Şimdi Ara

AGP voltajı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herkezin bildiği gibi AGP voltajı 1.5v da bunu 1.7v yaparsak kartı yakmış olurmuyuz
    Bi aralar öyle duydumda
    ve bu voltajı yükseltince ram lerin mi daha yüksek değerlere çıkmasını sağlıyor yoksa GPU nun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLoT -- 18 Nisan 2005, 23:16:30 >

• quote:

ve bu voltajı yükseltince ram lerin mi daha yüksek değerlere çıkmasını sağlıyor yoksa GPU nun mu?

onu bilmiyorumda tam olarak 1,5 den 1,7 ye cıkarınca bişey olmaz onu biliyom ben 9500pro yu 9700pro da kullanırken ve oc yasparken 1,7 ye alırdım voltajı bişey olmazdı
  • hımm alsammı acaba 1.7v a ne yapsam
    o.c yapmamda yardımcı olmuyormu işte bu daha fazla volt daha fazla ram veya gpu
  • agp voltajının ekran kartı ile ilgisi yok diye biliyorum sonuçta ekran kartlarının üzerinde kendi voltaj chipleri var.
    ben kuzey köprüsü voltajı olarak düşünüyorum ama bu konuda kesin bir bilgi bulamadım
    ben 1.7v vermiştim bi sorun olmadı ama sen de olursa bilmem :)
  • bence 1.5 v kalsın fark yok zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mhzania

agp voltajının ekran kartı ile ilgisi yok diye biliyorum sonuçta ekran kartlarının üzerinde kendi voltaj chipleri var.
    ben kuzey köprüsü voltajı olarak düşünüyorum ama bu konuda kesin bir bilgi bulamadım
    ben 1.7v vermiştim bi sorun olmadı ama sen de olursa bilmem :)

Peki neden AGP Voltage yapmışlar senin söylediğin yanlış chipset için ayrı voltaj seçeneği olan board lar var örn:ABIT AN8
    oc yaparken az da olsa faydasını görürsün mesela ben oc yaptıgım bi kart la artifact ceriyordu ama voltajı arttırınca aynı değerde vermiyordu buda ne işe yaradığını gösterir
  • agp voltajı ve k.k voltajı farklı şeyler..ve agp voltajı kesinlikse dabit kalmalı..onun gpu ve ram'lerle hiç alakası yok...yakarsınız kartı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

agp voltajı ve k.k voltajı farklı şeyler..ve agp voltajı kesinlikse sabit kalmalı..onun gpu ve ram'lerle hiç alakası yok...yakarsınız kartı

%50 doğru %50 yanlışş neden ozaman güzelim 9700pro yanmadı?

• çünkü daha önce bir rage 128 yandı
    malesef bir zamanlar kendi kartımın başını bu agp voltajı ile yemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Dying Wish -- 19 Nisan 2005, 0:14:54 >
  • bendeki fx5200 e agp voltajı 1.5ken yaptıım o/cyle max 310/417 oluyordu 1.75 voltaj ile(ya da biraz daha fazla galiba emin deilim) 384/436da bench alabiliorum tabi ekran kartına kendim özel bi sogutma yaptım zira cok ısınıyodu ama su an aynı voltajla ve sogutmayla stabil 340/430 kullanbiliorum saatlerce büyük ihtimalle ömrü kısalıodur kartın ama performans artısı olmuyo diyemem
  • ya şimdi 6800ultrayı yakmak istemiyorum ama denemekte istiyorum ne yapsam acep
  • ekran kartı ile agp voltajının alakası yok!
    ekran kartlarının kendi voltaj chipleri var!
    her anakartta da nb voltaj ayarı yok
    asus ankartlarda (diğerlerini kullanmadım bilmiorum) nb voltajı gibi görünüyor
    gerek arttırınca stabiliteden ve nb sıcaklığından ama dediğim gibi emin değilim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: A Dying Wish

agp voltajı ve k.k voltajı farklı şeyler..ve agp voltajı kesinlikse dabit kalmalı..onun gpu ve ram'lerle hiç alakası yok...yakarsınız kartı

gpu ve ram ile alakası yoksa hangi kart yanacak ??
  • ben 6600 de gpu ya ve ram e over cektüiğimde gpu ya cekilen overin birazdaha stabillendiğini gördüm. daha önce leri 458 i gecemiyordum gpu da . cou zaman ekran kararıyordu. bir deneyim dedim. agp voltah,jını 1.7 ecıkardım. bu sefer 458 zarzor gören kart 175 te 3dmark ta banch aldı. deneyin görün derim . ayrıca bir kartı yakmak için biraz ısıya gerek vardır. sende ısısını kontrol ederisen hiç bişi yanmaz.ama kontrol
  • Valla herkez yakıcan yakıcan diyor,ama benim kart AGP voltajı 1.8 volttta,AGP frekansıda 66@71 de...

Yansaydı şimdiye kadar yanardı ama sonuçlar ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Valla herkez yakıcan yakıcan diyor,ama benim kart AGP voltajı 1.8 volttta,AGP frekansıda 66@71 de...

Rekorun silinmiş görmek istedim ama olmadi ilgilenirsen bakalim kaç yaptiğina ?
  • Ekran kartının voltajını ancak kart uzerınde bazı calısmalar yaparak(mod) arttırabılırsın. Kartın uzerınde ekran kartına gıren voltajı sabıt tutan cipler var o yuzden sen voltajı nekadar arttırırsan arttır bir sey degişmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: federaL

quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

Valla herkez yakıcan yakıcan diyor,ama benim kart AGP voltajı 1.8 volttta,AGP frekansıda 66@71 de...

Rekorun silinmiş görmek istedim ama olmadi ilgilenirsen bakalim kaç yaptiğina ?

Link çalışıyor

http://service.futuremark.com/compare?3dm05=781472

• ben de agp voltajını artırdım 1.6-1.7 gibi yaptım ama max çıkabildiim değerde değişme olmadı..
  • bnde voltu 1.7 ye agp yi 72mhz e bios moduda 1.5v yaptım kart 440/940 çalışıor.en çok call of dutyde sorun çıkartıyodu 2 saat oynadım bişi olmadı.sonra arkdşla 3.5 saat kadar colin4 yaptık ne kitlenme nede artifact verdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.