Şimdi Ara

Ağırlıklı battaniye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağırlıklı battaniyeler ile alakalı birçok şey duydum. Uykuyu düzenlediği, bazı hastalıkların tedavisinde kullanıldığı söyleniyor. Ama hiç deneyimleme fırsatım olmadı, merak ediyorum açıkçası. Bu konuda deneyimlerini benimle paylaşacak olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çocuğumun dikkat eksikliği ve hiperaktivite rahatsızlığı olduğu için doğal yöntem olarak en çok önerilen ürün ağırlıklı battaniye oldu.Vücudun her noktasına verdiği eşit ağırlık sayesinde daha huzurlu uyuyor ve gün içinde daha dikkatli olmaya başladığını düşünüyoruz ve görüyoruz da

• Anksiyete teşhisi koyulduğundan beri gece uykularım yok denilecek kadar azdı. Komşumuzun annesinde ağırlıklı battaniye kullandıklarını görünce bende alternatif bir yöntem olarak denemek istedim. Kullanmaya başladığımdan beri uyku kalitemdeki artıştan fazlasıyla memnunum. İhtiyacı olan varsa faydası olur belki.

• Ağırlıklı battaniyelerin kaygı bozukluğu durumlarında uyku kalitesini arttırdığını duymuştum. Pek ümidim olmayarak sipariş verdim ama sonuç beni fazlasıyla tatmin etti. Artık uykuya dalabilmek için yatakta saatler geçirmiyorum.

• Otizmli çocukların hayatı normal çocuklara göre çok daha zor olduğu için bizde kolaylık sağlayacak alternatif seçenekler ariyoduk.Uyku zamani çok zorlu olduğu icin biz ağırlıklı battaniye almayı tercih ettik. Öfke krizleri geçirmeden sakin şekilde uykuya geçiş yapabiliyor ve geceleri uyanıp yanımıza gelmiyor.

• Ağırlıklı battaniyelerin dehb şikayetleri olan çocuklarda uyku kalitesini ve odaklanmayı arttırma konusunda bayağı işe yaradığını okumuştum. Belki yetişkinler içinde fayda sağlar diye düşünerek @sinada.home dan sipariş verdim.Yaklasik 2 aydır kullanıyorum bu yöntemi denemek isteyen varsa %100 çalışıyor.10-15 dk da uykuya dalmaya başladım güne de dinç ve zinde başlıyorum.Hayatimin bir parçası oldu.

• Ağırlıklı battaniye kullanmaya başladığımdan beri güne başlarken pozitif başladım çünkü dinlenerek uyaniyorum.Geceleri 1 saat yatakta dönerdim uyumak için ama şimdi 15 dk sürmüyor.Suan için çok memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uyku sorunu olan alzheimer hastası dedem için arastirmalar sonucu biz ağırlıklı battaniye aldık.Üzerini örttükten kısa süre sonra uykuya dalmaya başlıyor. Gece uyansa bile tekrar uykuya dalması yarım saat sürmüyor.Enazindan geceleri çok fazla ayakta dolasmadiğini artık biliyoruz.

• Seratonin eksikliğini vücudumda fazlasıyla hissettiğim süreçlerde araştırma yaparken ağırlıklı battaniyeyle tanıştım. Bana verdiği o güven ve mutluluk hissi benim içinde şaşırtıcı oldu.Uykuya çabuk dalıyorum güne daha pozitif ve dinlenmiş olarak başlıyorum.Bu yüzden de gün içindeki işlerime daha iyi odaklanabiliyorum

• Hemşire olduğum için gece değil gündüzleri uyumak zorunda kalıyorum. Bu da dinlenmeden uyanmama sebep oluyordu. Ağırlıklı battaniyeyi kullanmaya başladığımdan beri gündüz uykularımında gece uykusundan farkı kalmadı. Vücudum artık daha dinç ve zinde şekilde uyanıyorum.

• Fibromiyaljiden dolayı vücudumun her yeri ağırıyodu. Diyetime dikkat etsem ilaçlarımı kullansam da fayda etmiyodu. Ağırlıklı battaniye kullanmaya başladıktan sonra vücudum kuş gibi oldu sanki artık bu geceyi nasıl geçircem diye korkmuyorum. Mışıl mışıl uyuyorum.Sabahta dinlenmiş olarak uyaniyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.