Şimdi Ara

AGE OF EMPIRES II THE CONQUERORS'UN YENI OYUN SERVER I

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Strateji oyununu sevenlerin kalbinde age of empires II nin yeri bir başkadır. Özellikle cafelerde arkdaşları ile multiplayer oynamanın zevkini tadanlardan iseniz, bu oyunu dünyanın en iyi oyuncularının oynadığı serverda oynama şansını kaçırmayın derim.
    IGZONES

(not: oyun elinde olmayan, patch update ile ugrasmak zor gelen arkadaslar icin tek seferde yüklenilen yanlis hatirlamiyorsam 122 mb lik tek kurulum dosyasina ulasilabiliyor.Icınde aoe2 + the conquerors expansion seti+ 1,0c 1,0d ve 1,0e patchlerini içeriyor.www.aoeturkiye.com u arastirirsaniz bulabilirsiniz.)

• hataları düzeldimi igzone nun?

UNIT_SERIM from zone nonpatch room
  • Evrim ulan burayada mı dadandın lennn kıştt kışttt hadi bakiim Kanka şaka maka iyi etmişin buraya yazmakla. Igzones çok iyi bir server arkadaşlar AoC oynamak isteyenlere tavsiye ederim.
  • ya burada nasıl oynanılıyor ben bulamadım IGZda bir tane conquerorsun lobisine girdim kilitli olmayan serverlara "playing" diyorum "You need to install the game to be able to join rooms." diyor ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knightciemre -- 6 Eylül 2007; 12:27:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.