2 yıl önce aldığım bilgisayarıma yeni bir ekran kartı almak istiyorum şu an piyasadaki en iyi Agp kartları hangileri yaklaşık bi 300-350$ ı gözden çıkardım bana birkaç kart önerebilirseniz çok sevinirim bir de bu agp kartlarındaki ddr olayı önemlimi şu bakımdan önemli mi diye soruyorum benim anakartımla uyum sorunu yaşanır mı?Anakart modelim : MSI KT4AV.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
sistemını yazarsan sana bılgı verebılırız
Eğer güç kaynağı gerçek 400W ve üzeriyse X1950GT alınabilecek en iyi AGP kart olarak alınabilir. Bundan daha iyileri de vardı (7800GS, 1950Pro gibi) ama artık stoklarda bulmak imkansız gibi birşey. Kart DDR3'tür ve tüm AGP slotlu anakartlarda kullanılabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: TRQX
Eğer güç kaynağı gerçek 400W ve üzeriyse X1950GT alınabilecek en iyi AGP kart olarak alınabilir. Bundan daha iyileri de vardı (7800GS, 1950Pro gibi) ama artık stoklarda bulmak imkansız gibi birşey. Kart DDR3'tür ve tüm AGP slotlu anakartlarda kullanılabilir.
Peki Sapphire bu model bi kartı var onu tavsiye edermisin?
Sapphire sahiplerinden bu kart için bir sorun duymadık henüz. Neden olmasın ? Ama nedense Sapphire deyince bazı modellerindeki kötü ünü yüzünden 2 kez düşünür oldum ben. En iyisi HIS olanı alın.