Şimdi Ara

Age of Empires II HD (2013) / Definitive Edition (2019) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
134.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 1 vs 1 yapıyorum pc ye karşı hardest standart kaynak ama adamlar çok hızlı çağ atlıyor bunun bir yolu var mı en hızlı şekilde nasıl çağ atlarım ???

bir de HD editionda LAN game yok mu ? evde 2 pc var landan conquerors oynuyordum şimdi bunu nasıl oynayacağım ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

beyler 1 vs 1 yapıyorum pc ye karşı hardest standart kaynak ama adamlar çok hızlı çağ atlıyor bunun bir yolu var mı en hızlı şekilde nasıl çağ atlarım ???

bir de HD editionda LAN game yok mu ? evde 2 pc var landan conquerors oynuyordum şimdi bunu nasıl oynayacağım ???

2 tane oyun gerekir farklı pc ler için , kasmak içinde ilk önce 2 işçiyle 1 ev 1 işçiyle 1 e v daha yap bu arada işçi sonra atlıyla kuzu ara ve domuz bul bunu çok seri yapman lazım
  • Kredi kartım olmadığı için oyunu steamdan alamadım acaba birisi bana hediye etme yöntemiyle satar mı ?
  • quote:

beyler 1 vs 1 yapıyorum pc ye karşı hardest standart kaynak ama adamlar çok hızlı çağ atlıyor bunun bir yolu var mı en hızlı şekilde nasıl çağ atlarım ???

Hardest'ta rakip fazladan kaynakla başlıyor, o yüzden aynı hızda atlamak pek mümkün değil.

HD edition'da LAN yok, 2 tane orjinal oyun alman lazım 2 PC'den oynamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 12 Nisan 2013; 19:24:23 >
  • Fotoğraflar tatmin etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafadark

Kredi kartım olmadığı için oyunu steamdan alamadım acaba birisi bana hediye etme yöntemiyle satar mı ?

yardımcı olayım ben size
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadenPowell

quote:

Orijinalden alıntı: mustafadark

Kredi kartım olmadığı için oyunu steamdan alamadım acaba birisi bana hediye etme yöntemiyle satar mı ?

yardımcı olayım ben size

Bekliyorum lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Hardest'ta rakip fazladan kaynakla başlıyor, o yüzden aynı hızda atlamak pek mümkün değil.

nasıl bir kafa Lan koymaz çok merak ediyorum

bu oyuna 20 $ verilmez kesinlikle hak etmiyor 1 ay gibi bir sürede hiçbir şey yapamazsın keşke biraz daha bekletip güzel bir oyun sunsalardı hiçbir şey değişmemiş grafikler bile

çözünürlük bile seçemiyorsun kafaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 13 Nisan 2013; 1:39:47 >

• Geçmiş geçmişte kalmalıydı. İyi veya kötü anılarıyla beraber. Tamam iyi oyundu güzel oyundu zamanında oynadık eğlendik ama artık eskimesi lazım. Hanginiz eski atari oyunlarına dönüp bakıyor. 1 elin parmak sayısını geçmez oynayan varsa da. Ölüyü diriltebilir misin? Bu oyuna bu kadar uğraşacaklarına baştan age of 'a çok yakın olabilecek ve günümüz oyunlarına ve sistemlerine ayak uydurabilecek sıfırdan bir oyun yapılabilir veya yapılmaya çalışılabilirdi. 1 kuruş verilmez dediğim zaman bir çoğu hücum etmişti lafla üzerime. Yine söylüyorum. Size olan olay geçmişteki güzel anılarınızı hatırlayıp da bir anda oynama hevesi gelmesi. Bu hevesiniz fazla sürmez. 1-2 oynar bırakırsınız demedi demeyin. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 13 Nisan 2013; 2:12:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Geçmiş geçmişte kalmalıydı. İyi veya kötü anılarıyla beraber. Tamam iyi oyundu güzel oyundu zamanında oynadık eğlendik ama artık eskimesi lazım. Hanginiz eski atari oyunlarına dönüp bakıyor. 1 elin parmak sayısını geçmez oynayan varsa da. Ölüyü diriltebilir misin? Bu oyuna bu kadar uğraşacaklarına baştan age of 'a çok yakın olabilecek ve günümüz oyunlarına ve sistemlerine ayak uydurabilecek sıfırdan bir oyun yapılabilir veya yapılmaya çalışılabilirdi. 1 kuruş verilmez dediğim zaman bir çoğu hücum etmişti lafla üzerime. Yine söylüyorum. Size olan olay geçmişteki güzel anılarınızı hatırlayıp da bir anda oynama hevesi gelmesi. Bu hevesiniz fazla sürmez. 1-2 oynar bırakırsınız demedi demeyin. :)

Bence haklısın yeni bir oyuna yönelseler daha iyi olabilirdi. Ama arada nostalji yaşamak da güzel oluyor

• Alternatif oyun söyleyin de onu oynayalım o zaman?
    7 tane unit için 50$ isteyen StarCrap mı oynayalım?
    Stratejiyi bırakıp COD mu oynayalım?

