Şimdi Ara

ağlamak istiyorum lanet olsun ipod nano ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bimeksten 3g nano 8 gb aldım ama 4 ay falan oldu hiç memnun değilim nefret ediyorum sesi kısık kalitesiz bide kampanyayla 450 milyona falan geldi allah belasını versin 450 milyona ne mp3 ler alınırdı alışırım kısıklığa diye geri götürmedim ama lanet olsun müzik zevkimin içine sıçıldı resmen. şimdi geri götürsem bana sony verin yada başka bişey verin desem para veriyim desem ne derler acaba alet tertemiz duruyor kılıfıyla ekran jelatiniyle kullandım ama bilmiyorum 4 buçuk ay olmuş yazık bu alete verilen paraya vallahi. ne yapacağım arklar ben biriniz yardım edin satsam 250 280 arası bi fiyata gidicek içime oturuyo o kadar zarar etmek nolur biri yardım etsin öğrenci adamım ben zaten paramı da hayatta geri iade etmezler gibime geliyor. en azından şöyle sesi yüksek amerikadan alınma falan bi 5g 30 gb ile takas edebilsem yaaa

• napıcam ben ya yardım edin lütfen
  • Ben'de Bimeks'ten aldım sanırım 2-3 ay oldu gayette memnunum çok şık , güzel , kalite kokuyor buram buram...
    Tabi göreceli şeyler bunlar senin sevmemene bi yorum yapamam ama ben gayet memnunum ... Ses konusunda nano ile beraber gelen kulaklığı kullanıyorsan şiddetle daha kaliteli bir kulaklık almanı tavsiye ederim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fisk

Ben'de Bimeks'ten aldım sanırım 2-3 ay oldu gayette memnunum çok şık , güzel , kalite kokuyor buram buram...
    Tabi göreceli şeyler bunlar senin sevmemene bi yorum yapamam ama ben gayet memnunum ... Ses konusunda nano ile beraber gelen kulaklığı kullanıyorsan şiddetle daha kaliteli bir kulaklık almanı tavsiye ederim ...

benim tek sorunum ses zaten hocam çok çok kısık sesi kalitesi ya kötü değil çok iyide değil ama o kadar kısıkki yani 50 liralık çakma mp3 ten daha yüksek ses geliyor ben zaten senelerce yüksek sesle dinleyip alışmışım şimdi bundan hiçbi zevk alamıyorum krdei kartım yok benim ama alet sapsağlamdır sesi yüksek çıkan bu kalitede bi aletle takas isteyen pm atabilir bursadayım
  • ses ayarını yaptığına eminmisin.

5g 30 gb video sahibiyim,3g 8gb nano da kullandım.ben nanoyu çok daha şık ve başarılı buldum,ancak bana kapasitesi yetmiyor...

ayrıca itunes tende mp3 lerin sesini yükseltebiliyorsun.birde şiddetle kulakiçi kulaklık tavsiye ediyorum.
  • ipod Nano 3G 4GB kullanıyorum.Super bi alet.Hem hafif hem kullanımı kolay.Ama ilerde ne olur bilemem.Benım tek sorunum kulaklık fisinin ipod'dan kolay cıkması.Cebime koyuyorum yururken cıkıo mecburen eller cepte yuruyorum.Ne yapabılıırm?
  • benimde aletin şıklığına arayüzüne ekran kalitesine hiçbi sözüm yok arkadaşlar yanlış anlaşılmasın. ama 450 ytl lik bir mp3 çalara göre çok kısık ve nispeten kalitesiz bir sesi var. her çözümü denedim gibi bişey. şimdi mp3 gainle mp3lerin sesini artırdım ama kalitesi bozuldu. kısıklık meselesi benden kaynaklanıyor muhtemelen çünkü ben kafa patlatacak kadar yüksek ses seven bi insanım. alet yoksa gayet güzel. bu aletin muadili bi aletle takasa varım. sesi çok yüksek olsun yeter video meseleside sorun değil illaki video izlemiyorum olmadı k810i den izlerim ekran çözünürlükleri büyüklükleri aynı gibi. benim aklımda cowon f2 yada u3 var 60 mw ses çıkışı olduğu için. ama rock metal dinleyen bi insanım cowonların sesi çok metalik falan diyolar ve doğal ses seviyorum efekt açmadan f2 den nası bi performans alırım bilemiyorum. video ağırlıklı bi cihaz peşinde değilim. önümüzdeki günlerde 2. el bölümüne ilan vericem resimleride koyucam bakalım nası bi sonuç çıkıcak.

