Şimdi Ara

Agp 8x Ekran Kartı Önerin Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartımın modeli AsRock P4 V800 AGP 8x....

Fiyat olarak 65$... Yani Kdv dahil 90 Ytl'yi geçmesin...

İyi performans gösteren 128Mb veya olursa 256Mb olarak arıyorum... Özellikle 128bit tercihim...

Ekran kartı için öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

• 9600xt ve fx5900 alabilirsin, eğer üzerine bir 15-20 ytl daha koyarsan 6600gt alabilirsin..
  • 6600 gt aşağısı bence sakın düşünme
  • Arkadaşlar teşekkürler önerileriniz için ama bu dediğiniz kartları ankara'da nereden alabilirim..

ve de ATI Radeon 9550'i önerir misiniz...
  • Arkadaşım 9550 iyidir ancak az bir farkla 6600GT alabilirsin ve çok daha fazla performans alırsın.

Sana tavsiyem ikinci el bir AGP (bunu belirt çünki bu kartın PCI-ex olanları da var) 6600GT alman olur.
  • KARDEŞİM BENDEDE AGP DESTEKLİ ANAKART VAR BEN GEÇENLERDE SAPHIRE X1950PRO AGP 512MB LIK EKRAN KARTI TAKTIRDIM OYUNLARDA (EN YÜKSEK GRAFİKLİ OYUNLAR) KİTLEME FALAN OLMUYOR 450 WATLIKTA GÜÇ KAYNAĞI AL ASUS MARKA OLSUN DANDİKLERİNDEN ALMA.
    BU KARTI TAVSİYE EDERİM AL BENCE. KASANIN HAVA SİRKİLASYONUNUDA İYİ KONTROL ET BİRAZ FAZLA ISINIYOR. KOLAY GELE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemal1982

KARDEŞİM BENDEDE AGP DESTEKLİ ANAKART VAR BEN GEÇENLERDE SAPHIRE X1950PRO AGP 512MB LIK EKRAN KARTI TAKTIRDIM OYUNLARDA (EN YÜKSEK GRAFİKLİ OYUNLAR) KİTLEME FALAN OLMUYOR 450 WATLIKTA GÜÇ KAYNAĞI AL ASUS MARKA OLSUN DANDİKLERİNDEN ALMA.
    BU KARTI TAVSİYE EDERİM AL BENCE. KASANIN HAVA SİRKİLASYONUNUDA İYİ KONTROL ET BİRAZ FAZLA ISINIYOR. KOLAY GELE.

Bahsettiğiniz kartı arkadaşa 65 dolara satacaksınız galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SACRED REICH -- 5 Haziran 2007; 15:14:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı-agp 8x
    16 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14765957/mpage_1/key_6800xe//tm.htm#14766031
    biostar 6800XE var birinci el düsünüyorsan fiyatı 93ytl, teknofiyattan aratabilirsin (ne kadar kaliteli ve performanslı bilemiyorum)
  • anlamadım ndn böle günümüze göre vasat ekran kartı seçiyon oyun falan sevmiyonmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.