Şimdi Ara

AGV K5 MAT SIYAH KASK M/L İSTANBUL (SATILIK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Motor sevdam başladığı gibi bitmek zorunda kaldı. Ailesel sorunlar yaşayınca motoruydu, kaskıydı, kıyafetıydı satmam gerekıyor. AGV K5 Mat siyah Kask. İtalyadan 300€'ya satın aldım 1.5 ay önce. toplamda 5 en fazla 6 kere takmışımdır. Kaskın bedenı M/L'dir. hepsınde balaklavayla takıldı içi sıfır gıbı. Kutusu, taşıma filesi, içinden çıkan yedek padler ve kıtapcıklar hepsı mevcuttur. hıcbır cızıgı yok kaskın. dedıgım gıbı kullanılmadı gıbı bısı. Türkiyede sıfırının satış fiyatı 770-800TL'den başlıyor. çok öldürmeden teklif yapabilirsiniz. İsteyene Kredi kartıyla satışta yapabilirim. Nakit almak isteyenede komisyon kadar indirim yapabilirim.
    Kaskın fotolarınıda yükleyeceğim ama genel hatlarıyla kask budur (Vizör orjinalinde gelen şeffaf vizordur)

AGV K5 MAT SIYAH KASK M/L İSTANBUL (SATILIK) AGV K5 MAT SIYAH KASK M/L İSTANBUL (SATILIK) AGV K5 MAT SIYAH KASK M/L İSTANBUL (SATILIK)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozgenc -- 30 Mayıs 2015; 23:33:44 >

• Beden ? Şehir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakmayın hızlı yazarken atlamısım. M/L beden. Istanbuldayım. Antalya ve Ankaraya devamlı gıdıyorum ama.
  • Mont satildimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, mont ve ayakkabi satildi. Motor ve kask duruyor :)

• Isterseniz eldiven duruyor. Dainese in air hero modeli L beden. Bunu hic kullanamadim 1 kere denedim kucuk geldiginden kullanamadim.
     AGV K5 MAT SIYAH KASK M/L İSTANBUL (SATILIK)

• Kaskin fotolari ektedir.
     AGV K5 MAT SIYAH KASK M/L İSTANBUL (SATILIK) AGV K5 MAT SIYAH KASK M/L İSTANBUL (SATILIK) AGV K5 MAT SIYAH KASK M/L İSTANBUL (SATILIK) AGV K5 MAT SIYAH KASK M/L İSTANBUL (SATILIK) AGV K5 MAT SIYAH KASK M/L İSTANBUL (SATILIK)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam düşündüğünüz fiyatları yazar mısınız lütfen. Mantıklı fiyat yazarsanız kaskıda eldivenide alabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.