Şimdi Ara

Age Of Nasıl Oynanır ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
38.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş benim bildiğim fareyle oynanıyor.
  • aoe 2 kraldır arkadaşlar üniversite yıllardan beri hala oynarım
  • şu ana kadar yardımcı olan hekese sonsuz teşekkürler... Not Ben Malta adasını hala savunamıyorum 2 saat sürüyo savaş OSMANLI pes etmiyo :)
  • malta adasında bir sure sonra relic mi ne topluyordun... yok tamam aklıma geldi bi kac isci ile isaret için ates yakıyorsun o arada bir kac asker falan yolla oraya yoksa yeniceriler adamlarını kesiyor(6 okcu yeter zannımca) SOL tarafa dogru orada atesi yakınca atlılar geliyor atlılarla topcuları yedin mi olay biter zaten... cok basit bi olay ama sen okumamıssın brifing i...
  • Bende AOE 1 den bahsediyim daha dorusu ana menüden orda compıgn var bide death bölümü var asıl oyunun oynandığı kısım hangisidir. Ben ilk defa bir strateji oynucam ki aslında daha önceleri denememe rağmen pek beceremezdim bu tarzı AOE1 nerden başlıyım deathden mi compaıgn den mi aradaki fark nedir bu dediğiniz okçular falan hangı kısımda olyo tavsiyer v.s
  • Kabul et sende benmi gibi age of oynamak isteyipte oynayamayanalrdansın heralde ... Hiç vaktım olmadı ama oynamayı da isterdim derdim ama artık oynamam çünkü 3 beğenmedim...

• sana tavsiyem bi oyun baslat
    karsına da iyi ırklardan falan koy
    sonra onları izle ne yaptıklarına hangi sırayla yaptıklarına
    böle böle geliştirirsin kendini..
    bi de antreman kısmı falan olcaktı oraya da bi bak istersen..
  • Oyunun püf noktası her kaynaktan gerektiği kadar toplamak.Bir kaynağı fazla toplarsanız hata var demektir.
  • KURCALA BULURSUN BEN ÖYLE YAPMIŞTIM ESKİDEN

GERÇEKTEN
  • Age of öğrenmenin yolu zone.msn.com dan geçer, tabi ustalık seviyesinde öğrenecem diyorsan. Site şu ara neden bilinmez bozuk ama Türk elite age of çularını açılınca burada bulabilirsin, aok.sayfasi.com , Xr clan ve AYN klanıda google da arat bulursun sayfalarını. Xr ve AYN şu anda hala aktif olan 2 Türk age of clanı. Nation cupta türkiye yi bu klanlar temsil etti
  • deyaylı bilgi için csturk.sitemynet.com
    el ile yaptım siteyi :
    o kadar ugraş çaba sarfettim
  • bence 3 daha güsel arkadaşlar nie öyle diyorsunuz ki 2'de mancınıklar var başka bişey yok bide çok basit yapılmış 3 harika grafik bakımından

ha dostum sen

www.merlininkazani.com

bu siteye bak sanırım bulursun anlatım
  • Valla arkadaşlar ben onu bunu bilmem oyunu aldım aylar önce baktım osmanlıya karşı hemen silidim o dün bugündür yatıyo evde cd,hıyarlar asıl osmanlıyı yapmalılar osmanlı kadar bizim kadar tarihi büyük kahramanlıklarla dolu başka hangi milletin geçmişi var!!!!!!!!!
  • Aciklama: Selamlar, herkese. Gamelibrary'daki benim MUD yazilarimdan sonra yepyeni bir kose daha var artik! Prozac_tr nin kendi deneyimleri ve bilgisi ile hazirladigi ve haftalik update olacak bir Age of Kings kosesi! Eger sizde bu tur haftalik veya aylik yazilar yazmak isterseniz benimle irtibat kurun veya deneme yazinizi yollayin. Sizinde bir koseniz olsun! Simdi bu haftaki yazi...
    --------------------------------------------------------------------------------
    Bu ko$ede Age Of Empires 2: The Conquerors ile Ilgili bi takim yazi, strateji ve analizlerle beraber olucaz.
    Yazilarin Sadece ileri duzey oyunculara degilde Acemi duzeyde oynayan oyuncularada Yardimci olmasi acisindan, biraz basit seviyede ba$licaz yazilarimiza.

