Şimdi Ara

@@@AGE OF EMPİRES SEVENLER KULÜBÜ(44 AoE SeVeR BuRaDa.HıZla ArTıYoRuZ.)@@@ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
9.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben age of empires 2 yi güzel buluyorum ar chief ek paketini kurunca daha güzel oluyor
  • hamachi den conquerors 1.0e oynamak isteyenler için ağ adı: the_conqueror şifre:123456
  • quote:

Orjinalden alıntı: zasermon

bence bu konu en kısa amanda gereksiz mesajlara taşınmalı çünkü burası tamamen post mekanı olmuş

Buranın gereksiz mesajlar bölümüyle ne alakası var. Her fan club gibi bu da bir fan club. O zaman hepsi oraya taşınsın. Buranın amacı aoe severleri buluşturmak, yardımcı olmaktır ve post mekanı dediğin yerde oyuncuların soruları cevaplanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 16 Ağustos 2007; 16:19:54 >
  • bir age of conquerors hayranı olarak beni de yaz.
  • the conquerors dünyanın en iyi strateji oyunu sayılan ve zamanında hayatımı adadıgım oyundur
    benide fun club'a yazabilirsin

ottoman_turgut bir zamanlar zone ve eye ardından gamepark 'da sabahladıgım çok olmuştur
    fakat artık üniversite olayları
  • Ailecek severek oynuyoruz
  • AOE 3 ve 2 nin ün Campaign i çok kez bitirmeme karşın severek oynadığım bir oyundur.
    Bir ara 19 lvl lık şehirim vardı.Ama Pc ye format atılınca gitti.FAvori oyunum Stronghold 2 dir
  • AOE vistada nasıl çalıştırılır bilen var mı arkadaşlar?
  • Eklermisin?
  • aeo2 conquerors.

üstüne strateji oyunu tanımam. hala oynarım. sıkmadı beni kaç yıldır
  • Beni de ekleyin.
    Şu ana kadar en çok oynadığım strateji oyunudur. Hatta bi ara pc arızalanmıştı. Ps2 de oynamıştım AOE2 yi.
    Ps2 de ayrı tadı var tabi.
  • Ekle beni.... Gerçi paslandım ama olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay Hardal

aeo2 conquerors.

üstüne strateji oyunu tanımam. hala oynarım. sıkmadı beni kaç yıldır

İmzamı atıyorum altına.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.