Şimdi Ara

DEHB Çözüm Ağırlıklı Battaniye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 yaşında dehb şikayetleri olan bir oğlum var yurt dışında bu şikayetleri olan çocuklar için çözüm olarak ağırlıklı battaniye kullanılıyormuş bende bi deneyeyim diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dikkat eksikliği teşhisi konan cocugumuzu uzun süreli olarak bir aktiviye odaklamak çok zor oluyodu.Bizde ağırlıklı battaniye almaya karar verdik. Artık ağırlıklı battaniyeyi omuzlarına örttüğümde bile dikkati dağılmadan bunları yapabiliyor.Onunla uyumayı da çok sevdi.Uzun süre bazı şeylere odaklı kalabiliyor.

• Sizlerde de oldu mu bilmiyorum ama dehb şikayetleri başladığından beri çocuğum uykuya dalarken saatlerce mücadele veriyorduk. Araştırma yaparken ağırlıklı battaniyeleri gördüm ve @sinada.home firmasindan hemen sipariş verdim.Artik uykuya daha kolay dalıyor ve gün içinde de her şeye daha rahat odaklandığını fark ediyoruz.

• Oğlumun terapisti bize dehb konusunda ağırlıklı battaniyelerin yardımcı olacağını söyledi.Oğlumuz daha kaliteli uyku uyuyor ve güne daha dinlenmiş başlıyor.Gun içinde de sakin olduğunu ve odaklanma seviyesinde artış başladığını da gözlemliyoruz.Derslerine de kendisini daha çok verebiliyor.

• Çocuğunda dehb olan bir anne olarak onu bir şeylere odaklamak çok zordu biz de ağırlıklı battaniye kullanalım belki işe yarar dedik.Hem çabuk uyuyor hem de geceleri sürekli uyanıp bizi de uyandırmıyor.Dinlenmis uyandığı için daha iyi odaklanmaya başladığını gözlemliyoruz.

• Biz çocuğumuzda dehb belirtilerini farkedeli 4yıl oldu yaklaşık 5 aydır da doktorumuzun tavsiyesiyle ağırlıklı battaniye kullanıyoruz. Odaklanma durumu, derslerindeki başarısında gözle görülür artış oldu.Uykusunu da alıp dinlenmiş ve enerjik olduğunu da gözlemliyoruz.O yüzden tereddüt etmeden herkese tavsiye ediyoruz.

• Çocuğumuzda dehb olduğu için onu bir şeylere odaklamak çok zor oluyordu.Biz de tavsiye üzerine ağırlıklı battaniye aldık.Kisa sürede etkisini görmeye başladık hem uykusunu alıyor hem de daha enerjik ve dinç olduğu için dikkatini vermekte zorlanmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Etkili böcek ilacı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arastirmalar sonucunda ağırlıklı battaniyelerin dehb şikayetleri olan çocuklarda uyku kalitesini ve odaklanmayı arttırma konusunda işe yaradığı görülmüş.3 aydır kullanıyoruz.10-15 dk da uykuya dalmaya başladı güne de dinç ve zinde başlıyor.Bu sayede derslerine de odaklanabiliyor.

• Derin basınçlı dokunma stimülasyonunun etkilerini yaratan ağırlıklı battaniyeler, DEHB olan kişilerin kendilerini yatıştırmasına, daha sakin hissetmesine ve daha iyi uyumasına yardımcı olmaktadır.O yüzden çocuk ya da yetişkinlerde kullanabilirsiniz

• Bir çok terapistin önerisi olan ağırlıklı battaniye birçok kişiye fayda sağlıyor. Otozimli çocukların en büyük destekçisi.

• Ağırlıklı battaniyelerin otizmli bireylerin vücuduna vereceği ağırlık hissi kaslara, eklemlere ve tendonlara etki ederek kendi bedenlerini daha çok hissetmelerine yardımcı olacağı bilgisini doktorumuzdan öğrendik. Bu yüzden kilosuna uygun olanı tercih ettik.Bir süredir kullanıyoruz ve uykuya geçmek eskisi kadar zor olmuyor.Ağırlıklı battaniyenin vereceği sarılma ve kucaklanma hissinin de sakinlesmesinde etkisi olduğunu düşünüyoruz.

• Bir yerde dehb tanısı konmuş çocuklara terapistlerin uykudan yeterli verimi alabilmesi için ağırlıklı  battaniyelerden önerdiklerini okumuştum.Bu ürünler çocuklarında daha sakin olmasını ve huzurlu uyumasını sağlıyormuş.Derslerine ve sosyal yaşantılarına daha çok odaklandıkları da gözlemlenmiş.O yüzden bende çocuğumda denemek istedim.Dedikleri gibi gün geçtikçe daha kısa sürede uykuya dalmaya başladı ve gün içinde de daha sakin oluyor.Egitici oyunlar oynadığımızda da daha çok kendisini verebildiğini gözlemliyorum.

• @Yönetici Bazı arkadaşlar herhalde toptancılığını yaptıkları ürünü satabilmek için gayri resmi, anlamsız bir reklamcılık faaliyeti - derdindeler belli ki. Sağlık suistimali ve gizli reklam gibi kabul edilemeyecek iki konu için ilgilenmenizi rica ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.