikleri var.
    Bu özellikler tüm oyunun kaderini degistiriyor sans faktoru cok etkili dotada
    Ama AOE de sans faktoru yok sunu yaparsan su olur bitti tamamen strateji

Not:Bende inanmıyorum en iyi ülke olayına ama anti ülke olayı gercek gotsh vs britions britions vs vikings gibi dotayı düsünürsek mort vs troll tamamen sans

• Ben Türkler zayıf demiyorum ki..Yapılan rehberde Türkler gerçekten zayıf gösterilmiş..Ama ben oynarken zayıf olduklarını hiç hissetmedim..Sadece bunun altını çizmek istedim..
  • Herkes görsün
    Süper olmuş eline sağlık
  • Teuton,Goths,Spanish ve Pers
  • age of grubu var mı formada?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teutons oyunda en sevdiğim devletti.
  • oynayan varsa hala gamerangerr atacani ekleyin
  • steamde indirimde su an 9.99 dolar dan satılıyor ayrıca enpara %50 indirimle 5 dolara sahip olabilirsiniz ben aldım oynamak isteyen eklesin steam id :foxjohnq
  • Hort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okurken kör oldum her şey yanlış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.