Şimdi Ara

ağza acı tat gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
20.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sorum olucak benim bazı sabahlar ağzıma acı bir tat geliyor ama her zaman değil belki 2 haftada bir belki 3 haftada bir bugünde oldu aynı şey.sorum şudurki her ağzına acı tat gelen reflümüdür.bende reflü hastalarında görülen yemekten sonra mide yanması, göğüste yanma, yutma güçlüğü gibi şikayetlerde yok.bu durumda olan biri varmı

• Ağza acı tat gelmesi derken boğazına bi sıvı falan mı geliyor yoksa uyanınca olan agız kurulugu ve acılıgından mı bahsediyorsun ? 2. durumdan bahsediyorsan alakası yok..
    Ayrıca gögüs - mide kısımlarında yanma olmadıgı halde reflü oldugunu sananların %95 i reflü falan değil caı cok kıymetli oldugu için her şeye bir hastalık buluyor.Türkiyenin en iyi reflü uzman doktorlarından birisi 1 ay kadar önce tvde bir konuda reflüyle ilgili konuk olmuştu 1 saat kadar reflüyü işlediler..Adam "bize reflü şikayetiyle gelenlerin %90 ı reflü falan değil kendileri şüpheleniyorlar , mide ve gögüsünzde yanma yoksa endişe etmeyin , varsa da kesin reflüsünüz denilemez" diyordu..Ayrıca reflü ilerlememişse sadece , akşam yatmadan hemen önce yemek yememek , kola içmemek yeterli..Yine de şüpheleriniz varsa bir doktora görünün.Bu konuyla ilgili söylenecek çok şey var ama sadece şunu söyleyeyim " reflü hastası oldugunu şüphe edenlerin %90ı reflü falan değil"..

• dişlerinde bir problemde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manwex66

arkadaşlar bir sorum olucak benim bazı sabahlar ağzıma acı bir tat geliyor ama her zaman değil belki 2 haftada bir belki 3 haftada bir bugünde oldu aynı şey.sorum şudurki her ağzına acı tat gelen reflümüdür.bende reflü hastalarında görülen yemekten sonra mide yanması, göğüste yanma, yutma güçlüğü gibi şikayetlerde yok.bu durumda olan biri varmı

Uyandığımda bazen ekşi bir tat oluyor 2. durumdan bahsediyorum yani verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim dark1n reflü olmadıgım konusunda içim rahatladı gerçekten.bu aralar hem idrar yollarımdaki bir sorundan hasta oldm hemde farenjit oldm 3. hastalıgı kaldıramazdım zaten (:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

dişlerinde bir problemde olabilir.

ne gibi bir problem olabilir acaba

• çürük olabilir banko bendede aynı sorun var çürük olunca yapıyor..
  • yada dişeti problemi gibi
  • ben de hergün oluyor ve her uyandığımda ilk işim dişlerimi fırçalamak oluyor.. ağzımda acı bir tat ve tükürünce de sarımsı koyu birşey geliyor işte dişlerimde de çürük yok dolgu da yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

ben de hergün oluyor ve her uyandığımda ilk işim dişlerimi fırçalamak oluyor.. ağzımda acı bir tat ve tükürünce de sarımsı koyu birşey geliyor işte dişlerimde de çürük yok dolgu da yok..

dişeti problemi bu işte,dişetinde oluşan diştaşları ete baskı oluşturarak yıpratıp çok azda kanattırıyor.Senin o dediğin sarımsı koyu şey aslında tükürüğünle birleşen kan. bende de mevcut.kısa zamanda bi hekime görünmek şart (tabii diş hekimine)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 13 Ağustos 2009; 18:42:47 >
  • 2-3 haftada bir sadece "ağızda acı bir tat" oluyorsa, büyük ihtimalle reflü ile ilgili değildir.

Aklıma diş çürümesi ya da ağızda biriken bakteriler geliyor. Bakteriler hem ağız kokusu hem de ağızda acı bir tata neden olabilir.

• Arkadslar merhaba,
    2 ay once bir panik ataga benzer bir krizle doktora acil gittim, daha sonra psikologa gittim bana agir bir ilac verdi. YUtma guclugu ve nefes problemi cekiyordum. Daha once bayagi bir test yaptirdim, ozafagus, mide testi, reflu ya da ulser cikmadi. KBB a gittim, yemeyi engelleyecek bir sey yok dedi, simdi en son gittigim erenkoy doktoru, anksiyete bozukluk olabilir dedi, simdi ilaclara baslayali 16 gun oluyor, belirgin bir iyilesme yok ama panik atak filan da olmadi cok sukur... 11 kilo verdim 82 idim 70'e dustum, Lutfen yar bana bir care!
  • ne kadar suredır var son donemlerdemı basladı

www.onlineeczanem.com
  • Anksiyete bozuklugu bendede var cok kiside var toplumda ilacini kullan iyi hissedersin kendini, ben 3 senedir kullaniyorum.bende nefes darligina neden oluyordu su an bir sorun yok cok sukur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.