Şimdi Ara

Agustos 2014 Asker Öğretmen Adayları 356. Donem 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2014 Asker öğretmen adayları olarak konu baslatalim dedik...
    Buyrun :)

Asker oğretmen sonuclari 22 temmuzda aciklanacak.

Eğer asker öğretmen çıkarsa izin dilekçesini 27 temmuz olarak, kısa donem çıkarsa 4 ağustos olarak yazacagiz.

Maaş konusu ise yine bahsettiğim şekillerdeki tarihler baz alınarak mem'e geri ödeme yapilacak. Yani asker ogretmen cikarsa 27 temmuz ile 15 agustos arasindaki, kisa donem cikarsa 4 ağustos ile 15 ağustos arasındaki maaş yatirilacak diye düşünüyorum.

Çünkü bu tarihlerde askerlik başlayacağına gore meb ile ikiskimizde bu tarihlerde bitecek.
    Umarım temmuz maaşıyla ilgili daha öncesinde işlem yapan yoktur. Çünkü memdeki bilgisi eksik bazi memurlar çoğu öğretmene 12 ağustosta ayliksiz izne ayrılmak istiyorum ve temmuz ayında askerlik dolayısıyla maasimin 3 gün eksik yatmasını istiyorum seklinde dilekçe yazdirmak istemişler. Halbuki 12 agustosla alakalı hic bir durum yok.

Asker öğretmen çıkarsa ağustos ayini askeriye de burdur da gecireceğiz.

Ayin 22 sinde asker öğretmen çıkarsa ramazan bayramında askerlik şubesi konusunda sıkıntı yaşanabilir. O yüzden en gec 25 temmuz cuma gunu şubeye gidip sülüs alınmalı.
    27si ve öncesinde alınan suluslerin sülüs alınma tarihi 27 temmuz olarak kaydediliyormus, bu tarihe yol iznini de eklersek teslim olma suresi il e gore 1 veya 2 gün oluyormuş. Yani sulus alinma tarihi 27 si olursa en geç ya 28 ya da 29 temmuz bayramın ikinci günu saat 17:00 e kadar Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanligi nda olmamız gerekiyor. (http://www.tubiba.com/58-piyade-egitim-alay-komutanligi/ )

E-devlet şifresi olanlar ya da ptt te gidip şifre alan arkadaşlar galiba e devletten sülüs alabiliyor fakat şubeden alınırsa yol ödemesi veriyorlar diye biliyorum. 60-70 TL gibi bir miktar olabilir.

1 ağustos ta askerlik baslayacak galiba. 31 önde gidebilsek 1 inde direk baslariz fakat ne kadar erken gidersen o kadar erken biter lafları da dolaniyor . O konuda net bilgim yok. Bence 29 unda giden, askeriyede 30 ve 31 i gecirecek, 2 gün önce terhis olması gerek. Diğerleri 31 ve 30unda gelenler 1-2 gün geç gelip 29unda gelenlerle ayni gün terhis olursa adaletsizlik olabilir.

Allah herkese hayirlisini versin arkadaşlar.
    356. Donem Asker Ogretmen Adayları olarak bir konu başlayalım dedik. Casio saati aldık değil mi ;))
     Agustos 2014 Asker Öğretmen Adayları 356. Donem 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı Agustos 2014 Asker Öğretmen Adayları 356. Donem 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Von Allen -- 16 Temmuz 2014; 16:36:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asker öğretmen olmayı bekleyen kaç Türkçe öğretmeni var?

• hadi hayırlısı bakalım inş hepimize çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbi20

hadi hayırlısı bakalım inş hepimize çıkar
    Bende başvurdum. Bekliyorum. İnşallah çıkar. Asker öğretmenliğin 22sinde belli olacağı nerden çıktı acaba herhangi bir duyuru yok. Eminmisiniz yani? e devletten sülüs alındıktan sonra para yok diye bişi yok. sülüs ü çıkarttıktan sonra ptt ye gidip para alınıyor. 31inde e devletten cikartir ptt ye gideriz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiL3MAN -- 17 Temmuz 2014; 18:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiL3MAN

Bende başvurdum. Bekliyorum. İnşallah çıkar. Asker öğretmenliğin 22sinde belli olacağı nerden çıktı acaba herhangi bir duyuru yok. Eminmisiniz yani? e devletten sülüs alındıktan sonra para yok diye bişi yok. sülüs ü çıkarttıktan sonra ptt ye gidip para alınıyor. 31inde e devletten cikartir ptt ye gideriz ;)

31 i son teslim tarihi... Yani o tarihte öğretmen asker için mesai bitimine kadar giriş yapılması gerekiyor.

