Şimdi Ara

Age Of Nasıl Oynanır ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
38.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Age Of Nasıl Oynanır, bu oyunu çok oynamak istiyorum ama malesef nasıl oynanacağını bilmiyorum... Oyunun nasıl oynandığını Detaylı anlatan bir site, bir text yada herhangi bir bilginiz varsa ve YARDIMCI olursanız çok sevinirim... İlgili olan herkese sonsuz Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Bu mesaj silindi.
    Öncelikle bir ırk seçiyosun kendine daha sonra rakip ırkları seçicen sonra oyuna başladıktan sonra çeşitli yapılar kurmak zorundasın. House,Barrack,Stable, gibi yerler Barrack dan yaya askerler çıkar stable den atlı askerler bi yer daha vardı ordan da okçular çıkıyor. Siege Workshop war ordan arabalar çıkar. Tabi bunları yapabilmen için belirli bir sermayen olmalı et,altın,odun,taş gibi. Bunlarıda etrafran işçiler yardımıyla toplucan. Sonra gerisi gelir zaten sen dewam et!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

Öncelikle bir ırk seçiyosun kendine daha sonra rakip ırkları seçicen sonra oyuna başladıktan sonra çeşitli yapılar kurmak zorundasın. House,Barrack,Stable, gibi yerler Barrack dan yaya askerler çıkar stable den atlı askerler bi yer daha vardı ordan da okçular çıkıyor. Siege Workshop war ordan arabalar çıkar. Tabi bunları yapabilmen için belirli bir sermayen olmalı et,altın,odun,taş gibi. Bunlarıda etrafran işçiler yardımıyla toplucan. Sonra gerisi gelir zaten sen dewam et!

Sağol Arkadşım, ya bişeyler yapmaya çalışıyorum üstelik türkçe patch de buldum ama zor geliyor şöyle detaylı anlatan bir makale olsa ??? yine de çok sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capox -- 13 Nisan 2006; 16:35:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: capox

quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

Sağol Arkadşım, ya bişeyler yapmaya çalışıyorum üstelik türkçe patch de buldum ama zor geliyor şöyle detaylı anlatan bir makale olsa ??? yine de çok sağol

Alıntıları Göster
    Dostum keşke yanımda 1 saat bulunma fırsatın olsaydı. Sana tüm yönlerini kolayca anlatırdım. benim en sevdiğim oyun. 2 si güzel 3ü güzel değil. Bilgisayarı yene yene bıktım oynamıyorum artık. Kısaca oyunu anlatayım. Bir ırk seçip oyuna başlıyorsun. Amelelere ev kurduruyorsun. taş ocağı falanda kurduruyorsun. Oynadıkca yapabileceğin yapıları zaten keşfedersin. Yapıların içinden asker çıkartıyorsun ve karşı tarafla savaşıyorsun. amacın bu. Ne kadar çok amele çalıştırırsan o kadar çok güçleniyorsun. Oynadıkca öğrenirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: capox

Arkadaşlar Age Of Nasıl Oynanır, bu oyunu çok oynamak istiyorum ama malesef nasıl oynanacağını bilmiyorum... Oyunun nasıl oynandığını Detaylı anlatan bir site, bir text yada herhangi bir bilginiz varsa ve YARDIMCI olursanız çok sevinirim... İlgili olan herkese sonsuz Teşekkürler...

adamlar anlatmış...benim roma total war la beraber en sevdiğim oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahill

quote:

Arkadaşlar Age Of Nasıl Oynanır, bu oyunu çok oynamak istiyorum ama malesef nasıl oynanacağını bilmiyorum... Oyunun nasıl oynandığını Detaylı anlatan bir site, bir text yada herhangi bir bilginiz varsa ve YARDIMCI olursanız çok sevinirim... İlgili olan herkese sonsuz Teşekkürler...

adamlar anlatmış...benim roma total war la beraber en sevdiğim oyun..
    yani hangi asker hangisini yener taktik filan istiyosan bilenleri biraz izlicen bide evde bilgisayara karsı oynıcan.yenile yenile öğrencen

• quote:

