Şimdi Ara

Age of Empires II HD (2013) / Definitive Edition (2019) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
134.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: busterr

Age of Empires II 10 yıl önce çıkmış bi oyun, gelip burda fps hakkında muhabbet yapcaksanız oynamayın bence oyunu, size göre değil o zaman bu oyun. 10 yıl önce 60 fps'mi vardı allah aşkına hepimiz aynı akıcılıkta oynuyoduk o zamanlar oyundan nasıl zevk alındığını bilen bilir, yeni nesilin amacı fps savaşı yapmakta ama maalesef gidin bf falan oynayın öyle yapcaksanız. Bu arada oyuna ilk girişte çalan müzik beni benden alıyor her seferinde ya ne günlerdi, savaşırken boş harita açıp 50 şer tane adamı karşı karşıya koyup katliam yapıyoduk Bir de aklıma o büyücü geliyor hep gelip köylüleri askerlerimi çalardı bakıyorum adam yok haritanın karanlık köşesinde sesi geliyor ama "AYOHO YOO HOLOLOOOO" Hoop benim adamların renkleri düşman rengi kaçıyorlar

Hak vermemek elde değil,ben bu oyunu ilk oynadığımda onboard ekran kartım vardı 1mb mi 2 mb mi öyle bişeydi,kasardı ederdi ama oynardım.O zaman bu fps muhabbetinin adı geçmezdi veya geçiyorsa bile böyle yaygın değildi.Amaç oyunu oynayıp,eğlenmekti,editor kısmından ucube haritalar yaratıp,adam çarpıştırıp vakit geçirirdik.Zaten o büyücüler Age of Empires 1 de bile musallat olurdu,adam onu öldürsün diye gönderirsin,bir anda elindeki adamdan da olursun 30 Fps bu oyun için pek sorun olmamalı,ancak bunun haricinde oyun yeniden elden geçirildiği için yenilikler getirilmiş olabilir.Tiberium Wars ta 30 fps kilidini kıramamıştım mesela,kaldı ki 30 fps te bile gayet akıcı idi,hala da öyle.Yakında ms muhabbetine de girilirse hiç şaşmam.

Fiyat konusunda ise 17-18 dolar edecek kadar birşey yok oyunda,tamam workshop ile content eklenebilir,buna birşey diyemem ancak biraz daha yenilenip daha göz alıcı olsaydı daha iyi olabilirdi.8 dolar filan olursa almayı elbette düşünürüm.

• xğ kullanıcıkarı için update gelmiş oyundur
  • Dün indirdim 700mb olanı crack yaptım tepki vermedi hiç brşey işe yaramadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben HD bir durum göremedim ama ;) 20$ verenlere saygı duyuyorum...
  • Ben saygı filan duymuyorum hatta kızıyorum, delimisiniz paranızmı çok bu oyuna 20$ veriyosunuz, eskiyle arasında çok mu fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Ben saygı filan duymuyorum hatta kızıyorum, delimisiniz paranızmı çok bu oyuna 20$ veriyosunuz, eskiyle arasında çok mu fark var

Tamam.
    Şimdi sakin ol ve COD'a gerin dön.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Ben saygı filan duymuyorum hatta kızıyorum, delimisiniz paranızmı çok bu oyuna 20$ veriyosunuz, eskiyle arasında çok mu fark var

Tamam.

COD ne oluyo

Heavy Rain oynuyorum ona dönsem olur mu? Hiç güleceğim yoktu allah tependen baksın.

AoE2 güzel oyun, zamanında (99 yılıydı sanırım) az oynamadık, ama bu dediğim 14 sene önceydi, hd diye aynı oyuna 14 sene sonra 20$ vermek saçma, aç eskiyi oyna ne fark var. Amaan banane, takılın kafanıza göre.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Tamam.

COD ne oluyo

Heavy Rain oynuyorum ona dönsem olur mu? Hiç güleceğim yoktu allah tependen baksın.

AoE2 güzel oyun, zamanında (99 yılıydı sanırım) az oynamadık, ama bu dediğim 14 sene önceydi, hd diye aynı oyuna 14 sene sonra 20$ vermek saçma, aç eskiyi oyna ne fark var. Amaan banane, takılın kafanıza göre.

Vermeyeceksen verme arkadaşım Allah'a Allah bize ne adamlar Hd yapmışlar şunu bunu eklemişler herhalde karşılığını isteyecekler.

• Merhaba Arkadaşlar,

Bende uzun bir aradan sonra AOE2 HD versiyonunu satın alarak yeni bir başlangıç yaptım. Yalnız yüksek ping-lag sorunundan muzdaribim. PC'de yalnızca oyun açık olmasına rağmen bir türlü lag sorunundan kurtulamıyorum.

