Şimdi Ara

Age Of Wulin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
5.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Age of Wulin, oyuncuların yüksek kaliteli bir MMORPG’den bekleyebilecekleri yoğun PvE ve PvP içeriği, zanaat ve meslek sistemi, grup savaşları, çatışmaları çözmek için mücadeleler, klan mesken sistemi ve çok daha fazla içeriği barındıracak. Age of Wulin 130 km²’den büyük devasa dünyası, 8 farklı dövüş okulu, 17 hayat mesleği, oyuncunun gücünü isteğe göre ayarlayabilecekleri 1000’den fazla yetenek, 20,000’den fazla görev ve yaklaşık 20,000 NPC(Non Player Character/Oyuncu olmayan karakter) barındıracak*

Age Of Wulin

Size shaolin ve wudang hakkında bir iki şey söyleyebilirim, şu ana kadar izlediğim videolarda en çok göze batanlar hep onlar oldu :)

Shaolin bildiğin kel adamların, yarıçıplak ortalıkta koşturduğu, tekme, sopa ne bulurlarsa sana giriştiği bir mekandan ibaret. Gerçi orada yaratacağınız karakterde bundan ibaret olacak ama.
    Ama wudang öyle mi?
    Emek harcı kumaşlardan dokunmuş mavi, pembe ve daha nice renklerde elbiseler giyebileceğiniz, kılıcınızı kınına sokma gereksinimi duymadan-bu pek iç rahatlatıcı olmadı sanki- duvarlarda koşabileceğiniz bir yer. Zaten burdan anlayacağım üzere bir wudang'lı açacağım sanırım.

Age Of Wulin

Skills(Yetenekler) dediğine aldırmayın, silah oluyor bunlar :) Her bir silahın 10'larca, 100'lerce çeşidi var.

Öte yandan oyunda oldukça ilginç bir hayat sistemi mevcut,
    Demirci, Avcı, Ressam, Dilenci, Müzisyen, Satranç Oyuncusu.. ve daha böyleleri. Hiç akla gelmeyecek meslekler olacak gibi duruyor –ne düşündüğünüzü biliyorum..o kadarda değil-
    Ve tabii ki oyuncular bu meslekleri kendi yararlarına yapacaklar, örneğin satranç oyuncusunun guruba yararı, savaş içindeyken onun edindiği taktiksel yetenekler olacak. Fırsatlar bitmek bilmez sonuçta :)
    Oyunu kapasan dâhi, karakterin oyun dünyası içerisinde hâla yeteneklerini geliştirip, item(madde)leri alıp satabilecek, diğer kullanıcılar senin karakterin ile etkileşime geçebilecekler-cevap alamadıktan sonra küfredip giderler ama, ne yararı var bilemiyorum bu “etkileşim” işinin-.
     Age Of Wulin

Oyun içerisinde öyle bir yerden bir yere ışınlanmak yok, ancak ölürsen bir nebze şansın olabilir tabii. Fakat böyle ne biliyim, en fazla "town" çekmek var. Ama zaten oda olsa olsa "townumsu bir yer" oluveriyor. Görev ve bu gibi işlerde, tabanlarınız-bizim durumunuzda gözlerimiz- baya ağıracak :) Zaten fazla endişe etmenize gerek yok, küçük bir miktar karşılığı belli başlı yerlere-130km²de ne kadar belli başlı olur bilemiyorum- götürecek OOK(NPC)lar mevcut. Veya atınızın sırtına atlayıp, hoplaya zıplaya "bu ne biçim oyun lan böyle" diyip çıkana kadar etrafta gitmeniz gereken yeri arayabilirsiniz. Oyunda 20.000 kadar OOK olunca görevlerin sonu gelmiyor haliyle. Bütün görevlerde şu kadar adam öldür ben sana şu kadar veririm gidi değil, seneryoyu-var mıdır yok mudur orasını Allah bilir- takip ederseniz “otomatik link” e tıkladıktan sonra, varsın gitsin suya düşüp boğulsun hiç yorulmadan koşan karakter-her nasılsa öldükten sonra doğabiliyor ama bu doğaüstü güçler onu acıktırıyor galiba, pek bi iştahlı olacak oğlumuz(Kız karakter harap olur bu diyarlarda/yinede pek bi şirinler ya/)-. Oynadıkça öyle bir geliyor ki artık, seçme şansı size bırakılıyor, ender silahları zırhları, elbise dokuyabileceğiniz kumaşları bulabilmek sizin cevaplayacağınız sorulara, varacağınız yollara bırakılıyor. Mesela görev yapmak için tepeye çıkacaksınız, bir de baktınız yolun üzerindeki devasa çukuru görmemişsiniz-Tıkla bırak sistemi sağolsun- “löp” içine düşü verdiniz. İçerde iki adam, birine gidiyorsunuz, anlatıyorsunuz derdinizi “aşçı bahçıvan’a, bahçıvan şoför’e, şoför hizmetçi’ye sonra hepsi köpeğe..” karşınıza adam çıkıveriyor, iki pataklıyorsunuz bunu, görev bitiyor alıyorsunuz eşyanızı güle güle kullanıyorsunuz. Tabii arada bilmecedir odur budur tıkıştırıyorlar, gavurca bilmek gerekiyor birazda. Aklınıza “lan düştükte..nasıl çıkacağım buradan?” diye bir soru takılmasın.. Hiç dert etmeyin, rüzgar hafifçe sizin yüzünüzü okşarken kulağınızda dalgalanan saçlarınız sesi, gökkuşakları içine dalabilirsiniz.
    ..Hayır bunların hiçbiri olmuyor. Siz en iyisimi düşmeyin.

