Şimdi Ara

Age of Empires II HD (2013) / Definitive Edition (2019) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
134.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Steam üzerinden oynarken Multiplayerda kopma sorunları yaşayan var mı acaba? Başta güzeldi fakat Adil Kullanım Kotasına takıldığımdan beri oyunu oynayamıyorum Multiplayer olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeavcilar

Arkadaşlar, Steam üzerinden oynarken Multiplayerda kopma sorunları yaşayan var mı acaba? Başta güzeldi fakat Adil Kullanım Kotasına takıldığımdan beri oyunu oynayamıyorum Multiplayer olarak.

Hızın düşmesinden olduğunu sanmıyorum kopma sorunu oyunla ilgili maalesef. Bağlantıda hiç sorun olmasa bile kopabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Arkadaşlar, Steam üzerinden oynarken Multiplayerda kopma sorunları yaşayan var mı acaba? Başta güzeldi fakat Adil Kullanım Kotasına takıldığımdan beri oyunu oynayamıyorum Multiplayer olarak.

Hızın düşmesinden olduğunu sanmıyorum kopma sorunu oyunla ilgili maalesef. Bağlantıda hiç sorun olmasa bile kopabiliyor.

sorunların başlamasi ile hızın düşmesinin aynı zamana denk gelmesi acaba dedirtti bana, ttnet bu ne olacağı belli olmaz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

sorunların başlamasi ile hızın düşmesinin aynı zamana denk gelmesi acaba dedirtti bana, ttnet bu ne olacağı belli olmaz :)

hiç kopmadı

• Oyun çoğumuz için çok değerli evet ama, yine de pahalı abi ya. 10 dolar idealdi bu oyun için bence. 10 dolara düşene kadar almayacağım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

durup dururken yine heyecanlandım. Multi kalktığı çok kötü olmuş bence.

Konuyu düzgün okuduğunuzdan emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed e

mükemmel yaa, hala oynuyorum bu oyunu :D

bende !
  • Ortak alalım diyenler ortadan kayboluyor. Gerçekten ortak almayı düşünen varsa mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archonn

quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

quote:

kaçırdığınız bir nokta var . Ben 29 yaşındayım ve hayatı bu oyunla geçmiş birisi olarak söylüyorum ki .. POPULASYON LİMİTİ 200'DÜ .. artık 500 bile olabilir...SADECE BU NEDEN BİLE BU OYUNA 20 DOLAR VERMEYE DEĞER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aslında eski oyuna ince ayarlar yaparak tabi programcılık bilginiz varsa limiti 500 e çıkarılabilirdi.

önemli olan benim 500 e cıkarmam degil . Herkesin bu şekilde oynaması . Cünkü bu oyun sadece Multiplayer oynanır ...

ve işte size kral oyuncu :http://www.twitch.tv/tyrant_theviper/c/2117156

beyler bu adamın kullandığı gibi aynı anda 3 yere birden ev işaretleme tarım yapma falan nasıl yapılıyor bu oyunun böyle taktikler neler ?
    mesela aynı anda 2 birimden asker nasıl çıkarıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

beyler bu adamın kullandığı gibi aynı anda 3 yere birden ev işaretleme tarım yapma falan nasıl yapılıyor bu oyunun böyle taktikler neler ?
    mesela aynı anda 2 birimden asker nasıl çıkarıyorsun ?

Arka arkaya kurmayı diyorsan Shift'e basılı tutarak yapılıyor.
  • bir efsane hala aynı zevki veren bir oyun bilmem...
  • oyunu almak için ortak arayan varsa bana ulaşabilirsiniz.
  • Konuyu takip etmedim ama ortak alım olursa katılabilirim. Kişi başı ne kadar düşüyor hiç bilmiyorum, bilgilendirirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar hd demişsinizde bunun neresi hd yav araba gördümla oyunda araba ne iş
  • Oyunda araba hep vardı

how do you turn this on
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhammed e

mükemmel yaa, hala oynuyorum bu oyunu :D

bende !

bende

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası hd haberini gördüğümde sevindim ama hd ile alakası olmayan bir oyun biraz geliştirselermiş iyi olacakmış options ayarları bile dandik :s
  • tek canımı sıkan sey suan oyuncualrın bölgelere göre bölünmüş olması lag kabullenebilir seviyede bende onun dışında tabiki biran once update yapmaları lazım yapımcılara gıcık oldum kaç gün oldu hala patch yok
  • Bende herhangi bir sorun yok ancak kale giriş kapısı yaparken yönünü nasıl çevireceğimi unutmuşum, ee kaç yıl oldu tabi, sahi hatırlayan var mı? Kapılarım hep alakasız yönlere bakıyor bu yüzden.
  • Zone günleri , Pl_peel L_clan olimpos rabbi deli gibi replay bakıp o gazla kafede arkadaşları dumur etmeler TC rushlar hey gidi günler heyy...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.