Şimdi Ara

Age of Empires II HD (2013) / Definitive Edition (2019) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
134.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aoe 2 efsane stratejı oyunlarından bır tanesıdır. Tabıkı bu halı benı memnun ettı ama HD kaplamaları sıradan bır mod yapımcısı bıle yapabılırdı. Mıcrosoft ısın kolayına kacmıs. Cozurluk ayarı bıle yok. Sadece multı eklendıgı ıcın o parayı vermıs olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Aoe 2 efsane stratejı oyunlarından bır tanesıdır. Tabıkı bu halı benı memnun ettı ama HD kaplamaları sıradan bır mod yapımcısı bıle yapabılırdı. Mıcrosoft ısın kolayına kacmıs. Cozurluk ayarı bıle yok. Sadece multı eklendıgı ıcın o parayı vermıs olduk.

haklısınz ama mod yapılabilir .ong dosyaları haline getrilmiş oyun böylece çok dha kolay yapılabliyor ayrıca masaüütü max çözünürlük kaçsa oyun onda çalışıoyr mesela benim monitor 1920 1080 oyüzden şikayetçi değilim zaten kim destekleyenin altında bir çözünürlük isterki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

nvidia kartlarda fps sorunu olanlar varmı? bendede oldu fakat ayarlardan düzelttim.

Başta lag zannettim ama single player'da oynarken fps düşüş yükselişleri yaşıyorum. Nasıl düzelttin?

tesadüf karıştırırken yaptım..nvidia ayarlarında 3D ayarların yönetilmesi sekmesinin altında > program ayarlarında ,age of un exe sini ekledim ve optamizasyon ayarını otomatikte bıraktım.fps 40-60 ta şu an , sıkıntı yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqageke

quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Aoe 2 efsane stratejı oyunlarından bır tanesıdır. Tabıkı bu halı benı memnun ettı ama HD kaplamaları sıradan bır mod yapımcısı bıle yapabılırdı. Mıcrosoft ısın kolayına kacmıs. Cozurluk ayarı bıle yok. Sadece multı eklendıgı ıcın o parayı vermıs olduk.

haklısınz ama mod yapılabilir .ong dosyaları haline getrilmiş oyun böylece çok dha kolay yapılabliyor ayrıca masaüütü max çözünürlük kaçsa oyun onda çalışıoyr mesela benim monitor 1920 1080 oyüzden şikayetçi değilim zaten kim destekleyenin altında bir çözünürlük isterki

Evet yenı bır mod yapılabılınır. Cozunurluk konusunda haklısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 8 Nisan 2013; 9:42:27 >

• evet malesef pek bi yenilik yok ama sırf o heyecanı tekrar yaşamak adına oynanır
  • Zamanında ne oynamıştımbee, internet kafeye dolu para bayıldım. Lisede arkadaşlarla kapışırdık. Gece rüyalarıma girerdi
  • arkadaşlar oyunun büyüklüğü ne kadar?yanlış indirmeyelim1.35GB lık iso kalıp indiriyorum bir tane.doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selahaddin Eyyübi

arkadaşlar oyunun büyüklüğü ne kadar?yanlış indirmeyelim1.35GB lık iso kalıp indiriyorum bir tane.doğru mudur?

Doğrudur yalnız oyun antivirus programları tarafından engelleniyor antivirus programını kapatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 işlemcili - 540m ekran kartlı - 4gb ramli notebookumun age of 2 HD'de kasması normal mi arkadaşlar :S piyasadaki her oyunu öyle ya da böyle kasmadan oynarken Age Of HD çok sert vurdu yüzüme :(
    Not : 28 29 fps de oynuyorum bu sistem ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 8 Nisan 2013; 13:43:45 >
  • insan bari menüleri değiştirir ve ya geliştirir.. ah microsoft ah.. kafanın dikine gidiyorsun , win8 retail , win 8 , xbox 720 çuvallaya çuvallaya gidiyorsun sonun hayırlı olsun bari.. sonun google'ın seni satın alması olacak gibi bu kafayla..
  • benim gibi çift ekran kartlı notebook kullanıcıları sorun yaşayabilir oyunda çübkü oyun yüksek performans kartını görmüyor ya da göremiyor bilmiyorum anlamadım. 30 fps yi geçemedim daha. arada da düşmeler oluyor. bu şartlarda hayatta para verip oynamam. çünkü age of un akıcılıgı olmazsa gerisi zaten hikaye
  • Oynayanlar ekran görüntülerini paylaşsınlar.
  • 18 dolara alınacak oyun değil maalesef, 7.5 dolar falan olursa almayı düşünebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

