Şimdi Ara

Age of Empires II HD (2013) / Definitive Edition (2019) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
134.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Selahaddin Eyyübi

arkadaşlar oyunun büyüklüğü ne kadar?yanlış indirmeyelim1.35GB lık iso kalıp indiriyorum bir tane.doğru mudur?

Doğrudur. Oyunun kurulu boyutu ise 1,34 GBdir.
    Dün indirip girdim. Age of kültürü bende hiç olmadığı için oyunu çok sıkıcı buldum. 10 saniye oynayıp çıktım. Bana göre hiç bir şey ifade etmiyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Age of Empires II 10 yıl önce çıkmış bi oyun, gelip burda fps hakkında muhabbet yapcaksanız oynamayın bence oyunu, size göre değil o zaman bu oyun. 10 yıl önce 60 fps'mi vardı allah aşkına hepimiz aynı akıcılıkta oynuyoduk o zamanlar oyundan nasıl zevk alındığını bilen bilir, yeni nesilin amacı fps savaşı yapmakta ama maalesef gidin bf falan oynayın öyle yapcaksanız. Bu arada oyuna ilk girişte çalan müzik beni benden alıyor her seferinde ya ne günlerdi, savaşırken boş harita açıp 50 şer tane adamı karşı karşıya koyup katliam yapıyoduk Bir de aklıma o büyücü geliyor hep gelip köylüleri askerlerimi çalardı bakıyorum adam yok haritanın karanlık köşesinde sesi geliyor ama "AYOHO YOO HOLOLOOOO" Hoop benim adamların renkleri düşman rengi kaçıyorlar

fps nin ne oldugunu biliyomusun da konusuyosun sen ya. oyun kasıyor diyoruz düşük fps yüzünden. fps savaşı yapmak nedir allahaskına ? ne içiyorsunuz ne kullanıyorsunuz siz şaka gibi ya

@KeanAtay göz gezdirdim hatta bütün forumları inceledim ama bi sonuç yok hocam.yabancı forumlarda onlarca kişi aynı problemleri yaşıyormuş. 20-30 fps alan biçok kişi sorununu yazmış ama hala bi çözüm yok. bekleyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 8 Nisan 2013; 20:05:50 >

• Online olarak oynuyanlar varmı vooblyden geçen falan bi kaç sorum olacakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: mylovemaking

merhabalar ben bu oyunu pc ye kurdum ama oyuna baslıyorum ama map siyah oyun gelmıyor anllamadım bir yardımcı olurmusunuz bu arada konu basında yazmıssınız sıyah ekranı sorunu dıye ama ben stream sayfasından yuklemedım

Sadece köyünün kurulu olduğu yer açık, haritanın geri kalanı siyahsa oyunun zaten kendi olayı o, her tarafı görünür yapmak için bir adamınla siyah yerlere giderek oraları görünür yapabiliyosun. Ama uğraşamam dersen haritayı açma kodları var, enter'a bas, açılan diyaloğa marco yazıp enter'a bas harita açılır ama içindekiler gölgede kalır yine de, bidaha enter'a basıp polo yazarsan herşey görünür olur. Odun için : lumberjack / Et için : cheese steak jimmy's / Altın için : robin hood / Taş için : rock on / inşaat, adam oluşturma vs herşeyin hızlandırmak için : aegis (ama bunu yaptığında düşmanda hızlı yapıyor herşeyi, o yüzden sadece ihtiyacın olan kadar vakit kadar yapıp tekrar aegis yazarak eski yavaş haline döndürebilirsin, yoksa düşmanı bi anda 100 kişiyle surlarının dibinde bulabilirsin) yazarak onları da çoğaltabilirsin

yanlız benim öyle bir sorun degıl rkadaslar acık olan benım koyumde karanlık yanı ben ana ekranda ne evi gorebılıyorum ne askerleri anlatabildim mi şimdi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan86

benim gibi çift ekran kartlı notebook kullanıcıları sorun yaşayabilir oyunda çübkü oyun yüksek performans kartını görmüyor ya da göremiyor bilmiyorum anlamadım. 30 fps yi geçemedim daha. arada da düşmeler oluyor. bu şartlarda hayatta para verip oynamam. çünkü age of un akıcılıgı olmazsa gerisi zaten hikaye

hocam bendede kasıyor oyun laptop var aynı sen gibi. demek ki oyun ekran kartını görmüyor bunu nasıl gördürtebiliriz hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

benim gibi çift ekran kartlı notebook kullanıcıları sorun yaşayabilir oyunda çübkü oyun yüksek performans kartını görmüyor ya da göremiyor bilmiyorum anlamadım. 30 fps yi geçemedim daha. arada da düşmeler oluyor. bu şartlarda hayatta para verip oynamam. çünkü age of un akıcılıgı olmazsa gerisi zaten hikaye

hocam bendede kasıyor oyun laptop var aynı sen gibi. demek ki oyun ekran kartını görmüyor bunu nasıl gördürtebiliriz hocam ?