Age Of Wulin

Savaşlar olmazsa da olmaz hani. Şimdi iki çeşit savaş var-Oyuncu oyuncu'ya Karşı (Player Versus Player/PvP/)'yı katmadım-
    İlk olarak, oyunda seviye sistemi bulunmuyor bildiğiniz gibi, buda sizin yapacağınız yetenek tab'ına çok fazla emek sarf etmenizi gerektiriyor. Oyuncular arasındaki farkı bu 1000'lerce yetenek belirleyecek mecburen-zırhları, silahları pek çabuk unuttum-. Bahsettiğimiz şu 8 farklı savaş okulu vardı ya, ha işte onlar birbirleri ile savaş halindeler-bir çiçek verip, beyaz bir güvericini ölene kadar uçurmak bu kadar zor geliyor-. Wudanglılar üstün güçleri ile shaolini dağıttılar misal, onların yeteneklerinden kimilerini ele geçirecekler-veya hepsini birden, bilemiyorum- böyle böyle sizin yapacağınız yetenek tab'ı çeşitlenecek. Yavaş yavaş oyundaki yerinize oturacaksınız.
    İkinci olan ise, guild(Lonca) savaşları.
    Bu savaşları yaklaşık 200-250 kişi yapacak. Tek bir tarafta..
    İki tarafın toplamı 500 kadar olacak.
    Oyun ilk açıldığı zamanlarda, kurulacak olan guild(lonca)'lar kendi kalelerine sahip olabilecekler, bir müddet oyun parası-nakit veya kıredi kartı ile alınan paradan değil:)- karşılığında. Sınırlı sayıda olması buna neden oluyor.
    Oyun'da gece baskınları yok. Her saat başı kalede durabilecek insan olmadığını onlarda biliyorlar herhalde.
    Loncalar bir birleri arasında savaşları bu şekilde yapacaklar. Bir merkezi olmayan lonca, diğerlerinin merkezini ele geçirmeye çalışacak. Meydan muharebesi tarzında olacaktır elbette.
     Age Of Wulin

Kaleler geliştirilebilecek. Duvarınız yoksa duvarınız, çalışma yeriniz yoksa tahtadan adamlarınız kalenizi seviye atlattıkça olacak.

Oyunda bahsedilmesi gerek daha bir çok bölüm var.
    Yetenekler, hareket yakalama sistemi ile yapılıyor. Yani, mavi bir mekanda üzerinde toplar olan yaşlı, şişman bir adam bir ordan bir buraya koşarken, bundan zevk alan tasarımcılar-en azından hayalimde bu şekilde(biliyorum, sorunlarım var.)- bu hareketleri kopyalarak, bilgisayar ortamında yeniden canlandırıyorlar.
    Oyunu oynadıktan sonra ne demek istediğimi anlacaksınız.

Her neyse daha çizgi dizilerimi izlemem gerek ^^ Son olarak, oyun Çin'de Açık Beta veya Kapalı Beta olarak başlangıç buldu-her yerde başka bir şey diyorlar, emin değilim bu yüzden- Ancak kayıt olan herkes oynayabiliyor.

Age Of Wulin

Age Of Wulin

[url=http://dlc4.sdo.com/3710/6998/JiuYinZhenJing_0608.exe
     Age Of Wulin

Oyunu Yükledikten Sonra,

1. "File Not Exist" *
    Oyunun yüklü olduğu kılasörü açın, ve adını " Snail Games" şeklinde değiştirin.

2. Yama yaptıktan sonra, anlayamadığım bir uyarı alıyorum.*
    İşletim Sistemi: Windows 7
    Başlat/Bölge ve Dil/Yönetimsel/Sistem Yerel Ayarını Değiştir/Çince(Basitleştirilmiş, ÇHC)
    Ardından bilgisayarı yeniden başlatın.