Orijinalden alıntı: Lèon

yani hangi asker hangisini yener taktik filan istiyosan bilenleri biraz izlicen bide evde bilgisayara karsı oynıcan.yenile yenile öğrencen

Alıntıları Göster
    AOE 3 te mesela il o malta adası mı ne savunma var osmalıya karşı oynuyosun bide, orayı bitrülü geçemedim :(((( OSMANLI çok kalbalık, sürekli geliyolar kuleler yapıyrum 4-5 tane asker çoğaltıyorum olmuyor, umarım öğrenirim çabuk ya ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capox -- 14 Nisan 2006; 19:08:14 >

• quote:

AOE 3 te mesela il o malta adası mı ne savunma var osmalıya karşı oynuyosun bide, orayı bitrülü geçemedim :(((( OSMANLI çok kalbalık, sürekli geliyolar kuleler yapıyrum 4-5 tane asker çoğaltıyorum olmuyor, umarım öğrenirim çabuk ya ;)

Alıntıları Göster
    HTTP://CSTURK.SİTEMYNET.COM GLB
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

HTTP://CSTURK.SİTEMYNET.COM GLB

Alıntıları Göster
    valla 3 e bende ısınamadım halen arkadaşlarla 2 yi oynuyoruz , bilgisayara karşı oynamakla hızlı gelişeceğini sanmıyorum çok özürlüler çünkü en iyisi bi cafe ortamına dalıp veya mümkünse evden bağlanıp bi güzel oyunu öğrenmen , sonra da daha önemlisi tabi taktiklerini geliştirmeye başaman vs.. çok kapsamlı ve zevkli oyundur nitekim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidefinition

valla 3 e bende ısınamadım halen arkadaşlarla 2 yi oynuyoruz , bilgisayara karşı oynamakla hızlı gelişeceğini sanmıyorum çok özürlüler çünkü en iyisi bi cafe ortamına dalıp veya mümkünse evden bağlanıp bi güzel oyunu öğrenmen , sonra da daha önemlisi tabi taktiklerini geliştirmeye başaman vs.. çok kapsamlı ve zevkli oyundur nitekim.

Alıntıları Göster
    işi bilen biriyle oynasan daha iyi. teknik ogrenmen lazım. ben kendi basıma oynadıgım zaman oyle takılıyorum işi bilen birinden ogrenince baya hızlanıyorsun daha efektif calısıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

işi bilen biriyle oynasan daha iyi. teknik ogrenmen lazım. ben kendi basıma oynadıgım zaman oyle takılıyorum işi bilen birinden ogrenince baya hızlanıyorsun daha efektif calısıyorsun.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar size age ofda biraz tak tik veriyim eğer şifreli oynuyorsanız ilk önce surlarınızın önüne topçu kuleleri kurun.sonra kılıç işaretindeki savaşçı evinden ikinci adamın herşeyini geliştirin o adamlar atsavar gibi atlı doğruyoreğer onlar ölürse özellikle gotikler olur sanız tamirci evinden herşeyi tamam layin o adamlar aşırı güçlü.son olarak size şifreleri yazıyorum furious the monkey boy=maymun şifresi tek tek gider,how do you turn this on=araba şifresi silah sıkıyolar topluca gide bilir,et şifresi=cheese steak jimmy's,odun şifresi=lumberjack,altın şifresi=robin hood,taş şifresi=rock on benden bu kadar bazılarınıza yardım ede bildiysem ne mtlu bana

• quote:

Orijinalden alıntı: ismetcanxxl

arkadaşlar size age ofda biraz tak tik veriyim eğer şifreli oynuyorsanız ilk önce surlarınızın önüne topçu kuleleri kurun.sonra kılıç işaretindeki savaşçı evinden ikinci adamın herşeyini geliştirin o adamlar atsavar gibi atlı doğruyoreğer onlar ölürse özellikle gotikler olur sanız tamirci evinden herşeyi tamam layin o adamlar aşırı güçlü.son olarak size şifreleri yazıyorum furious the monkey boy=maymun şifresi tek tek gider,how do you turn this on=araba şifresi silah sıkıyolar topluca gide bilir,et şifresi=cheese steak jimmy's,odun şifresi=lumberjack,altın şifresi=robin hood,taş şifresi=rock on benden bu kadar bazılarınıza yardım ede bildiysem ne mtlu bana

