Şimdi Ara

Age Of Wulin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
5.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nedimkara

beyler karakteri yapılandırdım ve tam alttaki büyük butona basıyorum ????? diye bi şey geliyor ekrana.biyerden çince isim yapıştırıyorum veya isim yazma yerindeki mavi yerede tıklıyorum hep aynı durum söz konusu.yukarıda biri daha sormuş ama cevapsız kalmış

Orijinalden alıntı: nukleeradam
    2. Yama yaptıktan sonra, anlayamadığım bir uyarı alıyorum.*
    İşletim Sistemi: Windows 7
    Başlat/Bölge Ve Dil/Yönetimsel/Sistem Yerel Ayarını Değiştir/Çince(Basitleştirilmiş, ÇHC)
    Ardından bilgisayarı yeniden başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RebirthS -- 26 Haziran 2012; 18:42:06 >
  • Orijinalden alıntı: RebirthS

Yukarıda yazıyor zaten

Orijinalden alıntı: nedimkara

beyler karakteri yapılandırdım ve tam alttaki büyük butona basıyorum ????? diye bi şey geliyor ekrana.biyerden çince isim yapıştırıyorum veya isim yazma yerindeki mavi yerede tıklıyorum hep aynı durum söz konusu.yukarıda biri daha sormuş ama cevapsız kalmış

Orijinalden alıntı: nukleeradam
    2. Yama yaptıktan sonra, anlayamadığım bir uyarı alıyorum.*
    İşletim Sistemi: Windows 7
    Başlat/Bölge Ve Dil/Yönetimsel/Sistem Yerel Ayarını Değiştir/Çince(Basitleştirilmiş, ÇHC)
    Ardından bilgisayarı yeniden başlatın.

orayı atlamışım demekki çok sağol ama aşırı ping yüzünden oynayamayıp silmek zorunda kaldım.canavarlarla savaşamıyorum bile 1mbit ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 26 Haziran 2012; 21:42:45 >

• Silkroad Online'dan sonra bu oyuna baya bi bağlanacağım gibi.. Bekliyorum, çıksın bakalım :) İnşallah EU Beta'ya seçilirim..
  • Abi bakar mısınız şu video ya ya ..

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Silkroad Online'dan sonra bu oyuna baya bi bağlanacağım gibi.. Bekliyorum, çıksın bakalım :) İnşallah EU Beta'ya seçilirim..

Silkroad'da alıştığın tek skill'le yaratığı öldürmek gibi bir olay yok yanlız bu oyunda Baya mob'larla pvp yapıyorsunuz .
  • quote:

Abi bakar mısınız şu video ya ya ..

Bayılıyorum uzakdoğuya.Hele ki şu müzikler bitiriyor beni aşırı huzur verici Silkroad daha çok silahlar üzerine yoğunlaşmıştı.Age Of Wulin ise dövüş sanatları üzerine daha çok durmuş ve baya bi kapsamlı gerçekçilik ön planda olan bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: RebirthS

quote:

Silkroad Online'dan sonra bu oyuna baya bi bağlanacağım gibi.. Bekliyorum, çıksın bakalım :) İnşallah EU Beta'ya seçilirim..

Silkroad'da alıştığın tek skill'le yaratığı öldürmek gibi bir olay yok yanlız bu oyunda Baya mob'larla pvp yapıyorsunuz .

Hocam bende zaten Silkroad 'da 4 yıl Blader kastım. Kendimden 5-6 level üst yaratıklarda kasmak gibi bir psikopatlığımda vardır hani.. Bu yüzden aslında ben severim uzun uzun kapışmayı (yaratıklarla, player'larla..) :) SRO 'dan sonra Aion'u böylesine çok merak etmiştim. O da çok WoW vari birşey çıkınca oynamadım. Bu oyunu müthiş sabırsızlıkla bekliyorum :)

• Ya kardeş ben bu oyuna kayıt oldum ve indirdim şuanda bi karekter açtım sorunsuz ama ben oyun içindeki duvarda yürüme uzun zıplama yeteneklerini açamadım biliyorsan acil cevap verirsen çok mutlu olurum !
  • İngilizce versiyonu ne zaman çıkacak bilen var mı
  • şuan cbt de gpotatonun allods onlinede 7 gün oynayana sanırım age of wulin için beta key veriyorlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 10 Eylül 2012; 10:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

şuan cbt de gpotatonun allods onlinede 7 gün oynayana sanırım age of wulin için beta key veriyorlarmış

her oynayana mı? Benim bildiğim 7 gün boyunca oynayanlar arasında çekiliş yapılacak ve sadece beş kişiye beta key yollanacak
  • Duvarda yürüme neoldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordkisame

İngilizce versiyonu ne zaman çıkacak bilen var mı

Us versiyonuna(age of wushu) giriş sağlayabilirsek 18 Ekim'de açılıyor.Pre-Order yaparsan 1 hafta önce giriş yapabiliyorsun diye hatırlıyorum.
  • Loong'a benzettim.
  • Grafiksel olarak gerçekten güzel, quest track sistemi var Çince de olsa biraz uğraşarak questler yapılıyor. Şu an temel skilleri öğretiyorlar zıplayıp havadayken adamın kafasına yumrukla vurup cücüğünü akıtmak güzelmiş. Oyunun Çince olmasından ziyade Latency'nin havalarda uçması benim daha çok canımı sıktı.

Oyun EU'ya geldiği vakit kesinlikle vakit ayrılması gereken oyunlardan bence

Combo sistemini öğrenirken

Age Of Wulin

Age Of Wulin

Çevreden

Age Of Wulin

Age Of Wulin

Meditasyon Skill'i

Age Of Wulin

Age Of Wulin

Age Of Wulin

Age Of Wulin

Age Of Wulin

Age Of Wulin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 13 Eylül 2012; 15:40:26 >

• beta key alabilen varmı arkadaşlar? varsa isterim valla sanırım allods onlinea login olunca 7 gün ard arda veya 10 lvl karakter yapınca 1 key veriyorlarmış gerçi onuda deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 18 Ekim 2012; 0:52:29 >
  • arkadaşlar çin versiyonunu indirdim 4 tane seçenek var doldurulması gerekenh ttp://d1210.hizliresim.com/12/l/f1jtg.jpg giremedim oyuna bir türlü adamlar nası önlem almış ya girmeden önce 2 3 tane matematik sorusu soruyor üssü sayılar vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 18 Ekim 2012; 13:16:13 >
  • hocam bildigimiz asya oyun grafikleri işte gercekten güzel derken neyi kast ettiniz vasat bir grafik var oyunda. (bence tabi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

hocam bildigimiz asya oyun grafikleri işte gercekten güzel derken neyi kast ettiniz vasat bir grafik var oyunda. (bence tabi:)

yapma usta grafikleri gayet güzel bence bir çok online oyundan iyidir
  • Valla 10tnae asya mmosuna bak 7si aynı grafik. bence cok vasat yil oldu 2012 hala aynı grafikler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.