Arkadaşlar şu anda bilgisayar bağlantım olmadığı için GPRS ile dün akşam agile messengeri yükledim, ilk yüklememde bir türlü bağlantı kuramadım, programı kaldırdım ve başka bir sitededen tekrar yükledim ancak bu seferde sürekli uygulama kapandı hatası vermeye başladı ve tekrar sildim. sizden ricam Agile messenger'i wap'tan yükleyebileceğim bir site ve program ayarları ile ilgili bilgiler bu konuya iyice kafayı taktım. Agile olmazsa MSN'de yeterli yardımlarınızı bekliyorum.
Son ve çalışan sürümü . www.agilemobile.com ' a gir downloads larda, Telefonun için uygun olanı seç, erişim noktası adı: internet olan bi baglantı yarat
Onunla baglan kullanıcı adını xxxxx@hotmail.com şeklinde gireceksin, uzantısı ile .. şifreini de girdin mi baglanacak, bunlara dikkat et, saygılar
agilemobile.com'dan indiremedim indirme işlemini yapıyor ancak yükleme yapmıyor bende tekrar guduwap'tan indirdim tekrar hata verdi başka link verebilirmisiniz ?
Arkadaşların verdiği linklerden istediğin dosyaya ulaşabilirsin. Aynı problemi bende yaşamıştım. Sonuçta alt versiyonu yükleyip agile'nin kendi sitesinden update ettim.
Bunun yanında gprs bağlantısının çalıştığından emin olman çok önemli benim problemim aria gprs'in samsunda yetersizliğinden idi. Turkcell ile çalışıyor. Wireless irc gibi veya e-mail gibi gprs'i aynı ayarlarla kullanan yazılımlarda bağlantını test etmeni tavsiye ederim. Servisler kısmından web sayfası görüntülesende agile bağlantı kurarken sorun çıkarabiliyor.
Genel olarak topicte bunlar yazıyor ama belki işine yarayacak bir nokta yakalayabilirsin. Bi bak istersen agile için elemanın başına gelenler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme