Şimdi Ara

AGP ciler içeri ----->

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmm : ) millet İ7 1090T falan koparken eski tür yani agp sistem kullanıcılarına bi anma töreni yapalım : ) şu anda agp sistemini yaşatmaya çalışan , yaralarına tedavi arayan kaç kişiyiz acaba : ) eğer hala AGP sine kızı gibi bakan birileri varsa buraya bekliyorum . : ) siftah benden

P4 478p 3.2/1M/800 HT CPU 3.5 de kullanıyorum .
    ASUS P4P800-X
    2X1 KINGSTON 2X256 OEM
    HD 3650 AGP 512 DDR ARTIC COOLING TWIN TURBOYLA BERABER : )
    80 GB IDE HDD
    530 WATT RAIDMAX
    Kasa resimlerini sabah ekliycem .: )

• Eskiden HD9250 AGP vardı az oyun oynamadım kerata ile
    GTA san andreas Most wanted sabahlara kadar kasardım
  • İ7'den önceki sistemim; Msı 865 Pe Neo2, P4 2600, 512mb ram, Fx5200, 350w deer psu, 80gb hdd ve 17''crt ile Autocad, Photoshop gibi işlem gücü isteyen programlar ile çalışmak ve blu-ray ripleme, render işleri ile uğraşmak tam bir işkenceydi. Renderin bitmesi haftalar sürüyordu. Bu saatten sonra Agp ile uğraşılmaz. Lga478 vakit kaybından başka bir işe yaramaz.
  • AGP ölü artık,sistemi değiştir bence zamanı gelmiş:)
  • 3 sene önce p4 2.8 işlemci , 1.75 gb ddr 400 ramli makinaya fx5500 ü satıp 180 liraya 7600 gs agp alıp pişman olmuş biri olarak 3 sene sonra hala AGP kullananların vay haline diyorum.
    AGP öleli çok oldu..
  • tmm uğraşılırmı diye sormadık kardeşm . varsa eskiden taptığın bi sistemin yaz işte . arkadaşlar istediğiniz oyunun ismini yazın üstte yazdığım pc de oyunu oynayıp fps değerlerini size aktarıyım . hangisini isterseniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan057 -- 28 Ağustos 2010; 14:31:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan057

tmm uğraşılırmı diye sormadık kardeşm . varsa eskiden taptığın bi sistemin yaz işte . arkadaşlar istediğiniz oyunun ismini yazın üstte yazdığım pc de oyunu oynayıp fps değerlerini size aktarıyım . hangisini isterseniz .

metro 2033 ü merak ettim ben .çözünürlük ve grafik detayı nerelerde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GERÇEK GT FANLARI BURAYA
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AGP hala yaşıyor beyler. :P Sizin agpler yine iyi birde benim hala kullandığım agp ve sisteme bakın.

Asus P4PE-X/TE Anakart
    Intel Celeron 1.8Mhz @ 2.2Mhz + Zalman CNPS7700-Cu
    GeForce FX5200 128Mb 64bit
    Ocz 512 + Oem 256 Mb DDR 400Mhz Ram | Zamanlama: 2-2-2-5
    Seagate 40GB 5400Rpm Hdd
    Ocz Fatal1ty 500W Psu
    Dark Evo Kasa

Beğendiniz mi?

Şaka bir yane parçaları ufaktan değiştirmeye başladım tabii. Ancak bu sistem çok gönüller yaktı zamanında. FX5200 eski krallardan bilirsiniz. Şu an hala orta-iyi düzey ve arası oyunları en düşük ayarlarda oynatıyor. FX5200 sahiplerine sevgilerle.

• 2 ay önce bende veda ettim eski sistemime

p4 3000

abit ıc7 875p anakart

2 x1 gb kingston ram

his x800xt pe AGP
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan057

tmm uğraşılırmı diye sormadık kardeşm . varsa eskiden taptığın bi sistemin yaz işte . arkadaşlar istediğiniz oyunun ismini yazın üstte yazdığım pc de oyunu oynayıp fps değerlerini size aktarıyım . hangisini isterseniz .

Uğraşılır, uğraşılmaz olayı sistemi kullanan kişinin beklentilerine göre değişir. İnternet, download ve msn gibi programlar için p4+agp sistemler gayet yeterlidir. Photoshop, Autocad, blu-ray ripleme ve render işleri için en kral agp sistem bile çok yetersizdir.

