Şimdi Ara

Age Of Empires III Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AoE III oyununda şampiyona seçince ilk olarak verilen savasta Osmanlıya karşı savasıyorsun(burda bile bi kin kusma var) hadi orayı geçelim burda ilk saldırıyı atlattıktan sonra Osmanlı birliklerinin komutanı ile güya bizim yönettiğimiz ordunun komutanı aralarında konuşerken şöyle bi söz diikatimi çekti çümlesinin sonunda komutan Şahine söylediği lafın da aşşağılama olduğu gibi lafının sonun da Türk Köpeği lafını kullanıyor.
    Bilmiyorum banamı öyle geliyor yoksa gerçektenmi böyle !!!!!
    Ben bu yüzden oyunu kaldırdım

• adamlar her türlü teknolojiye sahip.. bizi istedikleri gibi kötülüyolar

ne işi var Türklerin maltada bilmemnerde..

ayrıca her ülkenin imparatürluk bayrağı var.. ama türklerde osmanlı yerine T.C. bayrağı var.. direk belli ediyolar amaçlarını..

ben görevleri adam gibi yapmadım.. sadece oyunu oynadım.. sende öyle yap tavsiye ederim
  • ABİ BUNLARIN AMAÇLARI BELLİ TÜRKLERİ SEVMİYORLAR EN UFAK FIRSATTA KÖTÜLÜYOLAR HATTA BİR SİTE VARDI ANTİTURK DİE YUNANLILARIN YOUTUBE OLAYI TURK OLMAK BİR AYRICALIKTIR KISKANANLARDA OLUR TABİ
  • Hortlatmış olacağım; ancak bir iki düzenleme yapmak isterim (bu konuyu okuyup oyundan soğuyanlar olabilir, çünkü).

- 1.08 yamasından itibaren "Türk köpeği" sözü kaldırılmıştır.

-
    quote:

ne işi var Türklerin maltada bilmemnerde..

1565 yılında yapılan Malta Kuşatması'nı hatırlayalım. Turgut Reis'in şehit olması ve kuşatmanın kaldırılması vs.

- İlk ana görevin son bölümünde Osmanlılarla dost olup yeniçerileri ve Şahin kişisini yönetebiliyorsunuz. Kendisi, Morgan'la el sıkışıyor hatta. Oynarsanız göreceksiniz.

- En son yamayı kursanız dahî "İspanyol köpekleri" sözünün kaldırılmadığını göreceksiniz. Bu "köpek" lâfları, Morgan Black'ın kişiliğini yansıtmak için koyulmuş.

- Türk bayrağı meselesi: Evet, burada haklısınız. Pek de hoş olmamış o bayrak. Ama, çok da takılacak bir yanı yok. Kötüleyici unsurlar kalktığına göre kötü niyet aramanın fazla bir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Ağustos 2007; 19:44:40 >

• şampiyona nedir fifa mı oynuyoz? campaign den bahsediyosun galiba.. istedikleri kadar kotulesinler age of empires hiç bi oyununda osmanlı'dan vazgecemiyosa soytarılıklarının bi manası yok.. takmayın
  • dikkat ederseniz oyunun en guclu uygarlıgı osmanlı 2 de de bizanstı tarihsel gerceklere dayalı gidiyor oyun. olan sozleride buyutmenin manası yok senaryo geregi ileridede osmanlıyla iş birligide yapıyosun bu bi senaryo yani cok fazla cekmemek gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.