Arkadaşlar slm,ben yeni 19'' monitör aldım fakat ekran kartım geforce mx400 64 mb ve dvi girişi yok. Bana agp4x ve dvi girişi olan bi ekran kartı tavsiye edermisiniz.Oyun oynamıyorum.
Cevirici ile ekran kartına takabilirsin.
camaa onuda düşündüm ama sanırım yeni bi ekran kartı almak daha iyi olucak,ama piyasada agp 4x girişli ekran kartı nerden bulucam bilmiyorum:(
ya da şöyle sorayım benim anakartın(asus tusl2c)agp 4x slotuna 8x olan bi ekran kartı girer mi?
quote:
Orjinalden alıntı: yasinercu
ya da şöyle sorayım benim anakartın(asus tusl2c)agp 4x slotuna 8x olan bi ekran kartı girer mi?
Evet girer, ve ben ekran kartı olarak 9550 öneririm.
çok teşekkür ederim cevap için nforcer,pek oyun oynamıycağım için çok pahalı bi model almıycam 60-70 ytl lik bişey yeter. tavsiyen için saol
mx 440 işini görür mü? hem ucuz hemde mx 400 den iyi
9600xt 9550 o ayar iyidir. Oyun oynarım diyosan x1650 lere yönelmelisin.
Ner kadarlık bir bütcen var iyi bir bütce ayırdıysan X1950PRO ama orta halli bir bütce ayırdıysan X1650 PRO AGP4X anakart'ta 8X ekran kartı calısır ve cok fazla performans kaybıda görmezsin.
Yalnız anakart modeline dikkat ettiyseniz (asus tusl2c) bu bir P3 anakartı ve P3 sisteme X1600/X1650 gibi kartlar gitmez.
9550 al derim!
yada 2.el 6600gt falan alırsan oyunda oynarsın
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
Yalnız anakart modeline dikkat ettiyseniz (asus tusl2c) bu bir P3 anakartı ve P3 sisteme X1600/X1650 gibi kartlar gitmez.
Çok dogru ben gözden kacırmısım
çok sağolun tavsiyeler için.ben oyun oynamıyorum bilgisayarda,yani dvi girişi olması önemli benim için. geforce fx5500 falan bile olabilir yani,bütçeyi aşmıycak şekilde.ama 4x slota olması önemliydi ki oluyomuş,o zaman sorun yok.teşekkürler
ben agp 4x slotta fx5500 kullanıyorum bi sorun yok.oyunlada işin yokmuş zaten o tip bişey alabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme