Şimdi Ara

Age of Empires IV [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
33
Favori
37.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arman09

Bu oyundan beklentisi olan var mı ya

Trailer - Gameplay videoları yayınlana kadar vardı.

Sonrasında Age of Empires IV [ANA KONU] 

• 17 Eylül de betası başlıyor sistem gereksinimleri baya düşük steam mağaza sayfasından betasına katılmak için talepte bulunabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beta başladı mı acaba 🤔

• Akşam 8'de sanırım Age of Empires IV [ANA KONU] 

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Aynen hala kabul maili gelmedi geleydi iyidi

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A50721E71 -- 5 Ekim 2021; 18:43:57 >
  • İniyor bakalım. ANNO 1800 kadar keyif verse yeter bana. Halen türünün en iyisinin ANNO olduğunu düşünüyorum.

Age of Empires IV [ANA KONU]
  • Erişim Talep Et seçeneğine tıkladığınızda anında erişim veriyor. İyi eğlenceler :)

Age of Empires IV [ANA KONU]store.steampowered.com
    Age of Empires IV on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1466860/Age_of_Empires_IV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 17 Eylül 2021; 23:17:2 >
  • TMRT kullanıcısına yanıt

2 saatlik oyun deneyimime dayanarak söylüyorum, büyük konuşmak gibi olmasın ama bu oyun ANNO 1800'ün TIRNAĞI olamaz... Animasyonlar, grafikler, oynanış... Ne bileyim sarmadı be.

• quote:

Orijinalden alıntı: RxCan

Erişim Talep Et seçeneğine tıkladığınızda anında erişim veriyor. İyi eğlenceler :)

store.steampowered.com
    Age of Empires IV on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1466860/Age_of_Empires_IV

hocam geçen gün erişim istedik arkadaşlarla hatta şuanda başka hesaptan talep ettim bize gelmiyor herkese verilmiyor demekki.

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt

İlginç, ben Insider programındayım Age of için bu yüzden anlayamam diye programa dahil olmayan arkadaşıma denettirmiştim. Ona da anında erişim geldi. Üzücü, umarım en kısa sürede erişim hakkı verilir.

Edit: Şu an bir başka arkadaşıma da denettirdim, ona da anında erişim hakkı verildi.

Edit2: Şu an kardeşimin ve onun arkadaşının hesaplarında da denedik, onlara da verdi anında. Hesapları da çok yeni üstelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 18 Eylül 2021; 0:15:46 >

Oyun, sistem gereksinimlerini karşılayan herkese veriliyor. Sistem minimum sistem gereksinimlerinden bir tanesini dahi karşılamayan başvurulara onay vermiyor. Microsoft Store versiyonunu deneyebilirsiniz ama muhtemelen verecektir orası. Steam vermiyor. Bana ikisinden de geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Oyun, sistem gereksinimlerini karşılayan herkese veriliyor. Sistem minimum sistem gereksinimlerinden bir tanesini dahi karşılamayan başvurulara onay vermiyor. Microsoft Store versiyonunu deneyebilirsiniz ama muhtemelen verecektir orası. Steam vermiyor. Bana ikisinden de geldi.

vallaha hocam 1-2 gün önce erişim talep etmiştim bugta kaldı herhalde yoksa sistemim yeni 3070li bi sistem

Microsoft Store'dan indiriverin uğraşmayın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Microsoft Store'dan indiriverin uğraşmayın hocam.

steamde chrome f12 console code kısmına $J.post(' 7', {sessionid:g_sessionID});https://store.steampowered.com/ajaxrequestplaytestaccess/1466860 bu kodu yazarak hallettim steame geldi oyun indiriyorum.

• @Daniel Faraday Çok sevindim halledebilmenize. İyi eğlenceler. Age of Empires IV [ANA KONU] 

@TMRT Bu arada Anno 1800 ile AoE serisi birbirinden çok farklı seriler. Anno şehir kurma, şehir ve ekonomi yönettiğimiz bir RTS serisiyken AoE birkaç saatlik oturumlarda hızlı bir şekilde kaynak farmlayıp savaştığımız muharebeye dayalı bir RTS. İkisinin amaçladığı oynanış, hedeflediği kitle çok farklı. Geçen ay oynadığım AoE IV testinde gördüğüm kadarıyla klasik AoE deneyimini iyi sayılacak bir şekilde sunabilmişti, denge sorunu vardı, onlar da zamanla zaten oturur. Animasyon konusunda dediğiniz gibi çok başarılı bir seri değil maalesef ama büyük muharebelere girdiğimiz için çok da göze batmıyor bence. Bu oyunun da arkasında Relic var ayrıca. Türün en başarılı oyunlarına imza atmış bir geliştirici. Şunu da unutmamak gerekiyor; Bu oyun normal bir Beta ya da Alpha testi de değil, sunucu trafiğini, ağ stabilitesini test etmek için yapılan bir stres testi, çıkışında daha iyi yorumlayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 18 Eylül 2021; 3:11:52 >

• RxCan kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam. Güzel açıklama için teşekkürler ve haklısın da. Hayırlısı diyelim, day one GamePass ile oynayacağız tabii ki bolca.

• Bana da erişim geç açıldı, önceden başvurmak zararımıza oldu desenize. Neyse, işe gidiyorum, akşama gelince enerji olursa bir denerim.

• Bende kabul edildim ama bgn indiricem

• Ben 1 saat oynadım baya hoşuma gitti.Şu anda stress test de sadece online mod açık.Hikaye modu kapatmışlar.Grafikler,oynanış hoşuma gitti.Anno oynamadığım için karşılaştırma yapamayacağım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.