3. Karaktere ad koymak.*
    Boş kısmın yanındaki Mavi butona tıklayın.

İyi oyunlar :)

(*=Alıntı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nukleeradam -- 10 Haziran 2012; 22:43:04 >

• Ya şu kimlikle tel no olmuyo kayıt olamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

Ya şu kimlikle tel no olmuyo kayıt olamadım bir türlü.

hiç bakmadım ama dediğin gibi tel no istiyorlarsa iş yaş demektir.
  • quote:

Bende google'dan bulmuştum :) Kimlik numarasını becerdiysen helal olsun yani ^^ Benim bir kaç saatimi almıştı, bilgisayar elimde kalacaktı :D

İnternetten bulduğum kimlik numaraları bunlar

Name + I/C number
    王洪侠 210124198508162281
    付文文 210502198412020944
    史莹 210411198504282942
    白瑞峰 622723198602013412
    兴明明 210304198504260488
    刘颖 210421198403162020
    孙雪 210303198412082729

Başlardaki çince kelimeler'de ad sanırım.

Telefon numarası olarakta bunu kullanabilirsin.
    13912345687

Oyunda girersen, ben yanlışlıkla shaolin'de açtım.
    Gördüklerim rüyalarımdan çıkmayacak.. Takıldığın bir yer olursa yardım..edebilirsem ederim :)
    İyi oyunlar ^^

• yanlız bu vatandaşlık numaralarını pek kullanmanızı tavsiye etmiyorum yasa dışı olarak gözükuyor herhangi bir şikayette vsde para cezasi ve hapis cezasina kadar gidiyor demedi demeyin :)
  • Rastgele adamın parasını harcamayıp, onun adına şirket açtıktan sonra batırmassak..e adamda biraz anlayışlıysa sorun olmaz herhalde :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: nukleeradam

Rastgele adamın parasını harcamayıp, onun adına şirket açtıktan sonra batırmassak..e adamda biraz anlayışlıysa sorun olmaz herhalde :))

o işler öyle kimlik nosu ile olsaydı sadece ohoo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Company Of Heroes haritalar
    17 yıl önce açıldı
    Age of Empires 3
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Rastgele adamın parasını harcamayıp, onun adına şirket açtıktan sonra batırmassak..e adamda biraz anlayışlıysa sorun olmaz herhalde :))

o işler öyle kimlik nosu ile olsaydı sadece ohoo

Yahu ne biliyim işte, bi şekilde oluyordur :)
  • quote:

quote:

Bende google'dan bulmuştum :) Kimlik numarasını becerdiysen helal olsun yani ^^ Benim bir kaç saatimi almıştı, bilgisayar elimde kalacaktı :D

Name + I/C number
    王洪侠 210124198508162281
    付文文 210502198412020944
    史莹 210411198504282942
    白瑞峰 622723198602013412
    兴明明 210304198504260488
    刘颖 210421198403162020
    孙雪 210303198412082729

13912345687

Gördüklerim rüyalarımdan çıkmayacak.. Takıldığın bir yer olursa yardım..edebilirsem ederim :)
    İyi oyunlar ^^

Gördüklerim rüyalarımdan cıkmayacak derken???

• quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

quote:

quote:

Name + I/C number
    王洪侠 210124198508162281
    付文文 210502198412020944
    史莹 210411198504282942
    白瑞峰 622723198602013412
    兴明明 210304198504260488
    刘颖 210421198403162020
    孙雪 210303198412082729

13912345687

İyi oyunlar ^^

"..Shaolin bildiğin kel adamların, yarıçıplak ortalıkta koşturduğu, tekme, sopa ne bulurlarsa sana giriştiği bir mekandan ibaret"

İnsan bi yazdığımı okur ilk önce ^^

• quote:

quote:

quote:

quote:

Name + I/C number
    王洪侠 210124198508162281
    付文文 210502198412020944
    史莹 210411198504282942
    白瑞峰 622723198602013412
    兴明明 210304198504260488
    刘颖 210421198403162020
    孙雪 210303198412082729

13912345687

İyi oyunlar ^^

"..Shaolin bildiğin kel adamların, yarıçıplak ortalıkta koşturduğu, tekme, sopa ne bulurlarsa sana giriştiği bir mekandan ibaret"

Eee bunda ne var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DDE054007

quote:

quote:

quote:

quote:

Name + I/C number
    王洪侠 210124198508162281
    付文文 210502198412020944
    史莹 210411198504282942
    白瑞峰 622723198602013412
    兴明明 210304198504260488
    刘颖 210421198403162020
    孙雪 210303198412082729

13912345687

İyi oyunlar ^^

Eee bunda ne var?

