Şimdi Ara

AGP voltajı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DUKES

bnde voltu 1.7 ye agp yi 72mhz e bios moduda 1.5v yaptım kart 440/940 çalışıor.en çok call of dutyde sorun çıkartıyodu 2 saat oynadım bişi olmadı.sonra arkdşla 3.5 saat kadar colin4 yaptık ne kitlenme nede artifact verdi

SEN 16 PİPELİNE I AÇ OZAMAN BAKAYIM KİLİTLENİYOMU KİLİTLENMİYOMU
  • Yanlız birde şu war benim anakart arkasındaki modul lerden besleniyor AGP voltajını arttırırsam GPU ya etkisi olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaRLoT

Yanlız birde şu war benim anakart arkasındaki modul lerden besleniyor AGP voltajını arttırırsam GPU ya etkisi olurmu?

ANLAMADIK Kİ
  • anakart yazmışım yaw ekran kartı arkasındaki fiş lerden besleniyor diyecektim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mhzania

quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

agp voltajı ve k.k voltajı farklı şeyler..ve agp voltajı kesinlikse dabit kalmalı..onun gpu ve ram'lerle hiç alakası yok...yakarsınız kartı

gpu ve ram ile alakası yoksa hangi kart yanacak ??

AGP slotu yanacak o da yanında ekran kartını ve muhtemelen anakartı götürecek

• ah ah keşke rage 128'imde bugünleri görseydide ufacık bir voltaj için küsülmeyeceğini anlasaydı
    arkadaşlar bazı şeyler tecrübe ile sabittir.Bazı deneyimler teorik bilginin tam aksini gösterebilir ki bu bizim durumumuzda çok normal çünkü bir çok şeyi deneme yanılma ile öğreniyoruz.nasıl mobo ya fazla voltaj gelmesi ile vdimm mod yapmanın bir alakası yoksa agp voltajı ile de gpu ve ram voltajının alakası yok.ama bu demek değilki agp voltajı ile gpu ve ram'ler zarar görmüyor.bunlar tamamen ayrı şeyler

• AGP VOLTAJ'NI BENDE Bİ ARA K.K VOLTAJI OLARAK BİLİYODUM AMA TAM Bİ BİLGİM BENİMDE YOK
    TEST ETMİŞTİM ANAKARTTA EN FAZLA KAÇ İSE ONU VERMİŞTİM ZAMANINDA HİÇBİERŞEY YANMADI YADA O/C POTANSİYELİ ARTMADI.
    AGP VOLTAJINI BİOSTAN NE KADAR YÜKSELTİRSENİZ YÜKSELTİN VGA'NIN ÜSÜTNDEKİ REGÜLATÖR ONU İSTEDİĞİ ŞEKİLDE VERİCEKTİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

AGP VOLTAJ'NI BENDE Bİ ARA K.K VOLTAJI OLARAK BİLİYODUM AMA TAM Bİ BİLGİM BENİMDE YOK
    TEST ETMİŞTİM ANAKARTTA EN FAZLA KAÇ İSE ONU VERMİŞTİM ZAMANINDA HİÇBİERŞEY YANMADI YADA O/C POTANSİYELİ ARTMADI.
    AGP VOLTAJINI BİOSTAN NE KADAR YÜKSELTİRSENİZ YÜKSELTİN VGA'NIN ÜSÜTNDEKİ REGÜLATÖR ONU İSTEDİĞİ ŞEKİLDE VERİCEKTİR

+1 işte tam bundan bahsediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

quote:

Orjinalden alıntı: DUKES

bnde voltu 1.7 ye agp yi 72mhz e bios moduda 1.5v yaptım kart 440/940 çalışıor.en çok call of dutyde sorun çıkartıyodu 2 saat oynadım bişi olmadı.sonra arkdşla 3.5 saat kadar colin4 yaptık ne kitlenme nede artifact verdi

SEN 16 PİPELİNE I AÇ OZAMAN BAKAYIM KİLİTLENİYOMU KİLİTLENMİYOMU

ah be dostum keşke 16pp sorunsuz olsa onunda bi yol yordamını bulurduk elbet

• belki regülatörün dandikliginden olabilir bu durum
    kaliteli bi regülatör kac volt gelsede default voltaja ayarlıodur ama dandik olanda direk giriş voltajının bi oranı seklinde ayarlıodur ve agp voltu artırınca gpu ve rame giden voltaj artıodur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.