Alıntıları Göster
    Oyunun ana menüsünde ''tutorial'' adı altında 5 bölümlük compaings var. buradaki bölümleri anlayana kadar tekrar tekrar oynayarak nasıl para kazanılır, bina nasıl yapılır, adam nasıl öldürülür gibi temel sorulara cvp bulabilirsin..

haa taktik istiyorsan, püf noktaları öğrenmek istiyorsan single playerdan sık sık oyun oynaman, pratik yapman burada anlatılanlardan daha faydalı olacaktır..

her çağda, çağın gerektirdiği hammadde üzerinde yoğunlaşman hızlı bir gelişim sergilemeni sağlar. örneğin ilk çağda yiyecek başta olmak üzere odun üretimine bol bol amele çıkartmalısın. altın, taş gibi madenler sonraki çağlarda işine yarayacağı için ilk çağda bunlar üzerinde durman çok bişey ifade etmez.

yine oyunun başında oduncu ocağı, değirmen gibi binaları kazandığın ilk paralarla yapmak yerine işci gücünü arttırmalı ve harita üzerinde ana evine yakın her nimete ki bunlar arasında çoğu kişinin görmezden geldiği balık, hindi, aslan, domuz, çilek... ne varsa hepsine abanmalısın. ilk çağda en kısa sürede nasıl hammadde stoğu yapabilirm derdine düşmelisin. gereksiz her harcama ülkenin daha hızlı gelişecekken boş yere yerinde saymasına neden olur.

ekranın köşesinde işleyen bir saat olmayabilir ancak sen tüm oyun boyunca diken üzerinde durur ekranın köşesinde geriye doğru işleyen bir saat olduğunu hayal edersen ve planlarını buna göre yaparsan çok kısa sürede manyak ecofcu olursun..

atlılarda en güçlü paladin, ülke askerlerinde en güçlü perslerin filleri ve önünde atlı birliklerle korunduğunda türk tüfekli birlikleri, ucuz asker dedinmi sikilm*şler ilk akla gelenler.

mancınık ile ağaçları darmaduman edebilir ve düşmane arkadan sürpriz saldırılar yapabilirsin. askerlerini bina ve kale içinde tutman online arenada düşmane cesaret verir ve gaza gelip ülkene saldırmasına yol açar.. sende önceden numaralandırılmış askerleri binadan dışarı salarsan, meydanı boş bulup ülkene giren düşmenı önden ve arkadan çevirmiş olursun ve sana saldıran çok büyük zaaiyat verir. tabi etrafa üç beş kule en az bir kale yapman gerek . şehir merkezine yakın yerlere üç beş kule ayrıca yap ve hiç çıkarmamak üzere bunların içinede okçular yerleştir. düşman böyle korumalı şehir merkezine girdiğinde sende arkada kalan kale ve asker ocaklarından ordunu çıkar ve düşmanı ablukaya al. artık anlatmaya gerek yok o düşmanın hali duman..

içinden asker çıkmayan her binayı bitişik yapman düşmanın binanın etrafını çevirmesini engeller ve binalarının daha geç yıkılmasını sağlar.. bu bina stratejisi daha da geliştirilebilir. mesela binaları bitişik yapman, aynı zamanda bu bitişik binalar içinde bir koridor boş bırakman ve bu koridora üç beş amele salman düşman binaya saldırırken binaları güvenle tamir etmene ve binaların neredeyse yıkılamaz hale gelmesine neden olur. tabi düşmen oklu ve güçlü mancınıklarla gelmişse durum farklı..

