Şu aleti çatı katına kurdum, yaklaşık 150 kilo da ağırlık plakaları var. Uzun süredir spor yapmıyorum, alet altına girmeyince vücut ağırlığı dambıl filan kurtarmadı sonradan baydı zaten. Şu hareketleri yapabiliyoruz, daha da vardır. Abdominal crunch, Seated preacher curl, Tricep kick back, Tricep pushdown (bar), tricep pushdown (rope), Lat pulldown, Rear deltoid, Seated row, Flat bench press, Incline bench press, Decline bench press, Pectoral fly, Pullover, Leg curl, Leg extension, Leg kick back, Outer leg kick (abductors), Inner leg kick (Adductors), Lunge, Squat, Shoulder press, Upright row, Front deltoid raise, Lateral shoulder raise. Karın programını kendim ayrı olarak yapıyorum bunu 2 ay yapacağım sonra ağırlıkla karın çalışması olacak ; 30x6 sıkıştırma mekik 20x5 yarım diz çekiş 15x4 çakı mekik 30sn x 6 plank Diğer hareketlerle de nasıl program yapsak daha araştırıyorum, nette tam program göremedim buraya da yazıyorum az biraz kaynak olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim