Şimdi Ara

agp 4x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar slm,ben yeni 19'' monitör aldım fakat ekran kartım geforce mx400 64 mb ve dvi girişi yok.
    Bana agp4x ve dvi girişi olan bi ekran kartı tavsiye edermisiniz.Oyun oynamıyorum.

• Cevirici ile ekran kartına takabilirsin.
  • camaa onuda düşündüm ama sanırım yeni bi ekran kartı almak daha iyi olucak,ama piyasada agp 4x girişli ekran kartı nerden bulucam bilmiyorum:(
  • ya da şöyle sorayım benim anakartın(asus tusl2c)agp 4x slotuna 8x olan bi ekran kartı girer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinercu

ya da şöyle sorayım benim anakartın(asus tusl2c)agp 4x slotuna 8x olan bi ekran kartı girer mi?
    Evet girer, ve ben ekran kartı olarak 9550 öneririm.
  • çok teşekkür ederim cevap için nforcer,pek oyun oynamıycağım için çok pahalı bi model almıycam 60-70 ytl lik bişey yeter.
    tavsiyen için saol
  • mx 440 işini görür mü? hem ucuz hemde mx 400 den iyi
  • 9600xt
    9550
    o ayar iyidir.
    Oyun oynarım diyosan x1650 lere yönelmelisin.
  • Ner kadarlık bir bütcen var iyi bir bütce ayırdıysan X1950PRO ama orta halli bir bütce ayırdıysan X1650 PRO
    AGP4X anakart'ta 8X ekran kartı calısır ve cok fazla performans kaybıda görmezsin.
  • Yalnız anakart modeline dikkat ettiyseniz (asus tusl2c) bu bir P3 anakartı ve P3 sisteme X1600/X1650 gibi kartlar gitmez.
  • 9550 al derim!

yada 2.el 6600gt falan alırsan oyunda oynarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Yalnız anakart modeline dikkat ettiyseniz (asus tusl2c) bu bir P3 anakartı ve P3 sisteme X1600/X1650 gibi kartlar gitmez.

Çok dogru ben gözden kacırmısım
  • çok sağolun tavsiyeler için.ben oyun oynamıyorum bilgisayarda,yani dvi girişi olması önemli benim için.
    geforce fx5500 falan bile olabilir yani,bütçeyi aşmıycak şekilde.ama 4x slota olması önemliydi ki
    oluyomuş,o zaman sorun yok.teşekkürler
  • ben agp 4x slotta fx5500 kullanıyorum bi sorun yok.oyunlada işin yokmuş zaten o tip bişey alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.