< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ağır sosyal fobisi olup bu durumu yenen var mı ? (3. sayfa)

-
-
Spora başlamak falan kesinlikle çözüm olamaz bence bu genetik beyinde olan bir problem insanlar şunu anlamıyor bazı insanlar yalnız olmayı tercih eder ama fobililer zorunda durumu aşırı ciddi olup üniversiteye gitmeyen bir yazar gördüm bendede vardı asla markete gitmezdim zorunda kalmayınca otobüse falan binmedim arkadaşım vardı ama onlarada aşırı yakın değildik yani sonra psikiyatriye gittim ilaç yazıldı ve arkadaşlar ilaç size uzatılan bir el bu eli tutmak sizin elinizde kesinlikle ve kesinlikle psikiyatriye gidin bu sporlafalan yenilecek birşey değil kanımca (kendimden biliyorum) çünkü sporoda gidemezsinki mesela birine kaç setin kaldı diye soramazsın biri sana kaç setin kaldı diyince panik olursun ayrıca bazıları ilaçların zararlı olduğunu söylemiş emin olun sosyal fobi daha zararlı.
-
@Mike Pence 2024 hocam psikiyatriye gitseniz keşke anladığım kadarıyla sizinki baya yüksek seviyede bence hemen gidin çünkü potansiyelinizi öldürüyorsunuz.
-
Bunu yenmiş birisi olarak ne olursa olsun sorabilirsiniz
-
Dış görünüşümü kafaya taktığım için öyle ortamlarda kendimi çok yetersiz ve rahatsız hissediyorum. Bunun sonucunda da aşşağılık kompleksi oluşuyor ve artık insan içine çıktığında kendimi daha kötü hissediyorum. Yani sosyal fobimin başlıca sebebinden birisi de : Dış görünüşümü beğenmeyip sosyal ortamlarda kendimi rahatsız hissetmek.
-
Sosyal fobinizi yendiyseniz bu tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi anlatarak bize faydalı olmuş olursunuz.
-
Seninle aynı şeyleri yaşamam peki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
belki de sen merak et diye hayatta kalmıstır
-
Dış görünüşünü az da olsa düzeltmeye çalış o zaman hocam. Biraz gelişme bile olmasi seni daha rahat hissettirir. Dış görünüşünde neyi sorun olarak görüyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüz hatlarımı çirkin buluyorum yoksa fiziğim iyi fit ve kaslı
-
Aynı şeyleri mi yaşıyoruz anlamadım ?
-
Psikiyatriye gidip terapi alıp ilaç kullandınız mı hiç ? Düzelmek için neler yapmalıyız ?
-
'öncelikle kendi kendini sosyal fobin olmadığına inandırmalısın ' Bak bu sözünü cımbız gibi çektim aldım çünkü kendine sürekli sosyal fobili olduğunu dikte edersen bu sefer daha çok sosyal fobili olursun veya az seviyede olan hastalığın daha çok ilerler ve artık bilincin bu durumu kabul etmeye başlar.
Askerlik süreciniz hakkında şöyle diyebilirim ;
Sosyal fobi tedavi konusunda çok çeşitlilik gösterir,kimisi vücut geliştirme yapar vücudu sağlamlaşır kendine güveni gelir,kimisi sizin gibi bir süreç atlatır ve sosyal fobisini yener,kimisi de psikolojik tedavi alır,ilaç kullanır iyileşir vb.. gibi sayabiliriz ama sonuç olarak herkes sizin geçtiğiniz süreçleri yaşayıp sosyal fobiden kurtulacağının kesin bir garantisi yok.
-
İyidir o zaman, biraz da kendin fazla takıyorsundur, kimsenin her şeyi tam değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam paganizm kulübü kursanıza beni de onur üyesi yapın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X