quote:Orijinalden alıntı: Spyxxx map editörde map yapmıyorum hazır yapılıları kullanıyorum hoş oluyor nerden buluyorsun campaigndenmi? söyle nerden bulduğunu lütfen
quote:Orijinalden alıntı: Impertial quote:Orijinalden alıntı: Spyxxx map editörde map yapmıyorum hazır yapılıları kullanıyorum hoş oluyor nerden buluyorsun campaigndenmi? söyle nerden bulduğunu lütfen oyun atarken bana geliyor :) Green arabia michi gibi veya scden cba rambit vs.
quote:Orijinalden alıntı: Spyxxx quote:Orijinalden alıntı: Impertial quote:Orijinalden alıntı: Spyxxx map editörde map yapmıyorum hazır yapılıları kullanıyorum hoş oluyor nerden buluyorsun campaigndenmi? söyle nerden bulduğunu lütfen oyun atarken bana geliyor :) Green arabia michi gibi veya scden cba rambit vs. ha sen random map taki hazır maplardan oynuyorsun bende indirdiğin site var zannettim o mapların hiçbiri bende yok?
quote:Orijinalden alıntı: Impertial quote:Orijinalden alıntı: Spyxxx quote:Orijinalden alıntı: Impertial quote:Orijinalden alıntı: Spyxxx map editörde map yapmıyorum hazır yapılıları kullanıyorum hoş oluyor nerden buluyorsun campaigndenmi? söyle nerden bulduğunu lütfen oyun atarken bana geliyor :) Green arabia michi gibi veya scden cba rambit vs. ha sen random map taki hazır maplardan oynuyorsun bende indirdiğin site var zannettim o mapların hiçbiri bende yok? Hocam benimle iletişime geçersen Age of Conquerors konusunda belki biraz yardımım dokunur :)
quote:Orijinalden alıntı: Spyxxx quote:Orijinalden alıntı: Impertial quote:Orijinalden alıntı: Spyxxx quote:Orijinalden alıntı: Impertial quote:Orijinalden alıntı: Spyxxx map editörde map yapmıyorum hazır yapılıları kullanıyorum hoş oluyor nerden buluyorsun campaigndenmi? söyle nerden bulduğunu lütfen oyun atarken bana geliyor :) Green arabia michi gibi veya scden cba rambit vs. ha sen random map taki hazır maplardan oynuyorsun bende indirdiğin site var zannettim o mapların hiçbiri bende yok? Hocam benimle iletişime geçersen Age of Conquerors konusunda belki biraz yardımım dokunur :) tamam