@ weycell89 belkide senin nano amerika çıkışlı olabilir avrupa versiyonlarında ses çok kısık..

bu arada nanoyu aldığımdan beri silikon kılıfıyla kullandım takasta size 2 çeşit (yeşil ve pembe) kılıfları da vericem (kılıfı 30 milyona aldım kaliteli baya) ve ekran için kendinden yapışan koruma jelatini var aletin önünde ekranında en ufak bir çizik dahi yok ama arkasında bikaçtane çok ufak çizik oluşmuş. aletin 2 sene bimeks garantisi var faturası bende. kulaklığı bozuldu tekinden ses gelmiyor onun dışında kutusu aksesuarları herşeyi mevcut hatta içinden çıkan yapışkanları bile duruyor hiç açmadım irtibata geçmek isteyen olursa özel mesaj atabilir ama dediğim gibi takas yapılacak alet çok yükses ses vermeli ki bi anlamı olsun artık creative mi olur sony mi olur cowon mu onları da siz söyleyin hatta tavsiyeded bulunursanız çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaL AdaM -- 30 Mart 2008; 23:09:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

ipod Nano 3G 4GB kullanıyorum.Super bi alet.Hem hafif hem kullanımı kolay.Ama ilerde ne olur bilemem.Benım tek sorunum kulaklık fisinin ipod'dan kolay cıkması.Cebime koyuyorum yururken cıkıo mecburen eller cepte yuruyorum.Ne yapabılıırm?

hocam benim böyle bir sorunum olmadı ilk defa da senden duyuyorum standart 3.5 luk jack girişi var alette. belki diğer arkadaşlar yardımcı olabilir.
  • Keşke yurtdışından alsaydın. Ben 480'e 16 GB Touch aldım, 450'ye 8 GB Nano fazla kaçar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDDoX

Keşke yurtdışından alsaydın. Ben 480'e 16 GB Touch aldım, 450'ye 8 GB Nano fazla kaçar :)

sorma ya bi heves girdim dedim bunun sesi nasıldır bursa karfur bimekste. adam dedi süper bundan iyisi yok tartışılmaz falan. bende atladım tabi. geldim gg de fiyatları 320 milyon şaştım kaldım kafama tüküriyim diye. bazı teknoloji mağazaları 500 e falan satıyor bide. şimdi 2. el satmaya kalksam 270 milyon falan eder heralde. o parayada beni tatmin edicek ne alınabilirki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaL AdaM

quote:

ipod Nano 3G 4GB kullanıyorum.Super bi alet.Hem hafif hem kullanımı kolay.Ama ilerde ne olur bilemem.Benım tek sorunum kulaklık fisinin ipod'dan kolay cıkması.Cebime koyuyorum yururken cıkıo mecburen eller cepte yuruyorum.Ne yapabılıırm?

hocam benim böyle bir sorunum olmadı ilk defa da senden duyuyorum standart 3.5 luk jack girişi var alette. belki diğer arkadaşlar yardımcı olabilir.

Hocam gercekten sanki bayaa kullanılmıs yalama olmus gibi.(Sıfır kutusunda almıstım Jelatinli melatinli)
  • Sesi kısık olmaması lazım. Şahsen en yüksek seste hiç dinlediğimi hatırlamıyorum. Ses ayarlarından ayarını yaptığına emin misin demiş yukarıda bir kadaş. Ona katılıyorum. iTunes'tan da yükseliyor ayrıca ama ben onu aac formatındakilere uyguluyorum, çok az çıkıyor çünkü sesleri.

