Bildirim
Age of Empires II HD (2013) / Definitive Edition (2019) [ANA KONU] (8. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: eqageke
http://www.twitch.tv/tyrant_theviper
dünyanın en iyisi
bu nası bi oynama tarzıdır ya -
Ekleyin kapışalım beyler
-
Hotkey sıkıntısı çok kötü, ayarlarım her seferinde sıfırlanmış görünüyor. Hotkey menüsüne girip çıkınca ayarlarım geri geliyor.
Oyun bug yuvası resmen, bir an önce çeki düzen vermeleri lazım. -
lag dan gecilmiyor serverlara çeki düzen verilmesi lazım Dovahkiin dediği gibi hotkey ayarları sıfırlanıyor oyuna birazdaha cekin düzen verilmesi lazım . -
çözünürlük ayarları nerde arkadaşlar bende yakın gösteriyor ayarlama yeri yok şaka gibi. -
Çözünürlük ayarlarının olmaması kötü. Oyun banada fazla yakın geldi. Ayarlama yerini bulamadı Oyunda şuan için 10.000+ oyuncu var görünüyor. Bu ciddi bi rakam -
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
Hotkey sıkıntısı çok kötü, ayarlarım her seferinde sıfırlanmış görünüyor. Hotkey menüsüne girip çıkınca ayarlarım geri geliyor.
Oyun bug yuvası resmen, bir an önce çeki düzen vermeleri lazım.
Aynen.
Üstelik ben lag sorunu yaşıyorum. -
insin bakalım bekliyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dovahkiin
Daha önce yayınlanmış resimlerden çok da farklı birşey göremedik.
Su animasyonu oldukça güzel olmuş. Alev efekti biraz garip olmuş. Benim için çok sorun değil de çoğu kişi berbat buldu.
Oyuna otomatik kaydetme özelliği eklenmiş, herhangi bir bağlantı kopması durumunda rejoin yapılabiliyor.
Steam Workshop entegrasyonu oldukça iyi olmuş. Mesela çok basit bir şekilde farmın görüntüsünü değiştirebiliyoruz. Kaplamaları .png formatına çevirmişler böylece değişim yapmak da oldukça kolay olacak.
Kaçıranlar/tekrar izlemek isteyenler için link;
http://www.twitch.tv/ageofempires/b/379747686
Bu arada population limitini 500'e kadar çıkarabiliyoruz onu söylemeyi unuttum.
Animasyon hızı da 60 fps'ye çıkarılmış(orjinalinde 20 fps imiş), oldukça akıcı görünüyor.
Lİnk için teşekkürler.
Nufusun 500 oldugunu görünce nasıl sevindim, sıf bunun için bile almaya deger:) Ciddiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 6 Nisan 2013; 1:23:45 >
-
Hileler çalışıyor mu beyler?
AEGIS falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 6 Nisan 2013; 1:24:57 > -
-
Reloaded sürümünde Multiplayer oynamanın yolu var mıdır?
Aynı evde yaşıyoruz aslında ama LAN Game de yok ki oyunda Lobby Browser'dan da oyun bulmuyor hiç, korsan olduğundandır diye düşünüyorum. -
Oyun efsane kategorisinde ,ancak bunun tek özelliği hd olması ,
HD olacak diye 15 dolar verilir mi,
çekin netten oynayın yani ne gerek var. 1 aya kalmaz sıkılacaksınız zaten.
HD'sini görücem diye giden para 15 dolar iyi oyunlar -
13 yıldır sıkılmadım vooblye yıllık 25 dollar verip oynuyordum hd olması için reloadedın multi iç.in yolu yok -
quote:
Orijinalden alıntı: galapagos3
Oyun efsane kategorisinde ,ancak bunun tek özelliği hd olması ,
HD olacak diye 15 dolar verilir mi,
çekin netten oynayın yani ne gerek var. 1 aya kalmaz sıkılacaksınız zaten.
HD'sini görücem diye giden para 15 dolar iyi oyunlar
Grafikleri güzel olacak diye para vermedik. Steam multiplayer ve workshop için para verdik anlayın artık şunu. -
Red Alert 2 efsanesine de HD edition yakışır umarım böyle bir şey yapılır.
Age of Emires 2 - Diğer efsaneyi indiriyorum bakalım nasıl olmuş HD edition. -
Beyler ayarlar yok? dosyamı editlicez? optionsda sadece sound ve hotkey var graphics yok çözünürlük mözünürlük hak getire. -
Ayar yok, editleyecek dosya bile yok. Masaüstü çözünürlüğü neyse oyun da o çözünürlükte çalışıyor. Full screen dediği şey de çerçevesiz pencere modu aslında.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X