25 temmuzda açıklanacaktı kısa dönemler. Daha sonra 22 sine alindi. Bizimkisi de kısa dönemlerle beraber açıklanıyor. Bu kesin bilgidir. Fakat 22 sinde sadece öğretmen asker mi kısa donem mi belli olacak. Ağustosun tamamı askeriz. Ağustosun son on günü yemin töreni olacak ve o sıralarda nerede asker öğretmen olarak görev yapacağımiz açıklanacak.
    Yozgat ve dogusunu DOGU olarak sayiyormus tsk. O yuzden bu bolgelerde dogu gorevi yapan arkadaslara kendi okullarinda cikma olasiligi cok yuksek.
    Bu bolgelerin disinda kalan dogu gorevi sayilan yerlerdeki ogretmenlere kendi okullarinda cikma ihtimali yokmus. Zaten dogu gorevi yapmayana kesinlikle kendi okulu asker ogretmen olarak cikmaz.
    Agustosun sonuna dogru açıklanıp bir yere liste halinde asiliyormus sonuclar.
    Parayı ptt den aliyorsak senin dediğin şekilde de yapılabilir..

• İnşallah @derbi20

• Von Allen kullanıcısına yanıt
    Von Allen Kardeşim sanki sana çıkmış gibi cevap vermişsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle olmuş :)

• karaalii K kullanıcısına yanıt
    Ben varim hocam. Gaziantep'te Turkce ogretmeniyim. Bu donem gidecegim ins.

• pusatdeniz P kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Türkçe öğretmenlerine asker öğretmenlik çıkıyor mu? Ben hiç görmedim.
  • gecen yil bir arkadasimiza cikmisti hocam. ama tabiki kontenjan onemli

• Sınıf, din, mat, İngilizce ağırlıklı seklinde laflar dolaşıyor nette... Ne kadar doğrudur bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Von Allen

Sınıf, din, mat, İngilizce ağırlıklı seklinde laflar dolaşıyor nette... Ne kadar doğrudur bilemiyorum.

okul öncesi? :D
  • Hocam inşallah :)
    ya aslında ogretmenlere tamamıyla asker öğretmen cikmali. Askere gittigimzde, askeriyeye faydamizla eğitime verdiğimiz eksigi göz onunde bulundurursak ikincisi agir basıyor. Bos gecen dersler, ücretli öğretmen, degisik ogretmen, kargaşa, yeni gelen ücretli arkadaşın öğrencilere alışma olayı vs. bizim askere gitmemizle beraber devlete her yönüyle zarar oluşuyor diye düşünüyorum.

• Asker öğretmen alımlarının branşlar acisindan dagilimi KPSS alimlarıyla paralel olma ihtimali yuksek. İhtiyaca gore meb bildiriyormus... @karaalii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Von Allen -- 19 Temmuz 2014; 4:42:36 >
  • Von Allen kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ve ondan önceki sene Türkçe en fazla alımı olan bölümdü ama söylenenlere göre sadece 20 kişiye asker öğretmen çıkmış :)
  • Mantık yine mi yok hakim bey

• quote:

Mantık yine mi yok hakim bey
    20 kişi çok komik bir rakam olur. En az 2000 kişiye çıkar bence
  • Toplam kontenjan 2000 civarı zaten.

• quote:

Toplam kontenjan 2000 civarı zaten.
    Ben Türkçe öğretmenlerine ayrılan kontenjanın 20 olduğunu söyledim. Toplamda 2000 civarı alınıyormuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.