Önceki mesajımda belirttim, işlem gücü isteyen uygulamalar için agp sistemler zaman kaybından ileri gidemez. Önceki sistemi de yazdım dikkat ettiysen. Neyin tartışmasını yapıyorsun?
  • arkadaşlar okumanızmı yok yoksa okuduğunuzu başka şekilde yorumlayıp anlamayı daha mı çok seviyosunuz . başlıkta yazdımki agp ciler içeriye ?? agp sistemler nasıldır veya nerde daha iyi kullanılır veya öldümü yaşıyormu ?? diye yazmadım . sonra admin bey kötü konuştuk diye forumdan uzaklaştırma veriyo burda ortamı gerginleştiren kişiler kim acaba bi oylama yapılsın gereği sonra düşünülsün .
  • Bu konudaki mesajlarımdan agp sistem kullanmadığım sonucunumu çıkardın? İmzamdaki sistemi ağır uygulamalar için, p4+fx5200'lü sistemi download için kullanıyorum.
    Bu konuda agp sistemleri her yönden eleştirip fikir alışverişi yapmayacaksak konunun amacı ne?

''agp sistemler nasıldır veya nerde daha iyi kullanılır veya öldümü yaşıyormu ?? diye yazmadım'' diyorsun. O zaman geçen günkü Fenerbahçe maçını konuşalım, ne dersin?

''sonra admin bey kötü konuştuk diye forumdan uzaklaştırma veriyo burda ortamı gerginleştiren kişiler kim acaba bi oylama yapılsın gereği sonra düşünülsün .'' Forum kurallarına ters düşen bir durum varsa yöneticiler gerekeni yaparlar merak etme. Laf salatası yapmaya gerek yok.
  • Kardeşime devrettim P4 AGP sistemimi.

*Pentium 4 2.4Ghz @3.0Ghz @680Mhz FSB
    *Kingston 2GB DDR 400Mhz CL3
    *ATI HD 2600 512MB GDDR3 128Bit AGP
    *Seagate 160GB 2MB Cache 7200RPM IDE
    *Seagate 60GB 2MB Cache 7200RPM IDE
    *Samsung DVD-RW 16x PATA
    *300Watt PSU

Gears of War, Crysis, Call of Duty 4 Modern Warfare, Assassin's Creed, GRID bitirdim o bilgisayarda.
  • Bu sistemden önce benimde pc vasattı

P 4 2.8
    sis 900 anakart
    Ati Radeon HD 3850 agp
    2 gb kingston ram 1+1gb
    320 gb harddisk

Benimke fena sayılmazmış hani :D
  • Çalışır vaziyette bende de bir sistem var (1998 Model ). Şöyle ki;

İntel Pentium 2 350Mhz işlemci

Gigabyte 440 BX/ZX Series anakart

nVidia TNT2 32Mb ekran kartı (S3 Trio 3d2x'ten upgrade)

3x64Mb Ram (100-133 Mhz emin değilim)

4Gb Seagate IDE + 4Gb Western Digital IDE

PAN STAR 235 Watt PSU

Pinnacle SyStem Miro PCTV Anolog TV card

Philips 104E 14" monitor

Windows 98 SE yada Windows Me

Hala çalışır vaziyette, kıyamıyorum açıkçası. Zamanında yaklaşık 1500 $ verilmişti.
  • import kardeş :D hala senin okumayı tam söktüünden emin değilim . ben yazdımki ilk sisteminizi aşşya yazın . gelin tartışalım yazmadım kardeş ya neden böle yapıyosun neden kendini bu durumlara düşürüyosun . bırakta keyfimize bakalım :D . ben eski sistemlerimizi bi hatırlayalım diye yazdımki herkes taptığı agp sini buraya aktarsın : P sen fenerbahçe falan filan ne bu ya istersen sende konu aç fenerbahçeyi orda tartışalım lütfen ya :S
  • Sen mi öğreteceksin bana okumayı? Kimin ne duruma düştüğü ortada, kafanı yorma. Bir konunun içeriği hakkında tartışma ve fikir paylaşımı yapılmaz ise konu bütünlüğü olmaz, saçmalıktan öteye gidemez. Açtığın konunun amacı yok ise benim sorunum değil. Forum adabını öğren de gel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.