Şimdi Ara

. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • spora git, ciddi yardım eder depresyon için bence

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

yıllardır düzenli boks yapıyorum.

bka'yı kum torbası olarak kullabilseydim keşke 

• egehan_45 kullanıcısına yanıt
    Anne tarafından hocam. Hem erkek hem kadın hastalar var. Zaten genetik olduğu için erkek kadın fark etmiyor aktarımda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çek 31ini uyu kardeş ıslak rüyalarına da meze olmayayım bi zahmet Xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok bi şey değil senden daha fazla ilaç kullanmama rağmen benim hastalık geçmedi 2 hafta psikiyatri kliniğinde yattım 3 gün önce çıktım doktorunla konuş belki de biraz yatman daha hayırlısı olur sorun varsa sorabilirsin

• AH ŞU KARA SEVDANIN GÖZÜ KÖR OLSA.

• Geçmiş olsun.

• sağlam içmişim he. babam evden kovacak yakındır. neyse salona gidip 2 kum torbası dövem.

• Kan değerlerinizi ölçtürüp; eksiklerinizi tamamlayın. Ağız ve diş sağlık kontrolü yaptırın. Alkolü bırakın. Sigarayı azaltın. Bakın ünide hangi seviyeye geleceksiniz, siz bile inanamayacaksınız. Karı/kız işi işkembeden terane uydurmaktan ibarettir. Kulak asmayın öyle saçma sapan şeylere.

• zaten ünide hatta hayatta depresyon çoğumuz için hiç bitmeyecek ki, sonuçta kopyacı haksız puanlama ile okulu bitirmeyeceksen zaten sınıfta kalma gerginliği sıkıntı yaratacak sürekli, okul bitse iş bulmak diğer baskılar başlayacak, başa çıkmayı öğrenmen lazım buna, hem eğitim hem hayat derken hiç bitmeyecek o depresyon ya da bittiğinde yaş 40-50 olur en aztabii o günleri görürsen o da

• Hacı alkollüyken bir kere vurmuş o kızın da ne olduğunu herkes biliyordu zaten kızın masum olduğunu asla düşünmüyorum da Cemre de suçlu orada. Ayrıca orada seninki gibi bir ilişki yok o kız şöhret için Cemreye geldi iki yattılar kalktılar bitti. Hem hayırlı bir işe vesile oldu o olaydan sonra cemre bir daha alkol almadı.

• maroonedd kullanıcısına yanıt
    Şakaysa komik değilse daha komik

• Yürümez. Gerekeni yap

• fedamaster F kullanıcısına yanıt

Doğru diyor

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

çok geçmiş olsun dostum. benim de gözlerimde sorun vardı şimşek çakması şeklinde oluyordu hatta 2022de sınava hazırlanırken onun yüzünden az çalışabilmiştim. baya uzman doktora, proflara gittim ama bir şey yok dediler. sınavdan 4-5 ay sonra kendiliğinden geçti ve bir daha şimşek çakması olmadı neredeyse 2 yıldır.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt
    Sevindim hocam adınıza, sağ olun geçmiş olsun dilekleriniz için 💪

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

sağ olun umarım sizin hastalığınız da iyileşir  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.