fps sorununu çözdüm şimdi de siyah ekran sorunu oluştu. oyunu steamden oynarken fps sorunu ortadan kalktı. oyunu satın alabilirsiniz ya da illegal yolla oyunu steam hesabınıza tanıtabilirsiniz.ç

• quote:

quote:

quote:

fps sorununu çözdüm şimdi de siyah ekran sorunu oluştu. oyunu steamden oynarken fps sorunu ortadan kalktı. oyunu satın alabilirsiniz ya da illegal yolla oyunu steam hesabınıza tanıtabilirsiniz.ç

hocam ben oyunu satın almadım full indirdim.oyunu steama nasıl tanıtabilirim ?

• quote:

quote:

quote:

walla bende de sıyah ekran sorunu var cozemedım

• burda illegal paylaşım yapmak yasak sanırım isteyenler pm atsın ordan anlatayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

nvidia kartlarda fps sorunu olanlar varmı? bendede oldu fakat ayarlardan düzelttim.

Başta lag zannettim ama single player'da oynarken fps düşüş yükselişleri yaşıyorum. Nasıl düzelttin?

tesadüf karıştırırken yaptım..nvidia ayarlarında 3D ayarların yönetilmesi sekmesinin altında > program ayarlarında ,age of un exe sini ekledim ve optamizasyon ayarını otomatikte bıraktım.fps 40-60 ta şu an , sıkıntı yok..

hocam benim eskiden win 7 de iken nvidia 3d ayarlarına bakabiliyordum win8 yükleyince tüm ayarlar falan ortadan kalktı ctrl+f yapıp arama yerine nvidia yazıyorum hiçbirşey bulamıyor denetim masasındada nvidia hakkında hiçbir şey yok

• Sadece HD ve Mp özelliği eklenmedi aynı zamanda steam workshop eklendi.20 dolar gibi bir fiyatı beğenmiyorsanız Tf2 keyleriyle daha ucuza alabilirsiniz.
  • siyah ekran sorununu çözmüşler ama bende çalışmadı. çözüm şuymuş : Steam > Library > Right Hand Click Game > Properties > Set Launch Options > Enter "-nostartup" > Fixed.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 8 Nisan 2013; 21:25:37 >
  • quote:

siyah ekran sorununu çözmüşler ama bende çalışmadı. çözüm şuymuş : Steam > Library > Right Hand Click Game > Properties > Set Launch Options > Enter "-nostartup" > Fixed.

Niye beni alıntı yaptığınızı anlamadım hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker484

Online olarak oynuyanlar varmı vooblyden geçen falan bi kaç sorum olacakta

vooblyfden geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

siyah ekran sorununu çözmüşler ama bende çalışmadı. çözüm şuymuş : Steam > Library > Right Hand Click Game > Properties > Set Launch Options > Enter "-nostartup" > Fixed.

pardon hocam elim alışmış hep alıntıya basıyormuşum :s
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

pardon hocam elim alışmış hep alıntıya basıyormuşum :s

Sorun değil Olabilir böyle hatalar bende ara sıra yapabiliyorum

• Sabahtan beri yabancı forumları inceledim ve son son tespitlerimi yazıyorum :

Oyunun korsan versiyonu düşük frapsin sebebi. Steame oyunu tanıtınca fraps sorunu kalmıyor ama oyun korsan ise siyah ekran sorununun çözümü yok. Siyah ekran sorununun çözümü steamden library bölümünden oyuna sağ tıklayarak set launch options bölümünden -nostartup yazmak. korsan oyunu steam e entegre etseniz bile böyle bir seçenek çıkmıyor. steamdan iyi anlayanlar belki bu konuyu daha iyi açıklar. yani sonuç olarak oyunu online oynamak için para vermek şart. single oynamak isteyenler ise fps sorunu yaşayabilir . tabi ben 30 fps de oynarım diyenler varsa bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirArthurDayne -- 8 Nisan 2013; 21:57:04 >
  • quote:

Deniyek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varolan oyunu optimiasyon işini bile yapamıyorlar 20 dolara vermeyi biliyosun cillop gibi sorunsuz çalışması lazım bu oyunun gelde kızma
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

varolan oyunu optimiasyon işini bile yapamıyorlar 20 dolara vermeyi biliyosun cillop gibi sorunsuz çalışması lazım bu oyunun gelde kızma

haklısınız hocam ama emin olunki adamlar onuda halledecek çalışıyorlar üzerinde bikaç resim daha

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.