Ağır bir sosyal fobisi olup; Okulda,işte,sosyal ortamlarda çok zorluk çeken hatta bu lanet hastalığın hayatını yaşamasına engel olan, hiç kız arkadaşı olmamış hatta hemcinslerinden bile arkadaşı olmayan aşırı sıkıntılı olan arkadaşlar olup bu sorunları yenen var mı ? |
Ağır sosyal fobisi olup bu durumu yenen var mı ?
-
-
Fobim var mı bilmiyorum ama bende neredeyse böyleyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 yildir sosyal fobiğim. evden disari ciktigim yok. ama yenemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer troll değilseniz 15 yıl boyunca sürekli böyle bir hayat mı yaşadınız ? Mesleğiniz nedir,geçiminizi nasıl sağlayıp hayatta kalıyorsunuz ?
-
Valla ekonomik durum bu olayı etkiliyor. Paran varsa fobi mobi yoktur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dışarıda bir tanıdık kolu komşu eski arkadaş görcem diye panik yapardım gündüzleri çıkarken çok zorlanırdım dışarı. zor günlerdi anam zor gerçi hala devam ediyor ama eskisi kadar değil
-
Dışarıda tanıdığım birine denk gelmem hiç sorun değil dostum benim için. Benim için sıkıntı olan şeyler okul ve iş hayatı diyebilirim.
-
Evet altında son model 4 halkalı bir araba varsa sosyal fobin falan kalmaz hatta kızlarla bile aran iyi olmaya başlar ama sırf araba için gelen kızdan da ne beklenir bilmiyorum.
-
Eğer bu sorunun çözümü yoksa o zaman ömrümüzün sonuna kadar yalnız mı kalacağız ? Başkaları evlenecek ve çoluk çocuğa karışacak ve biz ise yalnız başımıza çürüyüp gidicez büyük ihtimalle (En kötüsüde bu zaten yalnız başına yaşlılığı geçirmek) ve bir de sağlık sorunları falan olup yataklara düşersek kim bakacak bize ?
Böyle bir hayatın cehennemden farkı yok .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 29 Temmuz 2022; 14:8:55 > -
Ağır sosyal fobisi olup yenen birisinin burda işi olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki biz sosyal fobililer olarak burada duruyoruz da ne kazanıyoruz ki ? Burada durup vakit kaybetmektense ne kadar zor olsada sorunlarımızı çözmek için uğraşmalıyız ve hayatta kendimizi iyi yerlere getirmek için çalışmalıyız.
-
Doğal seçilim veya doğal seleksiyon, adına ne dersen de. Bizler elendik bu hayattan.
Hocam spor ve kitap konusunda doğru söylüyorsun çünkü insana özgüven veren şeyler ama kız işinden anlayan özgüvenli tiplerin bizimle ne işi olur ki sonuçta kimse fobik biriyle takılmak ve görüşmek istemiyor.
-
Dini inancın var mı bilmiyorum ama eğer öyle ise Tanrı bize ceza çektirmek için mi dünyaya getirdi sorunsalı ortaya çıkıyor ?
-
Aylardan yaz, dışarda güneşli hava.
Ben ise karanlık, havasız odamda manda gibi yatıp donanım haberde takılıyorum.
Hayat bu mu?
Yaşamayı öğreniyorum. Evet fobimin olduğunu kabul ediyorum ama işlerimi yaparken fobime göre yapmamaya çalışıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- bir kadın size abi diyorsa
- biberiye yağı sakal çıkarır mı
- kredi kartımdan alışveriş yapılmış savcılık
- 22 yaşında boy uzar mı
- elektrik kaçağı nasıl anlaşılır
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X