< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
şap şap
|
Annem yapıyor bazen kendimi kesesim geliyor.
|
kısa bir hikaye anlatayım herifin biri işinden evine evinden işine bir hayat yaşıyormuş 2 kızı varmış adamın canı sucuk çekmiş iş yerinde yapmış yemişler sonra eve gitmiş kızına sarılmaya öpmeye çalışmış kız istememiş baba kötü kokuyorsun demiş sonra adam yatmaya gitmiş eşi de gelmiş eşi arkanı dön kötü kokuyorsun demiş. Sonra adam sen onlar için kendini parçalıyorsun ama onlar sana bir sucuğu çok görüyor böyle hayatın .... demiş..
Bende böyle şeylere çok uyuz olurum psikolojik olarak dayanamam boğuluyorum gibi olurum babam da öyle yemek yer ama hep aklıma bu hikaye gelir ve gıkımı çıkarmam her şey yolunda gibi gülümserim. Tahammüllü olmalıyız biraz özellikle sevdiklerimize bize değer verenlere karşı. |
Kültürsüz insanin ve saygısız insanin yaptığı şeydir.O tarz durumlarda eğer uyarmazsaniz iyice sinirlenip masayi dagitabilceginiz bir olaydir. Uyarin arkadaslar yaninizdakini ,eger duzeltmiyorsada ayrilin o ortamdan. Yaşadığım bir anımdır;
Çok sevdigim ve saygı duyduğum bi abiyle oturuyoruz sigara sohbet muhabbet felan sonra bi telefon geldi moralim bozuldu ve ortamda sessizlik olustu. Yanimdaki abi dedigim adaminda bir cay icisi var ,ah bi gorseniz. Çayı mideye degilde, direk cigere cekiyor resmen.Sabrettim sabrettim birden kafama bir bicak saplandı ve disimi sikarak "abi su cayi duzgun icsen" dedim ama o an oldurecem yani o da anladi. Eger o degilde baska bir insan olsaydi kesin o cayi bi tarafina şey edebilirdim yani. Demem o ki kendi kendinize sinirlenceginize ortami terk edin daha farkli sonuclar yasiyabilirsiniz yoksa . Not : Yeni uyanip kahvaltidaki o cay sesinden hic bahsetmeyelim |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 15 Aralık 2019; 0:16:59 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|