Şimdi Ara

Age Of Empires Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
11.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Grafikler çok güzel.
  • Page Not Found hatasını çözen varmı ben denedım ama bırturlu kuramadım oyunu :(
  • Daha başlamamış zaten oyun. Ayrıca ben de geçemedim o hatayı.
  • http://news.mmosite.com/content/2010-08-16/age_of_empires_online_announced_by_microsoft_beta_begins,1.shtml

bu sitede oyunn videosu var arkadaslar bendeki sorun o indirlmesi gerekn seyi indirdim fakat update dio updateyi indiriom dil hatası vrio :s
  • kafamda vardı böyle bir düşünce.travianın 3d hali savaşları yönetilmemiz filan.yani güçlü olan değil yetenekli olan belirleyecek oyunu...
  • Vaay güzel deneriz bunu sevdiğim tek strateji oyunu age of empires'tir. C&C'ye bile baktım o kadar beğenmedim ama AeO hakkaten beni kendine bağladı.
  • Kayıt olabilen haber versin.
  • NERDE HALA NOT PAGE FOUND
  • Ekmek çıktııııı!!! Ben başvurumu yaptım arkadaşlar.
  • Hala page not found hatası veriyor. Bekliyoruz bakalım..
  • Arkadaşlar ben gerçekten başvurumu yapabildim:

quote:

Thank you for your interest in beta testing Age of Empires Online. We have received your application and will consider you for participation. If you qualify to participate, we will contact you with all the information you will need to get started.

Please note: We have received a very large number of applications to this beta. We will be adding more testers to the beta gradually over the next couple of months. Please do not e-mail us asking when you will be accepted. Thank you for your patience!

O hatayı vermiyor olması lazım.
  • nasl yaptrdın bende hata verio :s
  • Denedim şimdi yeni kayıt yaptırmayı bende de hata verdi. Demek ki bir ara düzelip tekrar gitti.
  • Arkadaşlar buyrun çözüm, Microsoft'a mail attım, onlardan gelen maildir.

Age of Empires Online Beta Page Not Found Hatasına Çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolrecep

Arkadaşlar buyrun çözüm, Microsoft'a mail attım, onlardan gelen maildir.

Age of Empires Online Beta Page Not Found Hatasına Çözüm

Deniyorum hemen çok teşekkürler.
  • Kesin ve kolay bir çözümü varmı bunun arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClammY

Kesin ve kolay bir çözümü varmı bunun arkadaşlar ?

Yukarıdaki olay oluyor. Kolayı molayı yok. 2 sayfaya tıklamaktan acizseniz oynamayın zaten oyunu.
  • tamam microsoft connect üyeliğim oluşturuldu age of empires online a da apply dedim üyeliği onayladım. windows live a girip oyunu mu indiricem ama windows live a giremiyorum veya verdiğim e-mail e link yollayacaklarda ordan mı indiricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

tamam microsoft connect üyeliğim oluşturuldu age of empires online a da apply dedim üyeliği onayladım. windows live a girip oyunu mu indiricem ama windows live a giremiyorum veya verdiğim e-mail e link yollayacaklarda ordan mı indiricem

E-maile yollayacaklar eğer seçilirsen. Daha beta başlamadı sadece ön kayıt.
  • Oyungezer yazarları oyunu GC10 fuarında denemişler. Öyle çok fazla detay belli olmuyor ama bilgilenmek açısından izleyebilirsiniz.

http://www.oyungezer.com.tr/videolar/v/1228-gamescom-2010-age-of-empires-online-handson/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.