Şimdi Ara

Ağlatıcak kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var mıdır acaba sağlam kitap okuyorum da acaba böyle birşey mümkün mü bildiğiniz varsa önerir misiniz ( çok fazla fantastik kurgu okudum )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kahraman Tazeoğlu - bukre. Baya bi ağlatır insanı

• quote:

Orijinalden alıntı: gelenkutusu

Kahraman Tazeoğlu - bukre. Baya bi ağlatır insanı

Sayfa sayısı ve nasıl bi konusu var bahseder misin biraz (aşk vs.)

• quote:

Orijinalden alıntı: claderan

quote:

Konusu aşk. Aayfa sayısını tam hatırlamıyorum. 250 sayfa civarı. Ama sürüklüyo zaten insanı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: claderan

quote:

Konusu aşk. Aayfa sayısını tam hatırlamıyorum. 250 sayfa civarı. Ama sürüklüyo zaten insanı.

Daha çok baba oğul hayatta kalma veya arkadaş dramı vs. Bana çarpar diye düşünüyorum

• claderan kullanıcısına yanıt
    çok ağlamak istiyorsan feyullah gülenin videolarını izleyebilirsin. onun haricinde

uçurtma avcısı ve harabelerin çiçeği kitablarında etkilenip ağlamıştım biliyorum. bilmem sende ağlar mısın tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo06

çok ağlamak istiyorsan feyullah gülenin videolarını izleyebilirsin. onun haricinde

uçurtma avcısı ve harabelerin çiçeği kitablarında etkilenip ağlamıştım biliyorum. bilmem sende ağlar mısın tavsiye ederim.

Sayfa sayısı ve çok az konusu lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabahattin ali - kürk mantolu madonna
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

sabahattin ali - kürk mantolu madonna

Bu kitabı yarın alıcam o kadar çok önerdiler ki

• Güzel kitaptı ama çok ağlatır mı acaba bilmiyorum, kişiye göre değişebilir gibi.

Ama yine de,
  • 100'den fazla kitap okumuşumdur, henüz beni ağlatabilen bir kitap olmadı. Bu konuda filmler daha başarılı.
  • Suç ve ceza

• The road diye bi kitap duydum umarım türkçesi vardır baba ve oğulun yaşam mücadelesini anlatıyormuş dram

anlaşılan sayfa sayıları da seni ağlatabiliyor. ben nasıl biri olduğunu bilemem zor mu ağlarsın kolay mı ağlarsın ben o kitaplarda ağlamıştım ama ben her kitaba ağlamam. titanici ilk seyrettiğimde bile ağlamamıştım. benmle benzer özellklerin varsa oku derim. haraberin çiçeğinde küçükken herkes tarafından çok sevilen fakat bir gün evinde çıkan yangından sonra yüzü yanan o çocuğun hayatı anlatılıyor.
  • Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna
    Canan Tan - Yüreğim Seni Çok Sevdi ( Bu kitabı henüz okumadım ama okuyan arkadaşların yorumlarından yola çıkarak yazdım. 1-2 hafta içinde okurum)
  • Uçurtma avcısı ağlatmayabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo06

anlaşılan sayfa sayıları da seni ağlatabiliyor. ben nasıl biri olduğunu bilemem zor mu ağlarsın kolay mı ağlarsın ben o kitaplarda ağlamıştım ama ben her kitaba ağlamam. titanici ilk seyrettiğimde bile ağlamamıştım. benmle benzer özellklerin varsa oku derim. haraberin çiçeğinde küçükken herkes tarafından çok sevilen fakat bir gün evinde çıkan yangından sonra yüzü yanan o çocuğun hayatı anlatılıyor.

Çok fazla zamanım yokta ondan sayfa sordum zaman çarkı serisinden okuduğum kitaplar var sayfa takıntım yok sadece bu sene biraz ygs lys sağolsun bu arada önerdiğin kitap ilginç geldi şu madonna olan kitabı en az 25 kere öneri olarak aldım ona bakıcam ilk sonra senin önerine güzel konusu var

• John Steinbeck - Fareler ve İnsanlar . Karakterlerle azıcık empati yapmayı başarabilirsen ...
    valla ona bakarsan benim hiç zamanım yok işletme saolsun aöf okuyorum bende. ama günde 6-7 sayfa vakit ayırıyorum yetiyor. hepsini illaki bir anda okuyacak değilsin. sek okuma kafa yapıyor okurken yanına mendil almayı da unutma
  • hurintumbar1 H kullanıcısına yanıt
    o kitapta son bölümlere doğru ağlamıştım. afganistanda ki o sahipsiz yurtlarda aç kalan çocuklara. ama kitap çok satılmış çok beğeni topluyor okuyanlardan da. bence okunmaya kesinlikle değer ağlatsada ağlatmasada.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.