Önerileri olan arkadaşlar lütfen paylaşsınlar.

steamcommunity.com
    Steam Community :: enisbrk
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198087467915

• quote:

Aralarında çok büyük bir fark var ki eskisi (orijinal versiyonu) günümüz bilgisayarlarında çalışmıyor (özellikle x64 sistemlerde), çalıştırabilen de düşük çözünürlüğü zaten geçtim 256k gibi abuk sabuk renk değerlerinde çalıştırabiliyor. Tabi sırf 3D olsun diye 3. oyunun içine edilince 2 daha da kıymete bindi haliyle. AoE 3'ten resmen tiksinmiştim, oysa dün akşam AoE'nin o ulvi tadını yeniden tadabilmek tek kelimeyle harikaydı. Herkes 3D, bilmemne efektli, mevcut teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanan bir strateji oyunu yapabilir ancak çok az firma AoE 2 gibi bir klasiğe imza atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

quote:

Aralarında çok büyük bir fark var ki eskisi (orijinal versiyonu) günümüz bilgisayarlarında çalışmıyor (özellikle x64 sistemlerde), çalıştırabilen de düşük çözünürlüğü zaten geçtim 256k gibi abuk sabuk renk değerlerinde çalıştırabiliyor. Tabi sırf 3D olsun diye 3. oyunun içine edilince 2 daha da kıymete bindi haliyle. AoE 3'ten resmen tiksinmiştim, oysa dün akşam AoE'nin o ulvi tadını yeniden tadabilmek tek kelimeyle harikaydı. Herkes 3D, bilmemne efektli, mevcut teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar faydalanan bir strateji oyunu yapabilir ancak çok az firma AoE 2 gibi bir klasiğe imza atabilir.

Eski versiyonun şimdiki sistemlerde çalıştırılamadığını yeni öğrendim.

AoE2 iyidir, candır. İlk versiyon oynanmıyorsa HD'ye 20 dolar verilebilir, geri aldım sözümü

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

quote:

arkadaş gerekli açıklamayı yapmış ve çok rahat bi şekilde lobby den arkadaşlarla oynayabiliyorsunuz + workshop olayıda çok iyi , sen cod bf 3 gibi oyunlardan zevk alırsın ben age of tan bu işler kişisel 20$ benim cebimden çıkıyor senin değil 23 yaşında biri olarakta bırakta bu seçimi ben yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

ben HD bir durum göremedim ama ;) 20$ verenlere saygı duyuyorum...

Eski Age Of Empires 2 ye göre değişen şu olmuş :Artık arka plandan özelleştirme ile klasik windows moduna geçirmek zorunda kalmıyoruz,oyun gökkuşağı rengine bürünmüyor ve 1920*1080 çözünürlük var.Ha birde sular biraz daha kaliteli olmuş,açıkçası aynı fikirdeyim HD denilebilecek tek kısım,1080p çözünürlüğe destek vermesidir.Bunun haricinde ben pek artı kısım göremiyorum,multiplayer kurulumu aoe 2 de hiçbir zaman komplike değildi ama steam arayüzü ile biraz daha kolaylaşmış.Hala 15 doların üstünde bir fiyatı hak etmiyor,sandbox bir oyun olsa tamam derim de.Strateji oyunu sonuçta ve hala eski motorunu kullanıyor,motor yenilenip biraz daha güncel ve göze hitap eden aoe 2 olsaydı açıkçası bayağı severdim.

• Ergenlik çağlarımız bu oyunu oynamak ile geçti. O dönem multiplayer yapabilecek sınırlı oyun vardı. Getirdiği yenilikler çok özeldi.

16 yıllık devrini kapatmış bir oyuna bir kaç defa açıp kapatmak için 20 USD veremem. Oyunun ederi 5 USD'dan fazla değil bence.
  • kardeşlerim bunlar sizin görüşlerinizdir saygı duyarım fakat şöyle bişey diyeyim steam bu oyunu çıkarmamış olsaydı kaç tane age of sever multiplayer oynardı ? çok çok az dimi steam bu oyunu sunduğu gibi arkadaşlar steamda grup kurdu var tanıştık şimdi 8 playerdan fazla oyuncu bulma rahatlığındayız + lobby olayının rahatlığını söylemiyorum bile oyuna artan talep ve workshoptaki güzel çalışmalarla oyun dahada iyi olacağı kanaatindeyim ay 1-2 kere girip eskiyi yad etmek için zaten almayın
  • malesef ''multiplayer lan'' seçeneği kaldırılmış oyundur. tabi steam olunca ne gerek var diye düşünebiliriz fakat bu oyunu hamachi ile oynamak bir başkaydı. steam forumlarında mevcut sorunlarla birlikte en çok dile getirilen konu bu. kaldırılacağını tahmin etmiştim. ama yine de umutlanmadım değil. sağlık olsun.

2000 yapımında hala bu seçenek duruyor. artık hareketsiz su efektiyle oynamaya devam edeceğiz.

oyunun tekrar piyasaya sürülmesi akıllıca olmakla birlikte bence bir itiraftır. biz 13 sene önce bir oyun yaptık kimse daha iyisini yapamadı (biz de dahil) demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newmoon37 -- 9 Nisan 2013; 16:02:13 >
  • durup dururken yine heyecanlandım. Multi kalktığı çok kötü olmuş bence.
  • bende hala kasıyor oyunu steam a tanıtmama rağmen . pencere modunda oynuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında şu ana menüdeki History bölümü Türkçe'ye çevrilse çok güzel bi kaynak olur, seve seve okuyacağını sanıyorum birçok kişinin bende dahil
  • steam'dan online oynayan varsa akşamları maç atabiliriz beyler.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.