Ilk Yazida size kisaca Irklari ve Yapilari Tanitmaya cali$icam.. Irklari ilk ba$ta bi kac bolume ayiricak olursak..

a-)Feudal Rush Irklari; Chinese, Mongols, Mayans, Vikings, Britons...
    b-)Castle Rush Irklari; Franks, Aztecs, Celts, Goths, Huns, Saracens, Teutons, Spanish..
    c-)Imperial Rush Irklari; Byzantines, Korean, Turks, Persians, Japanese...

Bu $ekilde bi Siniflandirma yapabiliriz, tabi bu bir kistas kabul edilemez.. Genel bi degerlendirme ve birikimle bole bir siniflandirma yapiyorum.

Tek tek Irklarida tanitmaya cali$iyim..

1- Aztecs

Unique Unit:Jaguar Warrior; Anti Infantry Unit.
    Unique Tech:Garland Wars; Infantry Attack +4.
    Team Bonus:Relics +%33 Gold.
    Uygarlik Özellikleri: Scout yerine Eagle warrior ile oyuna ba$liyorlar.. Villager'lar +5 Kaynak Topluyor.. Military uniteler %15 hizli uretiliyor.. Her Monastrey upgrade'inde Monklar +5 hp kazaniyor.
    Degerlendirme:Bir rush irki olarak degerlendirmek baya zor , ama castle age'den sonra ekonomik olarak cok guclu bir Irk oldugu soylene bilir. 14+8 Attack ile Eagle Warriorlari baya Saglam gorunuyor.. Tavsiye ettigim bi Irk degil..

2- Britons

Unique Unit:Longbowmen; Archer.
    Unique Tech:Yeomen; +1 foot archer range, +2 Tower range.
    Team Bonus:Archery Range %20 Hizli.
    Uygarlik Özellikleri:Town Centerlar Castle ve Imperial age'de -%50 wood. Foot archerlar Castle age'de +1, Imperial age'de +1 range.. Sheep toplama hizi +%25.
    Degerlendirme:Archery Range hizi yuzunden Feudal Rush konusunda baya hizli bi irk oldugu soylene bilir.. bu cok buyuk bi avantaj. sheep toplama hizinin yuksek olmasida hizli feudal veya Hizli Castle stratejileri icin buyuk bir arti.

3- Byzantines

Unique Unit:Cataphract (Anti infantry cavalry).
    Unique Tech:Logistica (Cataphractlar ezme sureti ile hasar verebiliyorlar).
    Team Bonusu:Monks +%50 iyilestirme hizi.
    Uygarlik Özellikleri:Binalar, Dark Age de %10, Feudal Age'de %20, Castle Age'de %30, Imperyal Age'de %40 daha fazla hitpoint e sahip. Camel, Skirmisher, Pikemen, Halberdiers %25 daha ucuz. Fire Ship +%20 attack Imperial Age'e geçis %33 daha ucuz.
    Degerlendirme:Oyundaki En guclu Irklardan biri, ozellikle Imperialden sonra kar$Isinda durmak baya zor.. Rush kesme konusunda pek bi avantajlarinin olmamasi bi eksi.

4- Celts

Unique Unit:Woad Rider (Hizli Infantry).
    Unique Tech:Furor Celtica (Siege Workshop Uniteleri +%50 HP).
    Takim Bonusu:Siege Workshoplar %20 daha hizli.
    Uygarlik Özellikleri:Infantry %15 daha hizli Lumberjackler(oduncular) %15 hizli Siege Weaponlari %20 daha hizli atis yapiyorlar 1 Celt unitesinin görüs alanindaki sheep çevrilemiyor.
    Degerlendirme:Oyundaki Oldukca guclu irklardan biride Celts.. Siege Workshop Hizi ozellikle Castle ve Imperial age'te muti$ bi ozellik, tabi bide oduncularinin %15 hizli oldugunu dusunursek buyuk bi avantaj.

