Bu oyuna nasıl kadolduğumu ayrınyılı olarak anlatabilcek var mı?Bide beta eky lazım...Ona nasıl talpte buunacağım....
GFWL ı yüklerken language sorunu alıyorum alttaki dil çubuğunan ing. yaptım yine olmadı.Yardım eder misiniz?
ne yani şimdi 16 sında oyun başlayacak biz 40 saat sonra oyundan şutlanacaz? varmı böle bi mantık yaw nası bi f2p sistemi budalgamı geçiyorlar anlamadımki :S
Vay arkadaş!Curse.cm dan nasıl beta key alacağız yav!
age of empires online başladı bugün :=) .. ama ben oyuna giremedim o ayrı :S ... indirip kurması baya sürdü (2 saat belki daha fazla - çok yoğun oldukları içindir diye düşünüyorum yoksa benim internet hızlı- ) ...
nese indirdi kurdu falan oyunu açtım windows live ile giriş yapmak gerekiyomuş msn adresimi yazdım gir dedim bu seferde serial key istedi ! :| bu serial key nedir onu anlamdım yokki oyunun sitesinde böyle bişi ...
bide "i need a serial" diye seçene kvar ona bastım bi oyunu küçültüp "games for windows marketplace" diye bişeye giriş yapmaya çalışıyo ama giremiyo ben xbox falan kullanıcısı olmadığım için e-mail adresimi gamertag falan olarak ayarlamamıştım ... onu ayarlamak için kayıt sayfasına gittim türkiye seçeneği yok abd olarak kayıt olmaya çalıştım boş sayfa geldi en sonunda yani oyunu TR den oynayamıyoz mu xbox ımız olmadığı için anlamadım ne saçma şey ya..
nasıl yapılcağını biri anlatabilirmi bide serial olayı nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: xpugur
age of empires online başladı bugün :=) .. ama ben oyuna giremedim o ayrı :S ... indirip kurması baya sürdü (2 saat belki daha fazla - çok yoğun oldukları içindir diye düşünüyorum yoksa benim internet hızlı- ) ...
nese indirdi kurdu falan oyunu açtım windows live ile giriş yapmak gerekiyomuş msn adresimi yazdım gir dedim bu seferde serial key istedi ! :| bu serial key nedir onu anlamdım yokki oyunun sitesinde böyle bişi ...
bide "i need a serial" diye seçene kvar ona bastım bi oyunu küçültüp "games for windows marketplace" diye bişeye giriş yapmaya çalışıyo ama giremiyo ben xbox falan kullanıcısı olmadığım için e-mail adresimi gamertag falan olarak ayarlamamıştım ... onu ayarlamak için kayıt sayfasına gittim türkiye seçeneği yok abd olarak kayıt olmaya çalıştım boş sayfa geldi en sonunda yani oyunu TR den oynayamıyoz mu xbox ımız olmadığı için anlamadım ne saçma şey ya..
teşekkürler :) .. ama hesaba giriş yaptıktan sonra masaüstünde yani o market penceresimi ne açıldıktan sonra oyuna geri döndüm yanlış serial girdim hatalı dedi tekrar denemek için geri giderken windows live a tekrar giriş yaptı yapıncada serial kendiliğinden yazılı bi şekilde duruyodu karşımda ben sadece submit dedim kabul etti :D
arkadaşlar indirmek için bu linki kullanabilirsiniz: https://****.com/#!download|538tl5|3901481255|Microsoft_Games.exe.torrent|16|R~91B79CC5618763681C179D36B5BDF2F9|0|0
indiremiyorum ya :S
bende indiremiyorum. nerden nasıl indircez bunu bilen var mı?
sımdı indiremıyorum nerden ındırcez ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme