Şimdi Ara

Ağır özgüvensizlik ve bunun sonucunda yaşanan kararsızlıklar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
5
Favori
3.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

okadar kazanan öğretmen var mı ya? hadi okuldan ek ders ile 6-7k kazansa.Geri kalanı özel ders ile okadar oluyor mu 

• quote:

Orijinalden alıntı: Sysmmhg

Bu mesaj silindi.

Hocam stajı yaptım okul bitti geçen ay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle-1453 E kullanıcısına yanıt

60k kazanan var.Evet özel dersten saati 150 falan.Ankarada saati 300 olanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60k mı tüm öğretmenler kazanmıyor herhalde yoksa herkes öğretmen olur:) 60k yı geçtim 10k olsa o bile çok iyi okula ilave...

Allah c.c. hayırlı kazançlar nasip etsin herkese

• Üzülüyorum be forum. Ders anlatmayı seviyorum, anlatırken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum.Kurs merkezi gibi bir ofis ortamında soru çözümünde çocuklarla iletişimim de bayağı iyiydi. Geçen sene ders verdiğim bir öğrencinin ailesi beni iki kişiye daha tavsiye etmiş. Onlarla yaptığımız derste olumlu geçti.

Ancak aileler tavsiye etmeden kendim öğrenci bulamıyorum. Çok soğuk biri olduğum için öğrenciye kendimi sevdirsem bile ailelere güven veremiyorum. Beni hemen elliyorlar bu yüzden.

Ayrıca sınıfta ders vermekten de çok çekiniyorum. Öğrenciler beni yiyecek gibi hissediyorum.

Neyse yarın tercih sonucu açıklanınca babama tıpta kalıyorum diyeceğim ama bir yandan da çok büyük üzüntü yaşıyorum. Sanırım aile hekimliği, halk sağlığı, biyokimya, mikrobiyoloji gibi sakin branşlar ve memuriyet rahatlığı benim için daha uygun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ah çıldıracağım yaaaa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.