5- Chinese

Unique Unit:Chu Ko Nu (Hizli ates eden Crossbowman).
    Unique Tech:Rocketery (+2 chu ko nu pierce attack, +4 scorpions).
    Takim Bonusu:Farms +45 food.
    Uygarlik Özellikleri:+3 Villager ile fakat -200 food, -50 wood ile basliyor Teknolojiler Feudal age'de %10, Castle Age'de %15, Imperyal Age'de %20 daha ucuz. Town Centerler 10 pop destekliyor. Demolition Shipler +%50 HP.
    Degerlendirme:Oyundaki En iyi Irklardan biriydi ( Bana kalirsa En iyisiydi ) ama, 1.0b Patch'inden sonra 0 food ile oyuna ba$Lamasi buyuk bi kayip.. Her $eye ragmen teknolojilerin ucuz olmasi, ve oyuna 6 villager ile ba$lamasi hala buyuk bir avantaj.

6- Franks

Unique Unit:Throwing Axeman (Ranged Infantry).
    Unique Tech:Bearded Axe(+1 Throwing Axeman range).
    Takim Bonusu:Knights +2 LOS.
    Uygarlik Özellikleri:Castlelar %25 daha ucuz Knights %20 fazla HP Farm Upgradeleri bedava.
    Degerlendirme:Knight ve Castle Bonuslari goz onune alindiginda, Castle Rushlar icin muti$ bi Irk gibi gorunuyor.

7- Goths

Unique Unit:Huskarl (Anti archer Infantry).
    Unique Tech:Anarchy (Create Huskarl in barracks), Perfusion (Barrack uniteleri %50 daha hizli).
    Takim Bonusu:Barracks %20 daha hizli.
    Uygarlik Özellikleri:Infantry, Feudal Age'de %10, Castle Age'de %15, Imperyal Age'de %25 daha ucuz Infantry binalara karsi +1 attack bonus Hunters(avcilar) Boara karsi +5 attack, hunters +15 fazla food tasima kapasitesi Imperyal Age'de +10 nüfus.
    Degerlendirme:Ozellikle Barracks in hizli olmasi MA rushlarda cok buyuk bi avantaj sagliyo.. Unique uniti olan Huskarl ise castle age'de dogru kullanildiginda buyuk bi avantaj..

Haftaya, Irklarin tanitimini tamamlayip.. feudal stratejilerini anlaticam...

• arkadaşım sana bişe dğimmi : bu oyun anlatılmaz yaşanır
  • anlatmakla olunsaydı öğrenciler profösör olurdu.
    oyunun turtial bölümünden öğren....
  • ya arkadaşlar, ben age 2 oynarken biranda 200 years dedi ve gittikçe azaldı o bitince ingilizce kaybettin dio bide oda yetersiz dio ev yapıom ama geçmio napacam lütfen biri yardımcı olsun
  • ya arkadaşlar bn age 2 oynarken ingilizce yazılı oda yetersiz die bi yazı geldi ve 200 years die bi yazı çıktı ve o bitince oyunu kaybediom hemde oda yapıom ev ama bişi deişmio bide 3 takım var ben birini bitirdim 1. bnm ama bitiom lütfen bana yardımmm ediiin
  • quote:

Orijinalden alıntı: capox

Arkadaşlar Age Of Nasıl Oynanır, bu oyunu çok oynamak istiyorum ama malesef nasıl oynanacağını bilmiyorum... Oyunun nasıl oynandığını Detaylı anlatan bir site, bir text yada herhangi bir bilginiz varsa ve YARDIMCI olursanız çok sevinirim... İlgili olan herkese sonsuz Teşekkürler...

Hileyle Oynanır
  • Bence en güzeli bilen birisini bulmak yarım saat göstersin yeter sonra kendin çözersin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.