Şimdi Ara

AGP 8x Destekleyen LGA775 Anakart..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda sahip olduğum sistem P4 3.0HT(Prescott) Intel D865 PERL anakart 512mb DDR 400 ram X1950 GT 256mb ekran kartı..

Bu sistem artık oyun ihtiyacımı karşılamamaya başladı..Asıl sorun işlemcide sanırım.Şu anda piyasada hem agp 8x hemde işlemcimi destekliyecek bir LGA 775 anakart var mı bilmiyorum.Asıl amacım bu işlemciyle devam edip bir süre sonra çift çekirdekli işlemci almak.

Tavsiye edebileceğiniz bir anakart var mı? şimdide teşekkürler

(Bu arada ram konusunu zaten bi şekilde hallederim )

• quote:

Orjinalden alıntı: iSoC@N_DriVeR

Şu anda sahip olduğum sistem P4 3.0HT(Prescott) Intel D865 PERL anakart 512mb DDR 400 ram X1950 GT 256mb ekran kartı..

Bu sistem artık oyun ihtiyacımı karşılamamaya başladı..Asıl sorun işlemcide sanırım.Şu anda piyasada hem agp 8x hemde işlemcimi destekliyecek bir LGA 775 anakart var mı bilmiyorum.Asıl amacım bu işlemciyle devam edip bir süre sonra çift çekirdekli işlemci almak.

Tavsiye edebileceğiniz bir anakart var mı? şimdide teşekkürler

(Bu arada ram konusunu zaten bi şekilde hallederim )

yavaş yavaş piyasadan çekiyolar agpleri onun için internetten bulmak zor bilgisayarcıları gezmenlazım

• ama dur buldum elini çabuk tut neyap neet al

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24563
  • Ya ben bu arada sölemeyi unutmuşum bnm işlemci 478 pin bu anakartla çalışır mı ?
  • quote:

Ya ben bu arada sölemeyi unutmuşum bnm işlemci 478 pin bu anakartla çalışır mı ?

sen en iyisi bide işlemci al
  • imkansız be 478 işlemci uyması masraf etme bence
  • Peki ama o zmn benim ne yapmam lazım. Yukarıda bahsettiğim sistem war bende.Şu anda elimde yeterince para yok önce anakartı sonra işlemciyi değiştirmeyi düşünüyodum.O zaman soruyu bide şöyle sorayım;hem 478pin hemde 775pin işlemci destekleyen anakartlar mevcut mudur çünkü benim asıl ihtiyacım olan bu.

Tüm bunların dışında bana başka bişiler öneren arkadaşlar war mı acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki ama o zmn benim ne yapmam lazım. Yukarıda bahsettiğim sistem war bende.Şu anda elimde yeterince para yok önce anakartı sonra işlemciyi değiştirmeyi düşünüyodum.O zaman soruyu bide şöyle sorayım;hem 478pin hemde 775pin işlemci destekleyen anakartlar mevcut mudur çünkü benim asıl ihtiyacım olan bu.

Tüm bunların dışında bana başka bişiler öneren arkadaşlar war mı acaba ?

hem 478 hemde 775 destekliyen bir anakart+AGP inkansız

sen biraz sabret para biriktir şu üçlüyü kur Anakart+işlemci+ekrankartı

• muhtemelen ekrankartıda belirli bir süre sonra sorun çıkartacaktır. DX10 meselesi
  • Yok yok ekran kartıma güveniyorum.Hem zaten bu kartı alırken dx10 un farkında olarak almıştım Peki alabileceğim en iyi 478pin lik işlemci hangisidir bu konuda yardımcı olabilir misiniz Biliyorum çok uzattım ama...
  • ne intel nede amd hiçbirinde 478 pin yok malisef yeni işlemci
  • Biraz baktımda P4 3.4 extreme edition lar war fakat çok pahalı.Bahsettiğim işlemci beni ne kdr idare eder?

Yani almaya değer mi yoksa dediğiniz gibi para biriktirip 775 bir anakart ve işlemci mi almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSoC@N_DriVeR -- 8 Ekim 2007; 19:06:25 >
  • ekran kartıda elinde kalmadan agp 8X slotlu bir anakartta bulmak gorlaşıyor bide ram 400 mhz. 800 mhz ler çıktı elini çabuk tut

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24563
  • piyasaya yetişicem diye uğraşırsan işin gerçekten zor elindekilerle

Agp bir ekran kartı ve 400mhz ram bu ikisi işini zorlaştırıyor. Acele et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.