Şimdi Ara

Ağustos 2023'te süresi dolan pasaport ile iPhone IMEI kaydı yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, iyi geceler dilerim, iyi forumlar dilerim.

Yurt dışından iPhone getirteceğim ama IMEI kaydıyla ilgili bir sorunum var. Yurda giriş tarihim 29 Ocak 2023, bunda bir sorun yok ama pasaportumun geçerliliği Ağustos 2023'te sona erdi. Aynı zamanda "Yurda giriş yaptığınız" belge numarasını giriniz diye yazıyor. Pasaportu yenilemem gerekir mi bilmiyorum. Telefon henüz gelmedi. Elimde kayıt edilmemiş bir IMEI olmadığı için deneme de yapamadım.
    Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Tekrar iyi geceler dilerim. Ağustos 2023'te süresi dolan pasaport ile iPhone IMEI kaydı yapılır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Normal şartlarda yapılması gerekir işlem geçmiş zamanla alakalı olduğu için ama 120 btk yi aramanızda fayda var

• fortnite30 F kullanıcısına yanıt
    120 BTK'yı aradım ve gelen cevap: "Yurda giriş yaptığınız pasaport hangisi ise onun bilgilerini yazmanız gerekiyor." Teşekkür ederim dostum, başka bir sitede sorduğumda insanlar kaba davrandılar ve yalan yanlış bilgi içeren cevaplar verdiler.
    Yetkili moderatör arkadaşlar konuyu kapatabilirler. Moderatör arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

• Merhaba, yurda giriş tarihinizde problem var. Giriş tarihinden sonra 120 güne kadar üzerinize imei kayıt yapılabiliyor maalesef, (imeinin 120 günlük kayıtsız kullanım süresiyle alakası yok) sonrasında tekrar bir çıkış giriş yapmalısınız ki kayıt yapabilin, bu sebeple kıbrısa vs gir çık yapan yada başkasının üstüne kayıt yapan birçok kişi var bu konuyu araştırırsanız örneklerini görebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aroretiel kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgi maalesef doğru değil. Araştırmanızı öneririm. Kaynak: E-Devlet Kapısı mobil uygulaması Ağustos 2023'te süresi dolan pasaport ile iPhone IMEI kaydı yapılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukku77 -- 30 Kasım 2023; 4:11:31 >
  • ukku77 U kullanıcısına yanıt
    Ne mutlu size ozaman hocam geciktirmeden imenizi öğrenin cihaz gelmedende kayıt yapabilirsiniz benim zamanımda böyle değildi tarihi uzatmışlar ne güzel.

• Aroretiel kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Nezaketiniz için de ayrıca teşekkür ederim. Başka bir sitede yanlış bilgi verilip üstüne bir de azar işittim. Arkadaşımız BTK'yı aramamı tavsiye etmese, hakikaten aklıma gelmeyip panikle yanlış yapacaktım :D

• Pasaportunuzu yenilemeniz lazım bence.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    BTK'nın cevabını yukarıda yazdım.

• BTK'ya sorun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.