Şimdi Ara

Age Of Empires Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
11.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Microsoft PC için Age of Empires Online'ı duyurdu. Oyun F2P olarak çıkıcak. Online bir RTS olacak. Yani MMORTS diyebiliriz.

Oyunda diğer MMO'larda ki gibi bir seviye ve görev sistemi bulunacak. Görev sisteminin nasıl işleyeceği hakkında bir bilgi yok ama tahmin yürütebiliriz. Şu kadar asker çıkar, şu kadar askerle şunu yık, 1000 odun topla gibi görevler olabilir.

Oyunun Beta kayıtları başladı. AOE Online'ı ilk deneyenlerden olmak istiyorsanız sizi şuraya alalım.

http://www.ageofempiresonline.com/beta/

Betaya kayıt olmak için GFWL aracını kullanarak gamertag oluşturmanız lazım. Eğer XBOX kullanıcısı isenin buna gerek yok.

• Kayıt oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 17 Ağustos 2010; 12:15:37 >
  • GFWL programını indirdim ama giriş yaparken hata veriyor. Oynayamayacağım galiba.
  • Ben GFWLda sorun yaşamadım da,Betaya kayıt olurken sorun yaşadım,kayıt olamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakitty -- 17 Ağustos 2010; 18:18:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakitty

Ben GFWLda sorun yaşamadım da,Betaya kayıt olurken sorun yaşadım,kayıt olamadım

Genel bir problem var galiba. Page Not Found hatası veriyor bende.
  • grafikler warcraft 3'e benziyor gibi.:.
  • Oyun güzelde games for windows live türkiye desteği olmadığı için o hata kaldırılamıyor. Hotfixin türkçesi yok. Başka bir çözüm gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age of Empires 3
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladığım kadarıyla oyun anno,settlers gibi oyunların aoe ile birleşimi olacak.doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarus

Oyun güzelde games for windows live türkiye desteği olmadığı için o hata kaldırılamıyor. Hotfixin türkçesi yok. Başka bir çözüm gerekli.

GFWL Türkiye destekli. Ancak Xfire açıkken bir sorun çıkarıyor ülkeniz desteklemiyor diye. O yüzden olabilir belki hatalarınız. Dirt 2'yi ilk kaydederken bu hatayı vermişti bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

Orijinalden alıntı: Sakitty

Ben GFWLda sorun yaşamadım da,Betaya kayıt olurken sorun yaşadım,kayıt olamadım

Genel bir problem var galiba. Page Not Found hatası veriyor bende.

Evet ben de o hatayı aldım.
  • Up!....Çözüm bulundu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRealHıstory

anladığım kadarıyla oyun anno,settlers gibi oyunların aoe ile birleşimi olacak.doğru mu?

Öylede denebilir. Açıkcası bu türde bir oyun daha önce görmedim. Gördükleri Sword of the bilmemne( Gamerfirst oyun) gibiydi. Fakat strateji ve MMO'yu karıştırınca Travian'ın 3 boyutlusu gibi bir şey olur herhalde.

@Beleve Me: Sorun bende Xfire'dan kaynaklanmıyor. Xfire yüklü ama açmıyorum ne zamandır.
  • çok güzel bir oyun bizi bekliyor o halde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRealHıstory

çok güzel bir oyun bizi bekliyor o halde....

Oynanış Co-op ve PvP olarak ikiye ayrılacak. İkiside zevkli olur umalım. PVP'den çok şey bekliyorum ben.
  • AOE Stüdyolari kapatilmamismiydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Crusher::.

AOE Stüdyolari kapatilmamismiydi ?

Kapatilmıştı fakat bu oyunu yapanlar aynı kişiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 18 Ağustos 2010; 2:32:30 >
  • Oyun cell shaded olucak heralde features bölümüne geldimde bi kaç küçük SS vardı imparatorlukları tanıttıkları bölümde oyun cell shade gibi duruyor.
  • Bana BF: Heroes grafik motoruyla aynı gibi geldi.
     Age Of Empires Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 18 Ağustos 2010; 13:40:59 >
  • oyunun full sürümü 2011 yılında çıkacak...

Age Of Empires Online

çok güzel olacak çook

daha fazla resim ve bilgi içinhttp://news.bigdownload.com/2010/08/17/age-of-empires-online-announced/ (ingilizce)

• Cell shaded deilmis sadece "Cartoon" Tarzı olucak galiba grafikler ama böyleside çok hoş görünüyor çok beğendim ^^

düzeltme: yanlış tabir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerazim -- 18 Ağustos 2010; 13:19:23 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.