Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 25 Ağustos 2024; 9:15:58 >

• Ne değişti 1 ayda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir şey değişmedi

• Doğru bir hatun çoğu şeyin çözümü

• maroonedd kullanıcısına yanıt

ondan başka kimseyi istemiyorum. dünyada benim için tek kadın o. şu an fotoğrafına karşı bakıp sek votka içiyorum.

• İbra Himyoutube
    Dünden Yarına - 1989
    https://www.youtube.com/watch?v=R55J3dev0zo
  • kökten bir çözüm buldum galiba, en hayırlısı bu olacak.

• Hocam bilmiyorum. Hayat ilerliyor, bir şekilde yolunu bulmaya çalış. Bana da 3 gün önce gözlerime tanı koyuldu. Başta kabullenemiyor insan. Ama 2 günde kabullendim. Hastalığın etkisinin hayatıma karışmaması için elimden geleni yapacağım. Şanslıysam bi 20 yılım var. Değilsem de 10 sene civarı. Ama düşünemyeceksin hocam böyle şeyleri. Yapıştıracaksın ok napim? Cevabını hayatına bakacaksın. Ailemde de bu hastalıkla yaşayanlar var ve 50 yaşında hala işlerini yapıyorlar engellenmeden. Spora devam okula devam hayata devam. Yapıştır gitsin, yarını göreceğin ne malum? Büyük planlar büyük hüsranlar demek. Yavaş ama emin adımlarla ileriye gitmek gerek.

• dayı kendini kesip biçmenin anlamı yok

• 1 ay sonra hatırlamayacaksın bile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun hocam dün de sizin gen tedavileriyle alakalı sorunuzun olduğu konuyu görmüştüm eğer siz de paylaşmak isterseniz ne tanısı konulmuştu? Dediğinize de katılıyorum hayat bir şekilde devam ediyor elden geleni yaptıktan sonra dert etmemek lazım bazı şeyleri

• Hacım psikolojik destek al. Forumdaki kimse psikolog değil bu kadar ciddiyse durum psikolojik destek alacaksın bu kadar ciddi bir durumda foruma mı yazılır

• egehan_45 kullanıcısına yanıt
    Retinitis pigmentosa. Halk adıyla tavuk karası hocam. Ama hala görüşüm tam. Gözlük kullanıyorum ama o klasik normal bozulma hani miyop astigmat gibi. Ailemde de hastalık genelde yavaş ilerliyor. Benim de ümidim umarım 40ıma kadar hastalığın çok ilerlemeye başlamaması daha daf sakin ilerlemesi. Hastalıkla yaşayan 5 aile bireyi var sülale tarafında ve şu anda hiçbiri körlüğe yaklaşmadı.

Geçmiş olsun brom benim de sizinkiler kadar ciddi olmasa da Mitral kapak yetmezliğim var doktor bana spor yapmasın, çok koşmasın, yorulmasın cart curt demişti. Şuan haftanın 5 günü ağırlık antrenmanı yapıyorum, sporumu falan da yapıyorum hastalık da yani eskisine göre çok hafif ilerledi ama çok umrumda da değil açıkçası evde 7/24 yatmaktansa mutlu olduğun gibi yaşamak en iyisi

• Beyacun Çekmezoğlu B kullanıcısına yanıt
    Size de çok geçmiş olsun. Sizin de durumunuz umarım hep iyi kalır. Ben de aynı şekil haftada 5 gün ağırlık kaldırıyorum. Spor yapıyorum düzenli beslenmeye odaklandım 6 aydır falan filan. Ben de takmıyorum artık. Zaten hani böyle bir şey beni etkileyecekse bile ben plasebo etkisine inanıyorum. Düşünmeyerek kendimi etkilemesine izin vermeyeceğim. Annem 50lerinde ve hala harika bir görüşü var (%60 görüş) normal hastalara göre. Ben de benzer olacağıma inanarak takmadan mesleğe hayata devam edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 23 Ağustos 2024; 23:15:2 >

alıyorum zaten fayda etmiyor 300 mg efexor kullanıyorum daha ötesi yok.

• Cemre Demirel izle sarıyor

bi ara bakıyordum sarmıyor artık. sevgilisini dövüyor lavuk. ben, benimkisinin saç teli için dünyayı yakarım.

Anladım hocam sevindim ailenizdeki diğer kişilerin de hala dediğiniz gibi olmasına. Eğer paylaşmanızın mahzuru olmazsa hastalığa sahip olan kişileriniz anne tarafından mıydı hocam yoksa baba tarafından mı? Hem erkek hem de kadın akrabalarınızda var mı bu rahatsızlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan_45 -- 23 Ağustos 2024; 23:51:1 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.