Şimdi Ara

Ağlicam ya bakın şu duruma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya sen git çok iyi bi şekilde adamlara ace yap doğmalarına 5 sn kalmış nexus u kesmeye git öl taric ordan gitti baktım jarvan da içeri skill attı girdi yandan onuda aldılar neden diye soruncada görmedim diyo 3v5 oldu adamlar baron aldı 57 ye 35 yendiğimiz adamlara yenildik ellerine sağlık arkadaşların sinirden çıldırıyorum resim asıl link burdahttp://img420.yukle.tc/image.php?id=7713123123.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRenovatio -- 13 Ağustos 2012; 13:35:53 >

• e biz napalım şimdi bu durumda :D
  • qq
  • quote:

Orijinalden alıntı: HypNoTizZe

e biz napalım şimdi bu durumda :D

paylaşmak istedik suçmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRenovatio

quote:

e biz napalım şimdi bu durumda :D

paylaşmak istedik suçmu

Alıntıları Göster
    Belli bi yerleri arşa değmiş kişiler boş boş yorum atmasın lütfen dahada sinirlendiriyolar başka bi işe yaramıyolar
  • ya sende haklısın böle troller çıkyo dün vladla 8/2 bitirdigim süper geçen maçı verdiler feedleyip :/
  • quote:

Belli bi yerleri arşa değmiş kişiler boş boş yorum atmasın lütfen dahada sinirlendiriyolar başka bi işe yaramıyolar

:D yav oyunu gerçekten çok ciddiye alıyorsun az rahatla keyfine bak ne güzel oynamışssınız işte :D
  • quote:

quote:

:D yav oyunu gerçekten çok ciddiye alıyorsun az rahatla keyfine bak ne güzel oynamışssınız işte :D

+1 26 kill almışsın daha ne istiyorsun eloyu o kadar çok takma yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ağlıcam az kalmış ağlamışın zaten

report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan

• quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sorun anivia'da, cs e bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan

Yaptıkları hareketi görsen 3 katını sen yazarsın adamlar göre göre öldüler taric kaçamadı tek başına jarvanda tek 5v1 e girdi onların base inde napsaydım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan
    report taric and jarvan

Yaptıkları hareketi görsen 3 katını sen yazarsın adamlar göre göre öldüler taric kaçamadı tek başına jarvanda tek 5v1 e girdi onların base inde napsaydım

Alıntıları Göster
    bişeymi bu team fightı yapmadan once benle varus öldü digerleri def yaparken yardılar nexusu kulelerını aldılar o sırada biz doğduk dosedik tum skıllerı takımca daldık 5 ide öldu adamların nexusa yardırdık tabi varusda ben def demişti mınıonlar için biz yardırdık kuleleri aldık ınhbıtore geldık tabi alldan ::D :D gg gg yazıoz en yakın adamın doğmasına 15 sanıyesı var daha . bırden allta varus sry guys yazdı noluya lan dedım bi baktık nexux patladı.... def yapamamıs mınıonlara menude ana avrat sovduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

bişeymi bu team fightı yapmadan once benle varus öldü digerleri def yaparken yardılar nexusu kulelerını aldılar o sırada biz doğduk dosedik tum skıllerı takımca daldık 5 ide öldu adamların nexusa yardırdık tabi varusda ben def demişti mınıonlar için biz yardırdık kuleleri aldık ınhbıtore geldık tabi alldan ::D :D gg gg yazıoz en yakın adamın doğmasına 15 sanıyesı var daha . bırden allta varus sry guys yazdı noluya lan dedım bi baktık nexux patladı.... def yapamamıs mınıonlara menude ana avrat sovduk

Alıntıları Göster
    Eastdesin sen herhalde kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Karthusnowulti

alan skilleri olmayan biri olursa napsın adam eğer tahmin ettiğim gibiyse minion sayısı sizin suçunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkknightr

Eastdesin sen herhalde kardeş

Alıntıları Göster
    Anlatılmak istenilen : 1k eloyum ama benle alakası yok ben iyi oynarım.Şanssızım o qadar.
  • olur öyle arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellfire peninsula

olur öyle arada.
    GG WP QQ :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

GG WP QQ :D

Alıntıları Göster
    Ben supporta mail attım elonu gerivericekler kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

SELAM BEN ELOCU ABİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charnux

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

SELAM BEN ELOCU ABİ

Alıntıları Göster
    Anivia'nın CS iyiymiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.