Şimdi Ara

Age of Empires II HD (2013) / Definitive Edition (2019) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
134.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Archonn

kaçırdığınız bir nokta var . Ben 29 yaşındayım ve hayatı bu oyunla geçmiş birisi olarak söylüyorum ki .. POPULASYON LİMİTİ 200'DÜ .. artık 500 bile olabilir...SADECE BU NEDEN BİLE BU OYUNA 20 DOLAR VERMEYE DEĞER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aslında eski oyuna ince ayarlar yaparak tabi programcılık bilginiz varsa limiti 500 e çıkarılabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KerryGillan

quote:

Orijinalden alıntı: Frostmourne Hungers

quote:

Orijinalden alıntı: KerryGillan

görüntülerde iyileştirme derken, renk sorunu ve gözünürlüğün arttırılması dışında brişey yok yenilik yok yani oyunda görüntüsel olarak. yeni ırk ve birkaç yeni birim olacakmış. pek artısı yok.

stronghold crusader'in hd ve eklenti paketi 2008 de çıkmıştı her yerde mevcut. ztn win 8 de bile sorun çıkarmıyor yanılmıyorsam. win 7 de akıyor ztn. buna para vermek biraz anlamsız bence.

E tamam da sen Crusader' i MP oynayabiliyor musun ek programlar olmadan ? Ya da workshop ile yeni eklentiler ekleyebiliyor musun ? Adamların tek yaptığı texture sıkıştırıp HD diye sunmaktı haliyle ücretsiz olacaktı , o da önceden oyunu satın almış olanlara.Yoksa HD sürümünü gene parayla ayrı olarak satıyorlar. Oyun 4'lü pakette 15$ a geliyor ki bence çok iyi fiyat , Microsoft GFWL ' yi bırakıp Steamworks ' lü Age of Empires II HD sürüyor piyasaya , sırf 10$ ı GFWL illeti olmadığı için bile veririm.

ek program nedir bi game ranger'a bakar... ya da hamachiye, buna mu üşeniyorsun. bu mu sorun yaptığın.
    stronghold da, ''o da önceden oyunu satın almış olanlara'' bune böyle bir durum yok yalan söyleme, 15$'ı çürümüş yıllanmış oyuna verip adamara prim vermeyi mantığa oturtmussunda olmamış zorlama bence. fanatikler alacak bir kaç el oynayıp gene bırakacak. oyun motorunda grafiklerde yenilik olmadan 15 senelik oyunlardan para sızdırıyorlar işte sende yiyorsun. LOL gelmiş birde workshop ile yeni eklentiler diyorsun dota mı bu age of bu ne eklentisi allah aşkına realist olun az.

hayatım bu oyunla gecti .. ve kendimce cok iyi oynuyorum diyebilirim .. oyundaki eksiğin populasyon limiti oldugunu sürekli dile getirmiştim .. şimdi onu max 500 yapmışlar. sırf bu değişiklik icin bile 100 dolar veririm. hd falan umrumda bile degil .. sizde bu özelliğin farkına varın .. gerçekten EFSANE GERİ DÖNDÜ !

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

quote:

kaçırdığınız bir nokta var . Ben 29 yaşındayım ve hayatı bu oyunla geçmiş birisi olarak söylüyorum ki .. POPULASYON LİMİTİ 200'DÜ .. artık 500 bile olabilir...SADECE BU NEDEN BİLE BU OYUNA 20 DOLAR VERMEYE DEĞER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aslında eski oyuna ince ayarlar yaparak tabi programcılık bilginiz varsa limiti 500 e çıkarılabilirdi.

önemli olan benim 500 e cıkarmam degil . Herkesin bu şekilde oynaması . Cünkü bu oyun sadece Multiplayer oynanır ...

ve işte size kral oyuncu :

• quote:

Sakin ol qnq.
  • LAN Multiplayer özelliği yok sanırım. Doğru mudur ?
  • 4lü pack alacak olan var mı? veya alıp kalanları satmak isteyen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqageke

lag sorunu olan AMD kartlarda çözüm şu şekildeymiş denedim işe yaradı
    masaüstüne sağ tıklayıp ATI CCC yi açıyoruz
    Soolda Oyun - 3d uygulama ayarlarına basıyoruz
    ekle deyip C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Age2HD dizinindeki oyunun .exe sisini seçiyoruz
    dikey yenileme için bekleyi her zaman açık open gl üçü... yi açık yapıyoz sorun ortadan kalkıyor

Hay sağolasın çok işime yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

Sakin ol qnq.