18 dolara alınacak oyun değil maalesef, 7.5 dolar falan olursa almayı düşünebilirim.

nerdeyse 10 yıllık oyun maliyeti de 1-2 milyon doları geçmez 18 dolar.. (age of empire 2 hd )

gta 4 100 milyon dolar maliyetli oyun 4 yıl geçmiş çıkalı ve 4.99 dolar..

olacak iş mi ?
  • iso dosyasıyla torrenttan indirdim oyunda savaş kuruyorum ve ekranda şehrim çıkmıyor sorun nedir yardımcı olabilirmisiniz ?
    bakın böyle
  • workshoptan gerekli pacthler ve driverlardaki ayarlarla çok güzel bi akıcılık elde ediliyor bide oyunu bir süre oynadıktan sonra fps ile ilgili konuşun çünkü genede eski oyun
  • Age of Empires II 10 yıl önce çıkmış bi oyun, gelip burda fps hakkında muhabbet yapcaksanız oynamayın bence oyunu, size göre değil o zaman bu oyun. 10 yıl önce 60 fps'mi vardı allah aşkına hepimiz aynı akıcılıkta oynuyoduk o zamanlar oyundan nasıl zevk alındığını bilen bilir, yeni nesilin amacı fps savaşı yapmakta ama maalesef gidin bf falan oynayın öyle yapcaksanız. Bu arada oyuna ilk girişte çalan müzik beni benden alıyor her seferinde ya ne günlerdi, savaşırken boş harita açıp 50 şer tane adamı karşı karşıya koyup katliam yapıyoduk Bir de aklıma o büyücü geliyor hep gelip köylüleri askerlerimi çalardı bakıyorum adam yok haritanın karanlık köşesinde sesi geliyor ama "AYOHO YOO HOLOLOOOO" Hoop benim adamların renkleri düşman rengi kaçıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

i5 işlemcili - 540m ekran kartlı - 4gb ramli notebookumun age of 2 HD'de kasması normal mi arkadaşlar :S piyasadaki her oyunu öyle ya da böyle kasmadan oynarken Age Of HD çok sert vurdu yüzüme :(
    Not : 28 29 fps de oynuyorum bu sistem ile)

Biraz önceki mesajlara göz gezdirseydin keşke.
  • merhabalar ben bu oyunu pc ye kurdum ama oyuna baslıyorum ama map siyah oyun gelmıyor anllamadım bir yardımcı olurmusunuz bu arada konu basında yazmıssınız sıyah ekranı sorunu dıye ama ben stream sayfasından yuklemedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylovemaking

merhabalar ben bu oyunu pc ye kurdum ama oyuna baslıyorum ama map siyah oyun gelmıyor anllamadım bir yardımcı olurmusunuz bu arada konu basında yazmıssınız sıyah ekranı sorunu dıye ama ben stream sayfasından yuklemedım

Sadece köyünün kurulu olduğu yer açık, haritanın geri kalanı siyahsa oyunun zaten kendi olayı o, her tarafı görünür yapmak için bir adamınla siyah yerlere giderek oraları görünür yapabiliyosun. Ama uğraşamam dersen haritayı açma kodları var, enter'a bas, açılan diyaloğa marco yazıp enter'a bas harita açılır ama içindekiler gölgede kalır yine de, bidaha enter'a basıp polo yazarsan herşey görünür olur. Odun için : lumberjack / Et için : cheese steak jimmy's / Altın için : robin hood / Taş için : rock on / inşaat, adam oluşturma vs herşeyin hızlandırmak için : aegis (ama bunu yaptığında düşmanda hızlı yapıyor herşeyi, o yüzden sadece ihtiyacın olan kadar vakit kadar yapıp tekrar aegis yazarak eski yavaş haline döndürebilirsin, yoksa düşmanı bi anda 100 kişiyle surlarının dibinde bulabilirsin) yazarak onları da çoğaltabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 8 Nisan 2013; 18:18:18 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.