Şimdi Ara

AGE OF EMPİRES WİN7 İLE İLGİLİ ACİL BİLGİ YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AGE OF EMPİRES WİN7 DESTEKLİYORMU 3 Ü ÖZELLİKLE BİRDE EGER DESTEKLİYORSA NASIL TEMİN EDEBİLİCEM

AE OF UN TÜM SON DURUMLARI HAKKINDA BİLGİ RİCA EDİCEM ARKADAŞLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan35

ARKADAŞLAR

AGE OF EMPİRES WİN7 DESTEKLİYORMU 3 Ü ÖZELLİKLE BİRDE EGER DESTEKLİYORSA NASIL TEMİN EDEBİLİCEM

AE OF UN TÜM SON DURUMLARI HAKKINDA BİLGİ RİCA EDİCEM ARKADAŞLAR

Her türlü oynarsın ... yükleyiniz...
  • haritanın yeşilliğinde problem oluyor.. bir yaması var, onu yüklemek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıfır desibel

haritanın yeşilliğinde problem oluyor.. bir yaması var, onu yüklemek gerekiyor.

yama bile denmez ufak bir bat dosyası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Arkadaşım benimde win7 ageof 3 hiç sorun çıkartmıyor da age of 2 yi oynarken dediğiniz sorun var bende. Bi çözüm vardı, sağ tuş kişiselleştirden temayı windows klasik olarak seçiyordum, daha sonra ekran çözünürlüğü sayfasını açıp oyunu açıyordum düzeliyordu ancak artık oda olmuyor. Bu bahsettiğin dosyayı nasıl bulabilirim. Veya sen bana atabilir misin. Google a ne yazarsam çıkar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

quote:

quote:

Arkadaşım benimde win7 ageof 3 hiç sorun çıkartmıyor da age of 2 yi oynarken dediğiniz sorun var bende. Bi çözüm vardı, sağ tuş kişiselleştirden temayı windows klasik olarak seçiyordum, daha sonra ekran çözünürlüğü sayfasını açıp oyunu açıyordum düzeliyordu ancak artık oda olmuyor. Bu bahsettiğin dosyayı nasıl bulabilirim. Veya sen bana atabilir misin. Google a ne yazarsam çıkar. :)

not defterini aç ;

@echo off
    taskkill /f /IM explorer.exe
    age2_x1.exe
    start explorer.exe

bunları yaz ve ardından ".bat dosyası şeklinde farklı kaydet...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan-37

quote:

quote:

not defterini aç ;

@echo off
    taskkill /f /IM explorer.exe
    age2_x1.exe
    start explorer.exe

bunları yaz ve ardından ".bat dosyası şeklinde farklı kaydet...

böyle bir şeyler yapıldıgını hatırlıyorum, cossacks oyununda da yapmıştım. saol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.