Alıntıları Göster

Eee bunda ne var?

Ürkütücü

• Orijinalden alıntı: nukleeradam

Eee bunda ne var?

Ürkütücü

:D:D pm gel
  • Orijinalden alıntı: ChanOfRight

Eee bunda ne var?

Ürkütücü

:D:D pm gel

Alıntılarda kod olarak çıkmış zaten.. çok utandım bak şimdi ^^

Pm zor iş şimdi ya :D
  • Peki hocam oynadıysann benı bu oyuna bağlayacak diğer oyunlardan ayıran her han girme isteği doğuran bir özelliği var mı ? Pvp demişsin aralarında savaşıyolarlar ama tam olarak nasıl ? Kasması zevklimi monotonmu biraz açar mısın .

Birde oyunu çince oynamayacağız değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ownl -- 11 Haziran 2012; 18:33:47 >
  • Konu açıyorsun sorularımıza cevap vermıyorsun bu ne iş ?
  • quote:

Peki hocam oynadıysann benı bu oyuna bağlayacak diğer oyunlardan ayıran her han girme isteği doğuran bir özelliği var mı ? Pvp demişsin aralarında savaşıyolarlar ama tam olarak nasıl ? Kasması zevklimi monotonmu biraz açar mısın .

Birde oyunu çince oynamayacağız değil mi ?

Dün çıkış yapmıştım kusurabakma :)
    Bu oyunun diğer Çevrim içi rol yapma oyunlarıyla yakından uzaktan alakası yok.
    17 tane yaşam yeteneğin bulunuyor. Zaman içinde 17 tanesinide kazanırsın, ama ilk avcılığı aldın. Oyunda zaten ne biliyim, su devi, 4 gözlü çöl eniği gibi yaratıklar yok.
    Hayvanlar ve insanlar olarak düşman nppcler bulunuyor. Kestiğin tüm hayvanlardan deri, et tarzı malzemeler topluyabiliyorsun. Tabii bu yalnızca çokküçük bir özellik.
    Oyundaki yeteneklerden sizlere bahsetmiştim zaten, her zıpladığınızda yetenek puanınıza bir jaç puan ekleniyor.. Böylelikle karakter daha az yoruluyor. Acıkıyor, yemek yedirmediğinizde canı azalıyor. Dilenci mesleğini edinip, etraftaki OOK(NPC)lerden para eşya dilenebiliyorsunuz. Gittiğiniz OOK'ya yanlış bir şey söylediniz, anında tokatı yiyorsunuz. Hayır cidden tokat atıyor. Oyundaki görevleri yerine getirdikçe, yerine getirdiiğin tarafla daha çok yakınlaşıyorsun. Onun sana verdiği görevler ve yetenekler puanları değişiyor. Baştan söylediğim gibi oyunda zaten belirli bir seviye sistemi yok, sen kestiğin yaratığa oynadığın zamana bağlısın. 1000 lerce yetenek arasından kendi combolarımızı oluşturabiliyorsunuz. Örneğin siz bir shaolinlisiniz, wudang'a okulunuz saldırdı ve bu savaşta sizde yer alıyordunuz. Havadan bir zafer daha kazandınız. Wudang'ın yeteneklerini çalıp kendi yetenek tab'ınızda kullanabilirsiniz. Ben burda sana tüm ayrıntılarıyla bu oyunu anlatamam, ancak belli bir süre bu oyun içinde bulunursan ne demek istediğimi anlarsın. Sen şimdide videoları izlemeye başla :)
    Oyun çin(wuliu), avrupa(Wulin) ve amerika(wushu) versiyonları olarak çıkacak. Çin versiyonuna kayıtlar 20 milyonu aşmış şuan. Avrupa versiyonunun ne zaman çıkacağı ise tam bir muamma, oyun ilk duyurulduğundan beri bu oyunu bekliyorum :)

• Dostum su cevirimleri yaparken bildigimiz şeyleri kullan skill de talent de 15 yildir mmo oynuyorum birşey anlamadım yazdıklarından "su devi, 4 gözlü çöl eniği" nedir yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Dostum su cevirimleri yaparken bildigimiz şeyleri kullan skill de talent de 15 yildir mmo oynuyorum birşey anlamadım yazdıklarından "su devi, 4 gözlü çöl eniği" nedir yahu

Türkçe iyidir be :)
  • Hocam oyunu ındırdım fakat karakter kuramadım cıldırcam daha dakika 1 gol 1
    Seçiyorum adamın tipini mavi yere basıyorum ad galiba değiştiriyo alltaki buyuk butona basınca ??????? geliyo devam etmiyo bi geçemedik burayı ne yapicaz ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.