yıl 2001... Mart yada Nisan ... bir arkadaşımla üniversite okuyoruz .. Kocaeli'nde tüm internet kafelerin bulunduğu ortak bir merkez vardır.. Tam şehrin ortasında.. Kafelerde oynanılan 2 oyun var .. cs ve age of ... ben ve arkadaşım o bölgedeki en iyi age of cuları bulup 2'ye 6 yendiğimiz gün tam anlamıyla izmit sallandı :) ve o günden sonra samimiyet cok arttı ve ben herkese ögretmeye başladım oyunu.. zamanla boynuz kulağı geçti tabi.. bense o zamanlar age of öğretmek karşılığında arkadasların evinde kalıyor masrafsız yiyip icip eğleniyordum .. tabi bunlara ek olarak özel ders bile aldığım oluyordu:) sağlam arkadaşlıklar da kuruldu ... ramazanda 10-15 kişi buluşup sabaha kadar internet kafeleri kapattığımızı bilirim...işte yıllar boyunca böyle devam ettik .. ama oyun kendini bir türlü yenilemedi.. yenisi cıkmadı 1.0a,b,c,d,e geldi ama .. tam bir yenilik göze çarpmadı .. özellikle şu populasyon hakkında... şimdi bu yenilik beni heyecanlandırdı ... yoksa görüntü kalitesi falan bu oyunu bilenler için arka planda kalır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archonn -- 7 Nisan 2013; 14:24:36 >

• Oyun 20 fps çalışıyor bende bunu düzeltmenin bi yolu yok mu ?
    Mouse bildiğin geç tepki veriyor oyunda yaw..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiedźmin

Oyun 20 fps çalışıyor bende bunu düzeltmenin bi yolu yok mu ?

quote:

ekle deyip C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Age2HD dizinindeki oyunun .exe sisini seçiyoruz
    dikey yenileme için bekleyi her zaman açık open gl üçü... yi açık yapıyoz sorun ortadan kalkıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wiedźmin

Oyun 20 fps çalışıyor bende bunu düzeltmenin bi yolu yok mu ?

quote:

lag sorunu bir nebze azaldı ama frame yine 17-20 lerde dolaşıyor..

• quote:

quote:

quote:

önemli olan benim 500 e cıkarmam degil . Herkesin bu şekilde oynaması . Cünkü bu oyun sadece Multiplayer oynanır ...

ve işte size kral oyuncu :http://www.twitch.tv/tyrant_theviper/c/2117156

adam aşmış abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AltairinZırhı

quote:

quote:

quote:

adam aşmış abi.

aşmak az kalır o adam ayyrı bi olay

• Hadi hayırlı olsun ben de satın aldım indiriyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykocabay

Hadi hayırlı olsun ben de satın aldım indiriyorum şuan

hayırlı olsun ekle nickim MQYREV
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AltairinZırhı

quote:

quote:

quote:

adam aşmış abi.

aşmak az kalır o adam ayyrı bi olay

şuan izliyorum bakalım nasıl mış ? ve aynı zamanda indiriyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• microsoft yaptığı eski oyunu hiç bişey eklemeden tekrar oyunu sürmek HD mi nerede hd oyuna bi girdim eski age of empires II yüklüydü dedim herhalde yanlış girdim meğer hd ye girmişim görüntüde değişen deniz hariç hiç bir fark yok grafik olarak neden eklemiyorsun arkadaş 20 dolar değmez !!!!!!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

Sakin ol qnq.

yıl 2001... Mart yada Nisan ... bir arkadaşımla üniversite okuyoruz .. Kocaeli'nde tüm internet kafelerin bulunduğu ortak bir merkez vardır.. Tam şehrin ortasında.. Kafelerde oynanılan 2 oyun var .. cs ve age of ... ben ve arkadaşım o bölgedeki en iyi age of cuları bulup 2'ye 6 yendiğimiz gün tam anlamıyla izmit sallandı :) ve o günden sonra samimiyet cok arttı ve ben herkese ögretmeye başladım oyunu.. zamanla boynuz kulağı geçti tabi.. bense o zamanlar age of öğretmek karşılığında arkadasların evinde kalıyor masrafsız yiyip icip eğleniyordum .. tabi bunlara ek olarak özel ders bile aldığım oluyordu:) sağlam arkadaşlıklar da kuruldu ... ramazanda 10-15 kişi buluşup sabaha kadar internet kafeleri kapattığımızı bilirim...işte yıllar boyunca böyle devam ettik .. ama oyun kendini bir türlü yenilemedi.. yenisi cıkmadı 1.0a,b,c,d,e geldi ama .. tam bir yenilik göze çarpmadı .. özellikle şu populasyon hakkında... şimdi bu yenilik beni heyecanlandırdı ... yoksa görüntü kalitesi falan bu oyunu bilenler için arka planda kalır ...

Ne güzel yazmışsınız benim age of kariyerime benziyor:) Nufusun 500 oluşu gerçekten inanılmaz bir olay. Ek paket çıkmış gibi hissettim:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Aslında voobly de ki gibi bir arayüz olmalı. Puanlı oyun (rated) odaları olmalı yoksa pek anlamı yok.

götrünmeyen ratying olayı var şimdi ülke ülke seperate edilmiş yakında rate rate edilecek o zamn denklerimzle denk geleceğiz bence puan görünmemesi avantaj bi nevi

avantaj kısmına katılmıyorum herkes dengiyle oynar zaten... görünmeyen puan demişsiniz bu nasıl oluyor?
  • lan kavramı geri gelmiş foruma uzun zamandır duymuyordum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.