Kulaklık filan da olabilir sorun evet, iPod kulaklığının kalitesizliği çok bilinen bir şey. Ama belki de cihazda sorun vardır? Garantisi vardır elbette bunun?
  • @ mal adam

arkadaşım sen aleti kafanda bitimişsin zaten

ben sana ses ayarlarını yaptın ı dedim bi cvp vermedin.itunes den ses %100 arttırılabiliyor mp3lerde.ayrıca kullandığın kulaklıkta standart kulaklık ve üstelik biri çalışmıyor.

ipod/ayarlar/ses sınırı --->sesi çek en yukarı

hala tatmin etmiyorsa

aç itunes i "ctrl+a" ya bas tüm şarkıları seç "get info" ya bas,orada "volume adjustment" dan sesi sonuna kdr çek.sonra da git adam gibi bi kulakiçi kulaklık al.ya da denemek için bi arkadaşından iste,sonra gör aleti!

not:benim kullandığım nano da avrupa çıkışlıydı.
  • quote:

hocam bunu bir arkadaş daha sorun olarak yazmıştı,meğerse arkadaş jack i tam takmamışsende de böyle bir durum olmasın

korkma ittir sonuna kdr,jack in altın rengi kısmı hiç gözükmeyecek önden bakınca alete

• quote:

Orjinalden alıntı: weycell89

quote:

hocam bunu bir arkadaş daha sorun olarak yazmıştı,meğerse arkadaş jack i tam takmamışsende de böyle bir durum olmasın

korkma ittir sonuna kdr,jack in altın rengi kısmı hiç gözükmeyecek önden bakınca alete

İttirdim ,tam olarak girdi saolasin

• Bunca zaman bu yüzden sorun yaşadın demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorph -- 31 Mart 2008; 14:40:40 >

• doğru tahmin etmişim.

nanolar çok narin olunca insan çekiniyor herhalde bastırmaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: weycell89

@ mal adam

arkadaşım sen aleti kafanda bitimişsin zaten

ben sana ses ayarlarını yaptın ı dedim bi cvp vermedin.itunes den ses %100 arttırılabiliyor mp3lerde.ayrıca kullandığın kulaklıkta standart kulaklık ve üstelik biri çalışmıyor.

ipod/ayarlar/ses sınırı --->sesi çek en yukarı

hala tatmin etmiyorsa

aç itunes i "ctrl+a" ya bas tüm şarkıları seç "get info" ya bas,orada "volume adjustment" dan sesi sonuna kdr çek.sonra da git adam gibi bi kulakiçi kulaklık al.ya da denemek için bi arkadaşından iste,sonra gör aleti!

not:benim kullandığım nano da avrupa çıkışlıydı.

kusura bakma hocam unutmuşum söylemeyi ama zaten ses sınırı en yüksekte.
    hepsini denedim birde benim cihazda şöyle bi sorun var: yuvarlak tuşla sesi arttırırken ses %40 a kadar falan artıyor sonra grafik olarak yükseliyor ama seste bi artış olmuyor. itunes dan arttırıncada bişey farketmiyor çünkü ses sonuna kadar açılmıyor bende yeni farkettim. aleti bimekse götürecem eğer düzelirse kulaklık olarak ne önerirsiniz? eğer alet sorunluysa ve düzelirse çok süper olur çünkü sesi dışında şu an çok süper bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaL AdaM -- 31 Mart 2008; 16:28:37 >

• sennheiser cx300

üstteki pahalı gelirse

philips SHH9201/00 i tavsiye ederim
  • Hmm galiba baya şikayetçisin sen ama bnde ipod nano 3g 8gb kullanıyorum , bende bimeksten aldım daha cumartesi aldım .. Sesi çok kısıktı ses sınırını açtım ve yükseldi , iyi oldu yani ...ama sen en yüksekte diyorsan bilkom ile iletişim kur bence ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.