yaw sonuçta ben aklıma gelen online arenada uyguladığım bazı stratejilerimi yazdım, herkesin bu oyunu oynama tarzı değişik, deneyerek, tekrar tekrar oynayarak kendi stratejilerini yaratmalısın..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

yaw sen ecof3 den bahsediyorsun, ben ecof 2 baz alarak yukardaki yorumları yaptım ama çoğu şey mantık aynı.. ordada kapı arkasına bol bol oklu yıyacaksın , tek kural yığdığın tüm bu adamları kapıdan bir adamın bile dışarı çıkarma. osm topçuları gelecek sadece bu topçulara ölümüne saldırmak için mızraklı 2 - 3 birim yap. topçular gözüktüğü an kapılara yaklaşmadan bu birliği direkt topçulara sal. onlar orda cenk etsin; toplar imha olsunda gerisi hikaye, bırak ölsünler oracıkda..

bunlar olurken arkada gelir dağılımına dikkat et. okçu birlikler altın mı ekmekmi odunmu istiyor ona göre üretimini yap ve kapı arkasına bolca okçu yığ.

olurda kapı yıkılırsa okçu birimleri okçu ocağının dibine kadar çek, orada mevzile ve durmadan okçu bas.. kapı yıkıldıktan sonra eğer okçuya paran yetmezse vakit kaybetmeden okçu yerine mızraklı üretiminede geçebilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

quote:

yaw sen ecof3 den bahsediyorsun, ben ecof 2 baz alarak yukardaki yorumları yaptım ama çoğu şey mantık aynı.. ordada kapı arkasına bol bol oklu yıyacaksın , tek kural yığdığın tüm bu adamları kapıdan bir adamın bile dışarı çıkarma. osm topçuları gelecek sadece bu topçulara ölümüne saldırmak için mızraklı 2 - 3 birim yap. topçular gözüktüğü an kapılara yaklaşmadan bu birliği direkt topçulara sal. onlar orda cenk etsin; toplar imha olsunda gerisi hikaye, bırak ölsünler oracıkda..

bunlar olurken arkada gelir dağılımına dikkat et. okçu birlikler altın mı ekmekmi odunmu istiyor ona göre üretimini yap ve kapı arkasına bolca okçu yığ.

olurda kapı yıkılırsa okçu birimleri okçu ocağının dibine kadar çek, orada mevzile ve durmadan okçu bas.. kapı yıkıldıktan sonra eğer okçuya paran yetmezse vakit kaybetmeden okçu yerine mızraklı üretiminede geçebilirsin..

Alıntıları Göster
    benim yanımda bi kaç oyun oynayışımı görsen tamamdır...zaten ben bu oyunda yenilmezim,bu yüzden sende ii öğrenmiş olursun..

• quote:

Orijinalden alıntı: hidefinition

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hidefinition

Aynen bende 3ü hiç sevmedim. XP kurulu olduğu için AOE2 yide kuramıyorum. artık oynamaktan vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue_wind

quote:

Aynen bende 3ü hiç sevmedim. XP kurulu olduğu için AOE2 yide kuramıyorum. artık oynamaktan vazgeçtim.

Alıntıları Göster
    3'ü bn de peq sewmedim.nedeni ne sizce?bnce grafikler etkli bi de şu tahtayı biyere götürmeden hanene yazılıo fln...

• quote:

Orijinalden alıntı: aspci

3'ü bn de peq sewmedim.nedeni ne sizce?bnce grafikler etkli bi de şu tahtayı biyere götürmeden hanene yazılıo fln...

Alıntıları Göster
    boşver öğrenme.başından kalkamazsın bir süre
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu oyunun en güzel yanı değişik stratejiler geliştirip oyunu oynayabilmen.

Mesela ; F-Rush , C-Rush , kule kombosu ve daha değişik şeyler..

bu oyunu oynamayanlar oynasın, oynamayanlar çok şey kaçırırlar.

quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

bendede xp yüklü ve rahatça aoe2 yi oynayabiliyorum.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

XP ile ne alakası var anlayamadım bende sorunsuz bi şekilde oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: saw_murat

quote:

quote:

XP ile ne alakası var anlayamadım bende sorunsuz bi şekilde oynuyorum.

Alıntıları Göster
    Kim ne derse desin aoe 3 çok güzel, düşman 2 deki özürlüler gibi duvar dibine kadar gelip sonra saldırmaya başlamıyor hemen tepki veriyor, yapay zeka gelişmiş, aoe 2 den daha zor olması "ısınamama" sorunlarına sebep olabilir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.