Şimdi Ara

@@@AGE OF EMPİRES SEVENLER KULÜBÜ(44 AoE SeVeR BuRaDa.HıZla ArTıYoRuZ.)@@@ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
0
Favori
9.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • age of empires adı altında ne çıktıysa oynadım bitirdim.
    telefonumda bile age of var.

beni de ekleyin bakalım listeye
  • Benide yaz tabii strateji oyunlarında hatrı sayılanlardan birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokristal -- 9 Haziran 2007; 20:23:11 >
  • evet sizide ekliyorum arkdaşlar ve şimdi aoe 2 hakkında yazılar geliyor.
  • BENDE VARIM
  • Büyükçekmece veya Avcılar civarında oturup bana aoe 2 ve ek paketini verebilecek olan varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 10 Haziran 2007; 0:15:03 >
  • benide ekleyin yaw aoe 1 ide epey oynadım ama aeo 2 yi çıktığından bugüne hala oynuyorum(oynuyoruz) hala internet cafelerde her hafta en az bi kere buluşup oynuyoz.
  • evet sizi ekledim arkadaşlar.
  • Büyük bir strateji hayranı olarak beni de ekle.İlk aldığım oyunlardan biriydi.Az oynamadık keretayı.Özellikle 1. ve 2.sini.Ama aoe3'ü pek sevmedim.
  • Final haftası arkadaşımla kütüphaneye giderken bir cafenin önünden geçiyorduk.Arkadaşımın sözleri:"Bunları boş tutmamak lazım; bir kısmını oduna, bir kısmını da yemeğe gönderelim" demiş beni benden almıştır.Halbu ki oyunu bir ay önce öğrenmşiti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafad66

Final haftası arkadaşımla kütüphaneye giderken bir cafenin önünden geçiyorduk.Arkadaşımın sözleri:"Bunları boş tutmamak lazım; bir kısmını oduna, bir kısmını da yemeğe gönderelim" demiş beni benden almıştır.Halbu ki oyunu bir ay önce öğrenmşiti.

• beni de bu kulube yazar mısın.Çok severim aoe ı
  • sizide ekledim arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafad66

Final haftası arkadaşımla kütüphaneye giderken bir cafenin önünden geçiyorduk.Arkadaşımın sözleri:"Bunları boş tutmamak lazım; bir kısmını oduna, bir kısmını da yemeğe gönderelim" demiş beni benden almıştır.Halbu ki oyunu bir ay önce öğrenmşiti.

• efsaneler bitmez şekil deiştirir...

age of forever
  • Eycof kulubü kurulur da ben olmazmıyım yaz yaz :D AOE II Conquerors her zaman favorimdir. Her gün gameparkda en az 4 el oynarım.

200 fili basar ezer geçerim herkesi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kcetinkaya

Eycof kulubü kurulur da ben olmazmıyım yaz yaz :D AOE II Conquerors her zaman favorimdir. Her gün gameparkda en az 4 el oynarım.

200 fili basar ezer geçerim herkesi :D

süpermiş yaa ekliorum sizi

frozenrealm hacı seni ekliyimmi??
  • beni de ekleyin

bu arada bir sorum olacaktı. ben xp ye Age of 2 kurdum. crack yaptım. cd istemedi ama oyundayken müzikler (oyun sesleri değil) çalmıyo:( yardımcı olursanız sevinirim.
    şimdiden teşekkürler...
  • AGE OF EMPİRES sevilmezmi... Benide eklemeyi unutma!
  • benide ekleyin beni de ekleyin !!!! bende hastasıyım bende bende !!!! şey pardon bir an heyecanlandımewet bende bir AOE serisinin hastasıyım en iyi strateji oyunlarıdır kendileri:ve ayrıca benim ilk pc ile tanıştığımda oynadığım ilk oyundureski günleri andım, duygulandım tabi biraz ,kusura bakmayın artık adım::::::: TA_MER yazıyor zaten

• e arkadaşlar bu kadar age of seven insan varmış kulubumuz de varmış :D Acaba şöyle bir DonanimHaber Age of Empires turnuvaları mı düzenlesek ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.