Parasını verip almış olanlar hâlinden memnunken, şikayet edenler %99 beleşçi/korsancı kişiler. Öyle 1-2 oyun atıp da bırakılacak bir oyun da değil rahat olun. Doğru düzgün multiplayer olmadığı halde üçüncü parti programlarla 10 seneden uzun süredir oynayan kişiler olduğunu düşünürsek.

@matrix999 Madem oyunu beğenmedin, ne diye 2 PC'den oynamaya çalışıyorsun ki? 2 tane PC alırken güle oynaya alıyorsunuz da 15$ vermek ne kadar zorunuza gidiyor öyle. Asıl sana

• steam'de türkiye grubu var mı ?
  • quote:

Geçmiş geçmişte kalmalıydı. İyi veya kötü anılarıyla beraber. Tamam iyi oyundu güzel oyundu zamanında oynadık eğlendik ama artık eskimesi lazım. Hanginiz eski atari oyunlarına dönüp bakıyor. 1 elin parmak sayısını geçmez oynayan varsa da. Ölüyü diriltebilir misin? Bu oyuna bu kadar uğraşacaklarına baştan age of 'a çok yakın olabilecek ve günümüz oyunlarına ve sistemlerine ayak uydurabilecek sıfırdan bir oyun yapılabilir veya yapılmaya çalışılabilirdi. 1 kuruş verilmez dediğim zaman bir çoğu hücum etmişti lafla üzerime. Yine söylüyorum. Size olan olay geçmişteki güzel anılarınızı hatırlayıp da bir anda oynama hevesi gelmesi. Bu hevesiniz fazla sürmez. 1-2 oynar bırakırsınız demedi demeyin. :)

yapmayın hocam ya olayı dramatikleştiriyorsunuz. ben yıllarca aoe oynadım. internet cafelerde , okulun bilgisayar odasında vb vb bicok yerde oynadım. arkadaşlarımla derslerde plan yapardık ben persleri alıcam sen teutons al falan filan. e şimdi oyun bi daha çıkmış parası pulu bi yana dün gece 3 oyun attım multiplayer hakkaten zevk aldım. o eski tadı yakaladım. 19 dolar çok mu evet belki çok ama dün yaşadıgım o zevk için bile ben 50 lira vermeye razıyım. tabi tercih meselesi bi yerde ama 1-2 oynar bırakırsınız diye genellemeyin lütfen ben sürekli oynuyorum ve cok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

quote:

yapmayın hocam ya olayı dramatikleştiriyorsunuz. ben yıllarca aoe oynadım. internet cafelerde , okulun bilgisayar odasında vb vb bicok yerde oynadım. arkadaşlarımla derslerde plan yapardık ben persleri alıcam sen teutons al falan filan. e şimdi oyun bi daha çıkmış parası pulu bi yana dün gece 3 oyun attım multiplayer hakkaten zevk aldım. o eski tadı yakaladım. 19 dolar çok mu evet belki çok ama dün yaşadıgım o zevk için bile ben 50 lira vermeye razıyım. tabi tercih meselesi bi yerde ama 1-2 oynar bırakırsınız diye genellemeyin lütfen ben sürekli oynuyorum ve cok memnunum

Bizde kafelerde yattık o zamanlar. Bizde okulda yeni stratejiler yapardık. Dershaneyi ektiğim zamanları bilirim. Yani bunları hiç oynamamış biri olarak yazmadım ben. Bir laf vardır meyve dalında güzel diye. Nasıl meyve dalında güzel ise, bazı şeylerde zamanında güzeldi ve iyi anılarla bitti gitti. Ben bu düşüncedeyim. İnşallah zevk alıyordur alanlar ne diyelim.

• arkadaşlar bilmiyorum belki ilginizi çeker bi konu var bu oyun hakkında

evet arkadaşlar age of empires dosyalarıyla biraz uğraştım ve çok zevkli bir hale
    getirdim oyunu

yeni üniteler stableda iki tane yeni atlı
    barracksta bir tane
    populasyon sonsuz
    kaynaklar altın 100000 taş 100000
    bir haritada 10000 askerle saldırdım iki düşmana düşmanında yaklaşık
    o kadar askeri vardı çok zevkli savaşlar oluyor
    age of empires 2 the conquerors için yaptım bu modu
    ilgilenirsiniz belki
  • Oynamak isteyen olursa beni steam'den ekleyiniz :) ID: cihancan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

nasıl bir kafa Lan koymaz çok merak ediyorum

bu oyuna 20 $ verilmez kesinlikle hak etmiyor 1 ay gibi bir sürede hiçbir şey yapamazsın keşke biraz daha bekletip güzel bir oyun sunsalardı hiçbir şey değişmemiş grafikler bile

çözünürlük bile seçemiyorsun kafaya bak

ne bekliyordun ki?

Adamlar zaten steam üzerinden LANsız oynansın diye böyle bişey yapıyorlar. Ayrıca gösterilen videolarda belliydi grafiklerin ne kadar değişebileceği.

• dostlar mac te oynamanin bir yolu var mi ?
  • bu mu HD ya yemeyin bizi gözünüzü seveyim ya bune böyle HD mi olur ya bu bildiğin gta vc nin grafikleri :D neyse ben beğenmedim tabi oynanış önemli
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.