Şimdi Ara

Agorafobi (Açık Alan Korkusu) Yaşayan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir dışarı çıkarken korktuyorum. Kiloluyum ve sürekli insanlar dalga geçecekmiş gibi hissediyorum. Sanki herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum. Bir havaalanı bekleme salonu fotoğrafı gördüm. Orada olduğumu düşününce tüylerim ürperdi. Kocaman açık bir alan. Sanırım bende agorafobi var. Benden başka açık alan korkusu olan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Olm eve kapalı kala kala garip garip hastalıklar türetiyorsunuz Allah aşkına hiç mi arkadaşınız yok. Arkadaş ortamı falan kurun dışarı çıkın. Dışarıda takıldıkça normal gelmeye başlayacak zaten. (Tabi arkadaşların da senin gibi açık alandan tırsıyorsa sıkıntı büyük) yani demem o ki hayatınızın bir kısmını her ne kadar sıkıcı veya korkutucu olsa da dışarıda geçirin, biraz dışarıya adapte olun. Evde otura otura günden güne daha kötü bir hale geleceksiniz. Kimse size şişman veya çirkin diye kötü kötü bakmaz millete asılmadığınız sürece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Olm eve kapalı kala kala garip garip hastalıklar türetiyorsunuz Allah aşkına hiç mi arkadaşınız yok. Arkadaş ortamı falan kurun dışarı çıkın. Dışarıda takıldıkça normal gelmeye başlayacak zaten. (Tabi arkadaşların da senin gibi açık alandan tırsıyorsa sıkıntı büyük) yani demem o ki hayatınızın bir kısmını her ne kadar sıkıcı veya korkutucu olsa da dışarıda geçirin, biraz dışarıya adapte olun. Evde otura otura günden güne daha kötü bir hale geleceksiniz. Kimse size şişman veya çirkin diye kötü kötü bakmaz millete asılmadığınız sürece.
    Hocam bir sürü arkadaşım var. Aramayı bırak çaldırsam direkt çıkarlar. Ama ben çok acayipim. Arkadaşlarım da öyle diyor zaten. Ne mal adamım ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Hocam bir sürü arkadaşım var. Aramayı bırak çaldırsam direkt çıkarlar. Ama ben çok acayipim. Arkadaşlarım da öyle diyor zaten. Ne mal adamım ya.

Hocam bana daha çok düzelmek için birşey yapmayıp sonra da söylenen tiplerdensin gibu geldi hem durumdan şikayetçisin hem de düzelmek için bir şey yapmak istemiyorsun. Böyle bir durumda kimse sana yardım edemez hocam önce kendini birşeyler yapmak zorunda olduğuna ikna etmen lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Hocam bana daha çok düzelmek için birşey yapmayıp sonra da söylenen tiplerdensin gibu geldi hem durumdan şikayetçisin hem de düzelmek için bir şey yapmak istemiyorsun. Böyle bir durumda kimse sana yardım edemez hocam önce kendini birşeyler yapmak zorunda olduğuna ikna etmen lazım.

Alıntıları Göster
    Aynen. Mesela dışarı çıkmakla ve karbonhidrat yememekle başlayabilirim. Ya da tabularımı yıkarak. Aciz olduğumu kabul ediyorum.

• kilo vereceksin aynı şey bende de vardı göbeğim göğüslerim falan gözükmesin diye yazın sıcağında gömlekle dışarı çıkıyordum yürürken sanki herkes bana bakıyormuş gibi hissediyordum. kilo verdikten sonra sorunlarım çözüldü özgüvenim arttı yabancılarla daha rahat iletişime geçebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: splinterfalcon4798

kilo vereceksin aynı şey bende de vardı göbeğim göğüslerim falan gözükmesin diye yazın sıcağında gömlekle dışarı çıkıyordum yürürken sanki herkes bana bakıyormuş gibi hissediyordum. kilo verdikten sonra sorunlarım çözüldü özgüvenim arttı yabancılarla daha rahat iletişime geçebiliyorum.
    Kilo verme taktiklerinizi söyleyebilir misiniz hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Didim'de yaşayan var mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam öncelikle geçmiş olsun. şöyle güzel bi dayakla bütün bu dertlerinizden kurtulabileceğiniz bilgisini paylaşmak isterim. saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.